Arama sonuçları: *

• Users: DieSpie
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. DieSpie

PC YÜKSELTME TAVSİYESİ

Ekran kartım 4060ti 8gb. İşlemcim de ryzen 5 5500(stok soğutma) , 500w psu ve 16gb ram var pcde. Ddr5 geçmeye bütçem yok fakat bilgisayarı biraz da olsa güncelleyip yükseltmek istiyorum. 10.000tl bütçem var. Hali hazır parçalarımı satmak gibi düşüncem yok kardeşime vericem. Sizce ne almalıyım...
  2. DieSpie

3000TL KLAVYE ÖNERİSİ

3.000TL bütçem var hadi biraz daha zorladım 4.000tl diyelim. %75 istiyorum ve ilk defa mekanik klavyeye geçiceğim fiyatına göre nispeten kaliteli olsun istiyorum yalan yok. Tercihim klavyenin türkçe olmasıdır . Eğer ki klavye türkçe değilse sizden ricam kaliteli türkçe bir keycaps de...
  3. DieSpie

Bu saatin çakmasını bulabilir miyim

Dostlar selamlar venezianico arsenale saatinin replika/çakmasını bulmam mümkün müdür acaba . Orjinalini alıcak para yok bare çakmasını takalım diyorum bilgisi olan var mıdır 😅
  4. DieSpie

Hangi işlemciyi almalıyım ?

Ekran kartım 4060ti 8gb. İşlemcim de ryzen 5 5500 , 500w psu var pcde. Bilgisayarı ddr5 e geçirmek çok zahmetli ve bütçem yok. Sadece işlemci yükseltmeyi planlıyorum birde psu çünkü bazen işlemci kaynaklı oyunlarda drop yiyormuşum gibi hissediyorum. Ne önerirsiniz acaba. Ortalama olsa yeterli...
  5. DieSpie

IPhone 17 Pro'yu webcam e nasıl çevirebilirim?

Ses kaydı almasına gerek yok. Görüntü ve gecikme olmadan YouTube videosu için bir webcam e döndürmem mümkün mü? Yoksa ayrı ayrı video çek bilgisayara yükle vs. vs. Eski usul mü :D
  6. DieSpie

22.000TL LAPTOP ÖNERİSİ

Genelde dükkanda duracak, Yemeksepeti Trendyol gibi siteler açık duracak. Müzik, film açacağım arada da alttan Knight oynayacağım bir laptop istiyorum bütçe ortalama 20.000-25.000TL. Taksit benim için süper olur. Eğer direkt gidip mağazadan da alabilirsem o da olur sipariş de olur.
  7. DieSpie

Fevell Z1 SE kablosuz oyuncu mouse siparişi hakkında

Bu ayın 16'sında fevell Z1 SE kablosuz oyuncu mouse siparişi vermiştim. Daha elime ulaşmadı. Instagram'dan yazdığımda da herhangi bir geri dönüş almadım. Normal mi acaba? Ortalama kaç günde geliyor.
  8. DieSpie

1000TL KULAKLIK ÖNERİSİ

Kız arkadaşıma kulak üstü kulaklık alıyım diyorum dostlar ama bu kategoride pek bilgim yok , 1.000tl veya 1.500tl civarı olursa iyi olur. Gürültü engelleme özelliği olsa da olmasa da çok fark olmaz diye düşünüyorum. Renk seçeneklerinden beyaz olan bir kulaklık olursa çok daha fazla işime gelir...
  9. DieSpie

İphone 17 Pro Aksesuar Önerisi

Uzun süreli telefon arayışımın ardından patronumum bana İphone 17 pro hediye etmesiyle son buldu 😅 Fakat hiç bu kadar pahalı bir telefonum olmadığı için kaliteli aksesuar markalarını hiç bilmiyorum. Kılıf ve kamera kalitesinin düşürmeyecek bir lens koruyucu istiyorum hangi markayı/markaları...
  10. DieSpie

İkinci el s24fe alnır mı

Kutu fatura garanti var , garantisi 05/11/2026 da bitiyor , pil döngüsü 369 ve pil sağlığı %100 . Alınır mı. İphone 11 den geçicem
  11. DieSpie

F/P Airsoft tabanca önerisi

F/P kaliteli dandik olmayan bir tabanca istiyorum, bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
  12. DieSpie

Bu telefon alınır mı?

