Merhaba iyi akşamlar dilerim. 3 aylık g29 umda oyunlarda direksiyonu sola döndürürken bi anda oyun içinde dönüyor ve normalinden (900 dereceden ) çok önce kitleniyor bu sorunu yaşayan ve çözmüş birileri varsa yardımcı olabilir mi ?
Hangi oyun belki oyun ve direksiyon yazılımı arasında fark vardırMerhaba iyi akşamlar dilerim. 3 aylık g29 umda oyunlarda direksiyonu sola döndürürken bi anda oyun içinde dönüyor ve normalinden (900 dereceden ) çok önce kitleniyor bu sorunu yaşayan ve çözmüş birileri varsa yardımcı olabilir mi ?
ETS 2 ye girdikten sonra ghub yazılımı ile ETS nin ayarlarına bak farklı olabilirEts 2 city car driveing dirt rally 2.0 vb.
Ets 2 city car driveing dirt rally 2.0 vb.
yukarıda bahsettiğim oyunlar daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım. G hub da böyle bir şey gözükmüyor dereceler ani şekilde değişmiyor ama younlar durum farklı
Post automatically merged:
ets de belki çözüm olabilir fakat sadece ets de olan bir sorun değil diğer oynadığım 2 oyundada bu sorunla karşılaşıyorum acaba direksiyonun kendi motorunda sorun var mı diye düşünüyorum 3 saattir bununla uğraşıyorum sinirden ets yi sildim geri yüklediğimde yaşadığım sıkınıtın videosunu paylaşırım
Yarın muhtemelen gelir eğer sorunu çözersem burayada paylaşırım. Teşekkürler ve iyi geceler
video linki:masa dağınık kusura bakmayın
evet ayarlı