Nucengineer
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Biraz fazla sıcak hocam 70 üzerine çıkmaması lazımMerhaba ikinci el 6900xt alicaz araştırırken bunu bulduk ve fiyatı güzeldi furmark değerleri de bu. Elinde 6900xt olan varsa kıyaslama yapabilir mi? Sonuçlarda bir hile falan var mı? Model xfx 6900xt
Yazdım arkadaşa dönünce atarım tekrarMsa açık yapsın bide tekrar bakalım kaç derece olacak
YanıyorMerhaba ikinci el 6900xt alicaz araştırırken bunu bulduk ve fiyatı güzeldi furmark değerleri de bu. Elinde 6900xt olan varsa kıyaslama yapabilir mi? Sonuçlarda bir hile falan var mı? Model nitro+ 6900xt
Fanin defaultta olduğunu söyledi, 10 dakikalık test varmış yeni gördüm sıcaklık aynı değişen bişi yok msaa 0x herhalde ona cevap vermediSıcaklık yüksek ama fan %'kaçta? Tek seferlik test yapmasın açsın bıraksın 5 10 dk öyle belli olur.
Default ayarda biz kart üreticisi miyiz nereden bileceğizFanin defaultta olduğunu söyledi, 10 dakikalık test varmış yeni gördüm sıcaklık aynı değişen bişi yok msaa 0x herhalde ona cevap vermedi
Valla bana da öyle geldi gibi kasayı kucaklayıp kendim gidecem testeDefault ayarda biz kart üreticisi miyiz nereden bileceğiz. Beni biraz işkillendirdi satıcı.
Mümkünse öyle yap veya onun kasayla deneyin öyle al az para vermiyorsun ölü kart alma hocamValla bana da öyle geldi gibi kasayı kucaklayıp kendim gidecem teste