Arama sonuçları: *

• Users: Fakemonio
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Fakemonio

Yardım Ekran kartım neden çalışmıyor?

Rx570 ekran kartımı pcden çıkarmıştım çünkü 1 2 saat çalıştıktan sonra görüntü gidiyordu. Bir süre eski r5 230 ekran kartımı kullanmıştım. Şimdi tekrardan 570'i bağladım ama bu sefer görüntü hiç yok anakartın asus yazısı bile gelmiyor sizce sorun ne? Kasanın içini isterseniz fotoğraf çekip...
  2. Fakemonio

Yardım Anakarttaki bu ışık nedir?

Ekran kartının altındaki bu ışık nedir?
  3. Fakemonio

FC25 Sizce İndirimde Alınır Mı?

Fc25 şuan indirimde sizce alınır mı yoksa fc26 mı beklenmeli. Ultimate Team çok oynıyacağımı sanmam genelde kariyer ve arkadaşlarla oynamak için almayı düşünüyorum.
  4. Fakemonio

Bu bilgisayar için oyun önerisi

Hemen sistemi yazıyorum Hd 6450 R3 3100 8gb ram Bu sisteme uyacak oyun arıyorum. Ekran kartını değiştirmek zorunda kaldım. Her türlü öneriye açığım.
  5. Fakemonio

Ekran kartımı değiştirdim

Merhaba eski ekran kartım bozulduğu için geçici olarak yenisini taktım. Yeni takılan ekran kartı hd6450. İşlemcim r3 3100 bu ikisi bir dengesizlik oluşturur mu? Bu sene yeni bir ekran kartı almayı duşunmuyorum cünkü sinavdan sonra laptop alacağim. Şimdiden yardım için teşekkürler
  6. Fakemonio

20-25 bin Arası Laptop Önerisi

Autocad Solid tarzı uygulamalar kullaniyorum ayrica baya oyunda oynuyorum ona göre bir tavsiye yaparsanız çok iyi olur
  7. Fakemonio

Steam families beta online oyun

Aileme aldığım kişiler benim kütüphanemde olan online oyunları birlikte oynayabilirler mi?
  8. Fakemonio

Aygıt Yöneticisi Ekran Kartı Durduruldu

Arkdaşlar bilmediğim bir şekilde böyle bir hata alıyorum. Girmek istediğim oyun açılmıyor Radeon Software uyumlu değil diyor anlamadım
  9. Fakemonio

BigTime Güvenilir mi

Arkadaşlar BıgTime diye bir oyun buldum nft falan düşürüyorlar sizce güveilir mi?
  10. Fakemonio

Kepek sorununu nasıl çözebilirim?

Son 1 senedir saçlarım çok kepekli sürekli kar yağar gibi dökülüyor nasıl çözeceğim?
Geri