Samsung S24 FE 256 GB modelı ocak 2025 de Teknosa'dan alınıp kullanıma başlanmış, kutu, fatura mevcut ve 267. pil döngüsünde. Pil sağlığı %100. sizce alınır mı? Dostlar. Fiyatı 24K ve peşin fiyatına 6 taksit yapabiliyorum.
  13. DieSpie

2025'te iPhone 13 alınır mı?

Arkadaşlar güncel olarak iPhone 11 kullanıyorum ve bundan önce ki zamanda da hep Apple kullandım. Tekrar Apple almak istiyorum fakat nakitim yok ancak taksitle alabilirim. Yetkili satıcı arkadaşımdan elinde ki tek stok yani iPhone 13'ü 9 taksit olarak satın alacağım. Ortalama 39.000TL gibi bir...
  14. DieSpie

S25 mi S24Plus mı tercih etmeliyim

Başlığa yazdığım gibi dostlar, hangisini tercih etmeliyim ve neden.Kendimi bildim bileli apple kullanıyorum ve samsung a geçiceğim fiyat/performans olmasından dolayı.Öğrenci indirimi ile s25 44k gibi bir şeye denk geliyor. Nedenlerini de belirtirseniz sevinirim.
  15. DieSpie

Amazon Depo İkinci El İndirimli Cloud 3 alınır mı

amazon da şuan da cloud 3 1.800tl ye denk geliyor . SS Nova 1 kullanıyorum . Cloud 3 alınır mı
  16. DieSpie

Sistem yükseltmesi önerisi

İyi forumlar, işin ehli kişileri konuya bekliyorum. Öncelikle satıp şunu al demezseniz sevinirim. Eski parçaları kardeşim kullanacak. Bilgisayar donanımım şu şekil; ekran kartı: Gigabyte 4060 Ti 8 GB. İşlemci/Soğutucu: AMD Ryzen 5 5500 + stok fan. anakart:Gigabyte B450M. RAM: Apacer 8x2 GB DDR4...
  17. DieSpie

HANGİ XBOX ALMALIYIM

Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar , bilgisayarım var. PS5 im de var ama abim taşınırken götürecek. Açık konuşmam gerekirse Playstationda oynayacağım tüm oyunları oynadım. Nba 2k26 alıp oynamak istiyorum bu yüzden xbox alıyım dedim ama o kadar uzağım ki seriye , hangisi son çıkan veya hangisi en...
  18. DieSpie

Kız arkadaşa hediye olarak ne alınmalı?

Arkadaşlar merhaba, kız arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak Fujifilm Instax Mini 12 almayı düşünüyorum fakat bunun dışında F/P bu tarz veya daha mantıklı öneriniz var mı?
  19. DieSpie

Taksitle telefon almak mümkün mü?

Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar. Buna benzer bir konuyu 1 yıl önce açmıştım. Cevabımı almıştım fakat bu süreç boyunca bir şeyler değişti mi veya bir yöntem çıktı mı öğrenmek istiyorum. Önceden ben telefonumu dolap üzerinden vade farksız 6 ay taksitle almıştım fakat bunu kaldırmışlar diye...
  20. DieSpie

HANGİ ANAKARTI TERCİH ETMELİYİM

Arkadaşlar kız arkadaşıma anakart alacağım, soketleri falan yamulmuş eski bir anakart diyebilirim. DDR5 olmasına gerek yok, takıcağı maksimum işlemci Ryzen 5 5500 ayarında olacak. Sıkıntı çıkarmayacak F/P anakart varsa öneriye açığım.
Geri