Çözüldü✓ logitech G29 ani dönüş sorunu

O'Death

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhaba iyi akşamlar dilerim. 3 aylık g29 umda oyunlarda direksiyonu sola döndürürken bi anda oyun içinde dönüyor ve normalinden (900 dereceden ) çok önce kitleniyor bu sorunu yaşayan ve çözmüş birileri varsa yardımcı olabilir mi ?

Merhaba iyi akşamlar dilerim. 3 aylık g29 umda oyunlarda direksiyonu sola döndürürken bi anda oyun içinde dönüyor ve normalinden (900 dereceden ) çok önce kitleniyor bu sorunu yaşayan ve çözmüş birileri varsa yardımcı olabilir mi ?

Hangi oyun hocam ve sorununuzu tam olarak anlayamadım?

Hangi oyun belki oyun ve direksiyon yazılımı arasında fark vardır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ets 2 city car driveing dirt rally 2.0 vb.
ETS 2 ye girdikten sonra ghub yazılımı ile ETS nin ayarlarına bak farklı olabilir

Diğer 2 oyunda aynı olabilir ama oynadığım için bilmiyorum

yukarıda bahsettiğim oyunlar daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım. G hub da böyle bir şey gözükmüyor dereceler ani şekilde değişmiyor ama younlar durum farklı

ets de belki çözüm olabilir fakat sadece ets de olan bir sorun değil diğer oynadığım 2 oyundada bu sorunla karşılaşıyorum acaba direksiyonun kendi motorunda sorun var mı diye düşünüyorum 3 saattir bununla uğraşıyorum sinirden ets yi sildim geri yüklediğimde yaşadığım sıkınıtın videosunu paylaşırım

Son düzenleme:
yukarıda bahsettiğim oyunlar daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım. G hub da böyle bir şey gözükmüyor dereceler ani şekilde değişmiyor ama younlar durum farklı

ets de belki çözüm olabilir fakat sadece ets de olan bir sorun değil diğer oynadığım 2 oyundada bu sorunla karşılaşıyorum acaba direksiyonun kendi motorunda sorun var mı diye düşünüyorum 3 saattir bununla uğraşıyorum sinirden ets yi sildim geri yüklediğimde yaşadığım sıkınıtın videosunu paylaşırım

Evet hocam video atmanız daha mantıklı olacaktır

video linki:
masa dağınık kusura bakmayın

duyarlılık g hub uygulamasında bir ayardır( bilmeyenler için) direksiyonu fiziki açısı ile oyun görüntüsündeki açı aynıdır

video linki:
masa dağınık kusura bakmayın

Hocam biraz basit düşüneceğim

dsadsasd.JPG

En baştaki ayar 900 dereceye ayarlı mı

Geri