Arama sonuçları: *

• Users: SVSLI58
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SVSLI58

Kalemli Tablet Tavsiyesi

Arkadaşlar 10-15 bin TL arası üniversitede ağırlıklı ders için kullanılacak tablet tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kalemli olması şart ve klavye olsada olur. Şimdiden çok teşekkürler.
  2. SVSLI58

EXPO destekli RAM İntel Sistemde Calisir Mi?

Arkadaslar asagidaki sistemim icin butceye uygun garantili 2 ram satin aldim. Ramlerde EXPO destegi var ancak benim sistem İNTEL. Sizce XMP profilde sorun cikarirmi yada Manuel ayarla frekans mi yapmam gerekiyor? . SİSTEM: ASUS PRİME B860 PLUS WİFİ DDR5 İNTEL.CORE ULTRA 7 265KF Satin aldigim...
  3. SVSLI58

Upgrade sonrası sistem açılmıyor.

Herkese selamın aleyküm arkadaşlar. Arkadaşlar sistemime upgrade yapıp Anakart , İşlemci ve Ram değişikliği yaptım. Parçaların hepsini sıfır aldım. Anakart: ASUS PRIME B860 PLUS WİFİ Ram: Patriot Viper Venom ARGB 6400 CL32 32G DDR5 İşlemci: İntel Core Ultra 7 265KF Tray Arkadaşlar sistemi...
  4. SVSLI58

Huawei Freebuds 5i ANC Sorunu

Arkadaşlar elimde sıfır Freebuds 5i kulakiçi kablosuz kulaklık mevcut. Al Life uygulamadından gürültü engelleyiciyi açmama rağmen dışardaki sesler rahat duyuluyor. En büyük boy kulaklık silikonlarını kullanıyorum. Ürün orjinal QR ile okutunca Huawei sitesine girip yazılımı indirme menüsüne...
  5. SVSLI58

Kablosuz Kulakiçi Kulaklık Tavsiyesi.

Arkadaşlar özellikle müzik dinlemek için gerek bassları gerek tizzleri ses berraklığı olsun iyi performans verecek bir bluetooth kulaklık tavsiyelerinize ihtiyacım var. Silikon üçlü olması şart başlığı değişebilir şekilde çünkü kulakta diğerleri durmuyor. Bütçe 1000 - 3000 arası
  6. SVSLI58

İntel Core Ultra 7 265K Anakart + Ram

Selamın aleykum arkadaşlar. Yeni nesil U7 işlemci için en iyi çift kanal ram ve anakart tavsiyesine ihtiyacım var. İntel'in bu yeni işlemcisi için O.c işlemi yapmadan B yada Z serisi hangi anakart tercih edilmeli ve Ram konusunda 6400 , 7000 , 8000 hangi frekansta DDR5 ram kullanmak iyi olur...
  7. SVSLI58

S24 Ultra Detaylı ve logolu filigran nasıl eklenir.

Arkadaşlar S24 Ultra için aşağıdaki görseldeki gibi detaylı ve Samsung logolu filigran nasıl ekleyebilirim. Normal filigran zaten var ama bu daha hoş duruyor.
  8. SVSLI58

B860 / Z890 Anakart Hakkında

Selamın aleykum arkadaşlar bir sorum olacak. İntel Core Ultra serisi için B860 Anakartlarda herhangi bir RAM Frekans kısıtlaması yine mevcutmu ? 10700K B460F DDR4 sistemden DDR5 B860 / Z890 / Ultra 7 265K sisteme geçmek istiyorum lakin yine İntel tarafında bir anakartlarda frekans kısıtlaması...
  9. SVSLI58

HANGİ AMİRAL GEMİSİ ANDROİD TELEFONU ALMALIYIM ?

Arkadaşlar amiral gemisi telefon alma arefesindeyim ve aşağıdaki 5 telefon modelinden birisini sipariş vereceğim. Hangi modeli ve neden almam gerektiğini yorumlara yazarsanız sevinirim. Önceliğim S24 Ultra almak ama yinede tavsiyelerinize ihtiyacım var. 1-) Samsung GALAXY S24 ULTRA (FAVORİ)...
  10. SVSLI58

MSI Pro B650-S Wi-Fi Anakart ve Ryzen 5 7500F için RAM tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. Ryzen 5 7500F ve MSI Pro B650-S anakart için en iyi ideal RAM tavsiyesine ihtiyacım var. İşlemci ve anakartla uyumlu olacak ve Dual kit olarak sorunsuz çalışacak RAM tavsiyeleri bekliyorum.
  11. SVSLI58

Kamera için hangisi tercih edilmeli ?

