Arama sonuçları: *

• Users: O'Death
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O'Death

Bisiklet performans yükseltme

Günaydın. Bisikletimin dişli ölçülerini ve toplam vites sayısını yükselterek hız ve daha iyi bir yokuş tırmanma performansı elde etmek istiyorum. (bisikletim hakkında bilgi sahibi olmanız için link bırakıyorum) Bu iki parça birbiri ile uyumlu olur mu ? Aynı zamanda istediğim performansı elde...
  2. O'Death

CS2 dosya doğrulaması %0 da kalıyor

Bugün FACEIT oynadım. Her şey yolunda ama birinci sınıf modu oynamaya çalıştığımda. Steam diyor ki: Lütfen oyun dosyalarını doğrulayın. Birçok kez denedim ama hala %0 1726705647 Gece 01:30 dan beri uğraşıyorum pc kapat aç steam önbellek sıfırla ıvır zıvır derken elimde bir sonuç yok
  3. O'Death

Direksiyon setinin güzel tepki verdiği NFS oyunu var mı ?

Direksiyon setinin güzel tepki verdiği NFS oyunu var mı ? (Nfs Heat harici)
  4. O'Death

Gaming Gen TR de böyle bir sistem var

https://www.gaming.gen.tr/urun/438462/elite-4070tisuper-amd-ryzen-7-7800x3d-asus-tuf-gaming-geforce-rtx-4070-ti-super-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Böyle bir sistem alacağım. Yorumlarınızı bekliyorum
  5. O'Death

Çözüldü✓ logitech G29 ani dönüş sorunu

Merhaba iyi akşamlar dilerim. 3 aylık g29 umda oyunlarda direksiyonu sola döndürürken bi anda oyun içinde dönüyor ve normalinden (900 dereceden ) çok önce kitleniyor bu sorunu yaşayan ve çözmüş birileri varsa yardımcı olabilir mi ?
  6. O'Death

Çözüldü✓ 60K- 65k bütçe ayırıp hazır bir sistemi özelleştirdim. pişman olurmuyum

İyi akşamlar. 60k-65k bütçeli hazır sistemi özelleştirdim fotoğraftan parçalara bakabilirsiniz. Sorun yaşar mıyım ? ( darboğaz,ısınma vb. gibi )
Geri