Zorlanmadım
80+
- Katılım
- 17 Şubat 2024
- Mesajlar
- 300
- Reaksiyon skoru
- 109
Arkadaşlar Epic Büyük İndirimi ile Alan Wake II 900TL den 730 TL ye düşmüş ilerideki indirimlerde daha düşük fiyat görür müyüz yoksa bu fiyata alınmalı mı ?
Bence bu fiyata hiçbir oyun alınmazArkadaşlar Epic Büyük İndirimi ile Alan Wake II 900TL den 730 TL ye düşmüş ilerideki indirimlerde daha düşük fiyat görür müyüz yoksa bu fiyata alınmalı mı ?
Kankam ben zaten alan wake 1 oynadım bitirdim hikayesini de çok seviyorum o yüzden 2 yi de almak istiyorum ama daha düşük fiyata gelir mi onu soruyorum yoksa oyunu kesin alcam zaten.Değmez çok sancılı bir oyun. Oynarken bir dakika rahat düşünemiyon sürekli biri çıkacak korkusu var.
Kankam ben oyunu biliyorum oyun nasıl demedim, daha düşük fiyata varır mı onu soruyorum.Ani çıkışlarla oyunun bokunu çıkartmışlar.
Neden kankam ?Bence bu fiyata hiçbir oyun alınmaz
Epic Games'in yaz indirimlerine kadar zam gelmezse kuponla daha ucuza getirirsin. Şuanki fiyatına değeceğini düşünmüyorum.Kankam ben oyunu biliyorum oyun nasıl demedim, daha düşük fiyata varır mı onu soruyorum.
Ne kadar kupon veriyor ki epik ? artı olarak indirim bitince yine 900tl olucak oradan düşmem gerekir kuponlaEpic Games'in yaz indirimlerine kadar zam gelmezse kuponla daha ucuza getirirsin. Şuanki fiyatına değeceğini düşünmüyorum.
730 tl artmış baya 300'e gelmişti nays ile zamanında. Kupon falan yok mu daha da düşürecek?Arkadaşlar Epic Büyük İndirimi ile Alan Wake II 900TL den 730 TL ye düşmüş ilerideki indirimlerde daha düşük fiyat görür müyüz yoksa bu fiyata alınmalı mı ?
%33 veriyor. ama yaz indirimi Temmuz civarı olur .Ne kadar kupon veriyor ki epik ? artı olarak indirim bitince yine 900tl olucak oradan düşmem gerekir kuponla
Bu fiyat 1 oyun için sencede çok pahalı değilmi daha 1 sene önce steam indirimlerinde şu paraya krallar gibi kütüphane diziliyorduNeden kankam ?
Yine %33 kupon verebilir ama sana kalmış bir karar. Oyunu beğendiysen ve parasına değeceğini düşünüyorsan risk alma hiç pişman olursun sonra. Benim düşüncem bu fiyatın bu oyun için fazla olduğu.Ne kadar kupon veriyor ki epik ? artı olarak indirim bitince yine 900tl olucak oradan düşmem gerekir kuponla
Kanka 1 sene önceye gidemeyeceğimize göre oyunları da crack indirip hem virüs riskini almak istemiyorum. Hem de hırsızlık yapmaya gerek yok.Bu fiyat 1 oyun için sencede çok pahalı değilmi daha 1 sene önce steam indirimlerinde şu paraya krallar gibi kütüphane diziliyordu
Hocam ben oyunu seviyorum direk bu seriye bayılan biriyim alan wake 1 ve control ü de oynadım hikayede ufak da olsa bağlantılar olduğu için.Yine %33 kupon verebilir ama sana kalmış bir karar. Oyunu beğendiysen ve parasına değeceğini düşünüyorsan risk alma hiç pişman olursun sonra. Benim düşüncem bu fiyatın bu oyun için fazla olduğu.
Maalesef bir tek bu indirim.730 TL artmış baya 300'e gelmişti nays ile zamanında. Kupon falan yok mu daha da düşürecek?
Zaten crack indirme bunu bende desteklemem 200e yakın oyunum var steamde crack oynamam bende asla.Sen zaten alınır mı? diye sormamışmısın bende bu fiyata hiçbişi alınmaz dedim işte.Kanka 1 sene önceye gidemeyeceğimize göre oyunları da crack indirip hem virüs riskini almak istemiyorum. Hem de hırsızlık yapmaya gerek yok.