Arkadaşlar aşağıdaki modellerden birini almak istiyorum ancak gerçekten kamera konusunda hangisi en başarılı onu bilmek istiyorum. Diğer bir konu ise fiyatlar baya tuzlu eğer yurtdışı olup kayıt yapılabilir olanlar hangileri acaba ? 1- Honor Magic 6 Pro 2- Vivo x100 Ultra 3- Mİ 14 Ultra 4-...
  12. SVSLI58

Poco X6 Pro 5G vs. Redmi Note 13 Pro Plus ?

Arkadaşlar yukarıdaki bu iki model arasında bir telefon almak istiyorum bütçem max 20.000 üzerine çok çıkamam. 4 Yıllık Mi Note 10 Lite telefonumdan yukarıdaki telefonlardan birini almak istiyorum. Pocoya baktığımda İşlemcisinin daha güçlü olduğunu ve HyperOS kullandığını gördüm Note 13 pro plus...
  13. SVSLI58

PUBG Steam Ayak Sesi Alamama Sorunu.

Merhaba arkadaşlar, PUBG Steam'de ayak sesleri iyi duyamıyorum maalesef ve bir süredir bu sorunla uğraşıyorum. Ne yazık ki çözemedim, başlıkta yazdığım gibi YouTube'ta ayak ses testleri dinliyorum, tüm ayak sesleri gayet güzel alıyorum ve hangi yönden geldiğini anlıyorum ama oyunda PUBG'de ayak...
  14. SVSLI58

Corsair HS80 Sorunsalı

Arkadaşlar bu öve öve bitiremedikleri kulaklığı satin aldim ve kulakligin ses seviyesi oyunda ses kasmak için hiç yeterli degil. Ses kalitesi iyi ancak bir önceki kullandığım gamepower medusa ile daha iyi ses kasıyordum desem cidden yalan olmaz. Kulaklığı pcye bağladım ve normal ayarlarda hem...
  15. SVSLI58

6800XT Oyundayken Fan Hızı Neden Yüksek ?

Arkadaşlar 6800XT Gaming X Trio sahibiyim ve PUBG steam oynarken dıkkat ettım ekran kartının kendı sıcaklığı 60 derece gpu hotspot 75 80 derecelerde geziyor ancak fan hızı yüzde 55 civarında ve RPM hızı 2000 2500 arası çalışıyor. Kart bu kadar serin çalışırken fanlar neden böyle acaba ? En...
  16. SVSLI58

CORSAİR HS80 Alınır mı?

Arkadaslar birçok yerde konu actım ve özellikle 2500 3000 tl bandında oyuncu kulaklığı tavsiyelerinde corsair h80 önerileri aldım. Şuan hali hazirda Gamepower Medusa kullanıyorum. Bu kulaklığında ses kalitesi gayet iyi ve müzik dinlemek icin güzel ancak mikrofonunu sevmiyorum. Onun için...
  17. SVSLI58

360mm Sıvı Soğutma Tavsiyesi.

Arkadaşlar 360 mm sıvı sogutma tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bütçe 3000-3500 civarı. Aklımdaki sıvı sogutucu modelleri sunlar. Artıları eksileri neden alınır neden alınmaz yorumlarınızı dikkate alacağım...
  18. SVSLI58

Full Tower 360mm sıvı soğutma destekli kasa tavsiyesi.

Arkadaşlar üst tarafa radyotör takılabılen geniş full tower kasa tavsiyesine ihtiyacım var. Bütçe 3000 - 3500 TL. Dark Guardian Pro düşünüyorum fakat üst tarafa galiba en fazla 240mm takılıyor ve ben 360 mm kullanmak istiyorum. Sıvı soğutmayı kasanın önüne montajlamakta ne gibi sıkıntılar...
  19. SVSLI58

6800xt 650 Watt Yeter mi ?

Arkadaslar yeni ekran kartı aldim. Karti oyunlarda kullanirken herhangi bir sorun vs yok. Furmark testine soktum ondada sıkıntı yok degerler olması gerektigi gibi. Hatri sayilir miktarda soguk calismasi icin birazcik Undervolt uyguladim lakin size soyle bir sorum olacak problem su. Karti 3dmark...
  20. SVSLI58

OYUNCU KULAKLIĞI TAVSİYESİ !

Merhaba arkadaşlar 1500 - 2000 TL arası oyuncu kulaklığı tavsiyelerinize ihtiyacım var. PUBG ağırlıklı oynuyorum ses kasmak çok onemlı. Suanki Gamepower Medusa 7.1 kulaklığı 2 senedir kullanıyorum ve bir sorunu yok sadece padlerı eskimeye basladı. F/P tarafında Gamepower Fujin dikkatimi çekiyor...
Geri