Arama sonuçları: *

1. Zorlanmadım

ASUS TUF GAMING A15 FA507NUR-LP034 alınır mı ?

Arkadaşlar merhabalar makine mühendisliği okuyorum bu laptop u almayı düşünüyorum yakın fiyatlara öneriniz var mı uzun ömürlü olması benim için önemli bir kriter.
  2. Zorlanmadım

Yardım Oyuna girdiğimde fps 15-20 civarında geziyor 1-2 saat sonra normal oluyor ?

Merhabalar arkadaşımın bilgisayarında oyunları açtığında fps 10-20 civarında geziyor biraz bekledikten sonra yükseliyor. Bilgisayar özellikleri HP-Pavilion 15-ec2023nt AMD Ryzen 5 5600H, 8 GB Ram, RTX 3050 Bu arada bilgisayara yük testi yaptığımızda 85 i geçmiyor bütün driverlar güncel, sizce...
  3. Zorlanmadım

Yardım 2 Bin TL kulaklık önerisi

https://www.amazon.com.tr/SonoFlow-%C3%96nleyici-Kulakl%C4%B1k-Bluetooth-Wireless/dp/B0C7H7SMLG/ref=asc_df_B0C7H7SMLG/?tag=trshpngglesp-21&linkCode=df0&hvadid=510510240618&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=1616192667282415294&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=21359&hvtargid=pla-238...
  4. Zorlanmadım

Çözüldü✓ RX6800 boşta %70 kullanılıyor ???

İmzadaki Sistemi kullanıyorum (R5 7500F, Msi A620M-E, GamingZ Trio RX6800, G.skill Ripjaws 1X16 GB) Ekran kartım masaüstünde dolaşırken %70 kullanımda görünüyor arkada sadece wallpaper engine ve Epic Games açık sebebi nedir? veya bu bir sıkıntı mıdır ?
  5. Zorlanmadım

Alan Wake 2 TR yama sorunsalı

Arkadaşlar alan wake 2 nin yamasını Calypso yamadan yaptım ama oyundaki harflerde sıkıntı var özellikle büyük "ı" harfinde şekil çıkıyor yerine ne yapmam lazım ?
  6. Zorlanmadım

🔥İndirim Alan Wake 2 730TL ye değer mi ?

Arkadaşlar Epic Büyük İndirimi ile Alan Wake II 900TL den 730 TL ye düşmüş ilerideki indirimlerde daha düşük fiyat görür müyüz yoksa bu fiyata alınmalı mı ?
  7. Zorlanmadım

DDR5 Anakartların ram slotları tek klips li ???

Arkadaşlar güncel olarak Msi Pro A620M-E kullanıyorum ve anakartımın ram slotunda tek adet klips var yani rami tek yerden kulağa takıyorsunuz. Ve yeni açılan bir konuda AsRock ın B650 Chipsetli bir kartında da aynı durumun olduğunu gördüm bunun sebebi nedir neden anakart üreticileri DDR5...
  8. Zorlanmadım

Control TR yama nereden indirmeliyim ?

İyi günler arkadaşlar indirimde aldığım CONTROL oyununa yama yapmak istiyorum faka virüs veya trojan gibi sıkıntılı durumlara girer miyim ? Yama yapmak istiyorum fakat pc ye virüs bulaştırmadan bu işi yaparsam çok sevineceğim. Önerdiğiniz güvendiğiniz bir yama yapımcısı varsa söylerseniz sevinirim.
  9. Zorlanmadım

Paketimi düşürsem internet hızım artar mı ???

Merhaba arkadaşlar yaşadığım konumda altyapı sorgulama yaptığımda max alabileceğim internet 55mbps ye yakın bir değer gösteriyor fakat benim paketim 35 mbps olmasına rağmen max 20 mbps alabiliyorum bu bilgiler ışığında şikayette bulundum doğal olarak bugün teknik servis geldi teknik servis ekibi...
  10. Zorlanmadım

Hangi ekran kartı desteğini almalıyım ???

