Arama sonuçları: *

1. Nucengineer

Çözüldü✓ AMD 7600 ve 7800x3D için Kule Tipi Soğutma Tavsiyesi

Ryzen 7600 işlemcim var kule tipi soğutma almak istiyorum, artık stok fan yetmiyor. İleri de 7800x3d gibi yükseltmeler de yapmayı düşünüyorum, iki işlemciyi de kabul edilebilir düzeylerde soğutacak bir soğutma önerir misiniz? Bütçem: 2000 TL civarı, 100-200TL kadar esnetebilirim ama tercihim...
  2. Nucengineer

Kolay Gelsin Kargo Gözükmüyor

Merhaba, ben hazır sistem almıştım kargoyu kolay gelsine vermişler kargo sorgulama linkine basınca böyle bir ekran çıkıyor Kargo nerde, ne yapıyor göremiyorum. Sms falanda gelmedi bir sorun olur mu?
  3. Nucengineer

6900xt Furmark Değeri

Merhaba ikinci el 6900xt alicaz araştırırken bunu bulduk ve fiyatı güzeldi furmark değerleri de bu. Elinde 6900xt olan varsa kıyaslama yapabilir mi? Sonuçlarda bir hile falan var mı? Model nitro+ 6900xt
  4. Nucengineer

4070 Ti Super mi 7900xt mi?

Merhaba dostlar, yeni bir sistem toplayacağım ve yukarıdaki iki kart arasında kaldım. Hem oyun oynayacağım, hem üniversite dersleri için; 3D çizim, yazılım, render, edit vb. şeylerle uğraşıcam. Kısacası genel bir kullanımım olucak. En az 2-3 sene beni üzmeden götürecek kart hangisi? Önceliğim iş...
Geri