Arama sonuçları: *

• Users: Darfex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Darfex

Steam'a bişeyler oldu

bant daraltması felan mı geldi? arkadaşlar ile sesteydik bir anda gitti. şuan internete bağlanmıyor.
  2. Darfex

Gta 6 için hangi PlayStation alınmalı?

Arkadaşlar gta6 nın pc ye çıkmasını bekleyecektim, fakat 27-28 eğitim sezonu yks senem ondan dolayı çıktığı gibi oynamak istiyorum. Sizce gta 6 için ps5 almaya değer mi? Değerse de ne almalıyım? Pro alabilirim ama 1080 p de slim 60fps açarsa hiç almayayım.
  3. Darfex

Fantech Shooter 3 bağlanmıyor

ürünü yeni aldım ürünü ilk açtığımda ışık sol altta yanıyor kabloluda sağda yanıyordu ve çalışıyordu ama şuan o da sorun yaratmaya başladı. kablosuz direkt olmuyor ışık her açtığımda D inputta kalıyor ve çalışmıyor. ürünü iadeye gönderdim sorun yok deyip geri verdiler fakat çalışmıyor.
  4. Darfex

Fantech shooter 3 bağlanamıyor

kolu dün aldım pc ye bağlamaya çalıştığımda ilk ortadaki tuşa basınca ışık sağda yanıyor sonra sol alta geçiyor ama kol çalışmıyor modu nasıl değiştirebilirim?
  5. Darfex

Klavyemde alt ile windows tuşu yer değiştirdi

klavyem MAD68 HE alt ile windows tuşu yer değiştirdi.@ koymak için bile kopyalamam gerekiyor. Nasıl düzeltebilirim?
  6. Darfex

RDR2 paramı nereye saklayabilirim?

oyunun başlarındayım 260 dolar param var başımdaki ödül için teslim olacağım parayı koyabileceğim biryer var mı
  7. Darfex

Fortnite Bağlantı hatası

Arkadaşımla oynamaya çalıştığımızda sürekli bağlantı hatası sorunu alıyoruz ikimiz de oyunu silip yükledik ama düzelmedi ikimiz de solo girdiğimizde bir sorun yok ama beraber girince olmuyor.
  8. Darfex

Fc 25 yetenek avcıları oyuncu bulmuyor

Premier leauge e çıkınca yetenek avcıları oyuncu bulmayı bıraktı. Yerlerini değiştiriyorum veya geri çağırıp tekrar gönderiyorum yinede olmuyor.
  9. Darfex

Atk Mercury dışı kulaklık önerisi

2 aya yakın bir süre Mercury kullandım bugün iskeleti çatladı sanırım para iadesi varmış iadeyi alırsam hangi kulaklığı almalıyım? bütçem 2-3k arası
  10. Darfex

007 First Light oyununu şimdiden almalı mıyım?

007 First Light almayı düşünüyorum ama emin değilim. Oyun 40 dolar ben cs de 55 dolarlık skin çıkardım kasadan şuan hesabımda 65 dolar var oyun hitman ve uncharted karışımı gibi pek hitman oynamadım ama uncharted en sevdiğim serilerden. Oyun kısa sürer diye korkuyorum ama sonra alırsam da fiyat...
  11. Darfex

Baldurs Gate 3 alınır mı?

oyun steam da indirimle 26 dolara düşmüş herkes çok övmüş ama ben hayatımda hiç sıra tabanlı oyun oynamadım önerir misiniz?
  12. Darfex

Resident evil serisi hangi oyunlara remake gelir?

ilk olarak 7 ve 8. oyunu oynadım ve gerçekten çok hoşuma gitti seriye baştan başlamak için 0 1 ve 2. oyunu aldım 0 ı oynamayı denedim ama bu oyunları daha önce oynamadıysanız günümüzde imkansıza yakın bende direkt 2 ye geçtim leon hikayesi bitti 2nd run oynamaya başladım tabi aklım serinin...
  13. Darfex

Hangi oyunları almalıyım?

Cs de cephanelik ile 50 dolarlık bir skin düşürdüm şuan steam hesabımda 49 dolar var bu parayla ne alınır aklımda şunlar var Assassin's Creed Odyssey - Gold Edition 12 dolar baldurs gate 3 26 dolar sizce bunlar alınır mı? aslında Elden Ring için indirim bekleyecektim ama baldurs gate de çok...
  14. Darfex

Bilgisayarda sürekli internet gidiyor

modem pc masasında ki zaten kabloyla bağlıyım arada bir gidiyor sonra yardım alın tuşuna basınca düzeliyor.
  15. Darfex

Chrome da ekrarın bazı bölümleri takılıyor

Chrome da ekrarın bazı bölümleri takılıyor mesela tam ekranda iken ekrann sadece soldaki küçük bir bölümü aktif görüntü veriyor. Hala kullanılıyor ama diğer kısımlar resim gibi takılıyor. ALT+TAB düzeltiyor.
  16. Darfex

Cs float papara ile para yükleme

Cs float sitesi ön ödemeli kartları kabul etmiyor bende de sadece papara var papara ile para yatırmanın bir yolu var mı?
  17. Darfex

Bu 2 türde oyun önerisi

Sormak istediğim 2 tür var 1.bannerlord benzeri sandbox ve kendi hikayemizi kurduğumuz oyunlar. 2.hayatta kalma türü ama kendini tekrar etmeyen ark ve Minecraft gibi oyunlar (tek oynayabileceğim bişeyler olsun).
  18. Darfex

2k monitör almalı mıyım?

Ekran kartım 7700xt İşlemcim R5 7600 Şuanki monitörüm 1080p bu kartla İşlemci 1080p de darboğaz yapar demişlerdi. Rdr2 de ekran kartı 100% diğer oyunlarda çok dikkat etmedim. Monitör daha 1 buçuk yıllık elime para geçerse 2k monitör alayım mı sizce?
  19. Darfex

Atk mercury uyarı sesi ne olabilir

az önce yüksek sesle bir ses geldi kulaklık uyarı verdi sanırım sesi kıstım şuan BF1 oynuyorum ara sıra bi uyarı geliyor ama çince olduğu için anlamıyorum ne olabilir?
  20. Darfex

Rust Kasıyor ve donuyor

diğer oyunlarda hiçbirşey yok 7700xt ve R5 7600 kullanıyorum sadece rustta sorun var fps 20 felan sürekli drop giriyor
Geri