Neler Yeni

Çözüldü✓ logitech G29 ani dönüş sorunu

O'Death

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed Umut Kaya
Merhaba iyi akşamlar dilerim. 3 aylık g29 umda oyunlarda direksiyonu sola döndürürken bi anda oyun içinde dönüyor ve normalinden (900 dereceden ) çok önce kitleniyor bu sorunu yaşayan ve çözmüş birileri varsa yardımcı olabilir mi ?

O'Death

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed Umut Kaya
oyun dirt rally 2.0 oyunlarda genel olarak böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunun Driver'ı silme seçeneği yok. Oyunların hepsinde böyle asetto da aynı sonucu veriyor

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
oyun dirt rally 2.0 asetto da denedim sonuç aynı. oyunlarda genel olarak böyle

Başka bir pc'de deneme imkanınız varsa deneyin hocam aynı sonuçları alıyorsanız ürün ile alakalı bir sorun olabilir bende de hızlı dönme sorunu ardı çözdüm çok şükür

O'Death

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed Umut Kaya
Başka bir pc'de deneme imkanınız varsa deneyin hocam aynı sonuçları alıyorsanız ürün ile alakalı bir sorun olabilir bende de hızlı dönme sorunu ardı çözdüm çok şükür
Maalesef başka pc yok. Hocam siz nasıl çözdünüz ?

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
Maalesef başka pc yok. Hocam siz nasıl çözdünüz ?

Hocam sadece ets 2'de oluyordu hızlı dönme sorunu ayarlardan tuşları değiştirerek çözmüştüm valla hocam vitessiz deneyin direksiyonu ya da direksiyon ve pedal setini çıkartın öyle deneyin klavye'yi çıkartın belki bunlar bozuyor olabilir

O'Death

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed Umut Kaya
senin adına sevindim darısı benim başıma. Şu anda driver ve uygulamayı yeniden yüklüyorum bakalım sorun çözülecek mi haberdar ederim

O'Death

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed Umut Kaya
Teşekkürler hocam bekliyorum
Vallahi hallettim.
Çözüm: Logitech g hub uygulamasını ve lgs yi kaldırdım sadece g hub ı geri yükledim sorun çözüldü istediğim gibi çalışıyor
not: logitech in sitesinden düzenli olarak güncel g hub yada lgs yi indirin sürüm değişince sorunda bitti

Yardımlarınız için teşekkür ederim ets 2 ve diğer oyunlarda da sıkıntı yaşamaz isem konuyu çözüldü durumuna getireceğim. İyi geceler

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
Vallahi hallettim.
Çözüm: Logitech g hub uygulamasını ve lgs yi kaldırdım sadece g hub ı geri yükledim sorun çözüldü istediğim gibi çalışıyor
not: logitech in sitesinden düzenli olarak güncel g hub yada lgs yi indirin sürüm değişince sorunda bitti

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana hocam çözümü yazmanız da iyi olmuş aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı oldunuz bu arada bende g29 yok hocam dfgt var :D

O'Death

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed Umut Kaya
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana hocam çözümü yazmanız da iyi olmuş aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı oldunuz bu arada bende g29 yok hocam dfgt var :D
:D olsun. Umarım g29 dan daha iyisi olur ilerki alacağın. Eğer direksiyon seti kullanmamış biri olsaydın bugün bunu çözemeyebilirdim

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
:D olsun. Umarım g29 dan daha iyisi olur ilerki alacağın. Eğer direksiyon seti kullanmamış biri olsaydın bugün bunu çözemeyebilirdim

Hayırlısı hocam şu anda dfgt işimi gayet görüyor ama h vites ve debriyaj olmasını isterdim tabi ki :)

O'Death

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed Umut Kaya
Vallahi hallettim.

Yardımlarınız için teşekkür ederim ets 2 ve diğer oyunlarda da sıkıntı yaşamaz isem konuyu çözüldü durumuna getireceğim. Yazılım kaynaklı sorunlar dışında direksiyon kalibrasyonu yarım kalıyorsa kablo bağlantılarını kontrol edin bazen priz veya fiş kaynaklı sorun olup elektriği stabil iletmiyor Buda kalibrasyonun yarım kalmasına sebebiyet verebilir. Ben yurt dışı ürün almıştım yanında gelen başlık sök tak yapmaktan sıkıntı çıkarmıştı şu anda sabitlenmiş duruyor ve arıza yaşamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,930
Üyeler
161,526
Son üye
beratsahin
Top Bottom