Arkadaşlar Msi Gaming Z RX6800 kullanıyorum ve ekran kartının kutusundan çıkan desteği kullanmama rağmen desteğin ekran kartını taşıyamadığını hissediyorum, artı olarak destek olmasına rağmen ekran kartım yamuk duruyor ekran kartıma destek aparatı almak istiyorum hangi aparatı almama gerekir...
  11. Zorlanmadım

Yardım Msi pro A620m-e anakart ile fanlarımı nasıl kontrol edebilirim ?

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rx-6800-16gb-b550m-hdv-500gb-ssd-16gb-ram.html arkadaşlar linkteki sistemi kullanıyorum, kasanın üstündeki fanların hızını kontrol etmek istiyorum akşam oyun indirmeye bıraktığımda fln fanların sesi biraz rahatsız edecek bi düzeyde olduğundan...
  12. Zorlanmadım

CS2 de surf mapleri nasıl açılıyor ?

Beyler merhabalar cs2 de surf oynamak istiyorum ama eski surf sunucuları bomboş yeni surf sunucusu da bulamadım ne yapmamız gerekiyor bilen var mı ?
  13. Zorlanmadım

Çözüldü✓ DRAM ve CPU ışıkları yanıyor sistem geç açılıyor ?

Arkadaşlar merhabalar vatandan yeni almış olduğum sistemde Msi pro A620M-E R5 7500F Gskill Ripjaws (16gb) DDR5 ram Msi Rx6800 Gaming Z Trio Kioxia Exercia Plus 1Tb Ssd bulunuyor. Daha bugün gelen sistemimin ekran kartını taktım ve çalıştırdım ben w11 yüklü gelmesini bekliyordum ama yüklü...
  14. Zorlanmadım

MSI RX6800 Gaming Z ekran kartı holder nasıl takılıyor ?

yeni aldığım sistemde ekran kartını takacağım fakat 3 fanlı olduğu için ağır bir kart soketin zarar görmemesi için kutudan holder çıkıyor ama nasıl takmam lazım bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi ? (Asus holderlara benzemiyor ekran kartı slotlarından birine yerleştirmek gerekiyor)
  15. Zorlanmadım

Rocket League Oynayacak var mı ?

Beyler rocket league oynuyorum gold2 yim gelecek var mı ?
  16. Zorlanmadım

Alan Wake II 200tl ye düşer mi ?

Beyler Alan Wake i korona zamanında oynamıştım çok sevdiğim bir yapıttı 2. oyunun çıkması beni çok heyecanlandırmıştı zaten ancak o zaman alamamıştım epik yaz indirimleriyle Alan Wake II yi 200tl civarına düşürür mü ? Bahar indirimiyle çoğu oyunda %70-80 leri gördük ben açıkçası Alan Wake 2 nin...
  17. Zorlanmadım

Battlefield 2042 oynanır mı ?

Beyler nasıl oyun sizce alınmalı mı rekabetçi oyunlar oynamayı seviyorum veya oyunun sunucuları hile durumu nasıl agalarla girmeden de eğlenilebilir mi yoksa ekiple mi oynamak lazım yorumunuz nedir merak ediyorum ?
  18. Zorlanmadım

XIGMATEK BLADE MESH bu sistemdeki psu nasıldır ?

Arkadaşlar bunun gibi kasa içindeki psu lar hakkında nasıl bilgi sahibi olabilirim ve attığım kasanın psu su iyi midir ?
  19. Zorlanmadım

Nereden taksitli sistem almam daha iyi olur ?

Merhaba arkadaşlar sistem almayı düşünüyorum taksitli olması gerekiyor bütçem max 35k önerileriniz bekliyorum.
  20. Zorlanmadım

Kötü kasa ve psu kısa süre kullanmak sıkıntı mı ?

POWER BOOST VK-P1882B 650W Öncelikle merhaba arkadaşlar almak istediğim sistemde bu kasa kullanılıyor ve değiştirilmiyor ama sistem çok uygun olduğu için almayı düşünüyorum 2 3 ay bu kasa ve psu ile kullanıp değiştirmeyi planlıyorum sıkıntı olur mu ne diyorsunuz ?
Geri