Kankam sen alan wake 1 oynayıp çok sevebildiysen alınır o fiyata dert etme epic fiyatları için fazla gelebilir sana ama çoğu AAA oyun fiyatının yarısından az. Ha ben olsam yalan olmasın oyun steamde yok olsa o fiyata almayı düşünebilirdim belki ama olmadığı için yüksek iihtimalle malum yerlerden oynardım. Şimdi bunu dedimya hemen Korsana karşıyızcılar hemen damlarKankam ben zaten alan wake 1 oynadım bitirdim hikayesini de çok seviyorum o yüzden 2 yi de almak istiyorum ama daha düşük fiyata gelir mi onu soruyorum yoksa oyunu kesin alcam zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kankam ben oyunu biliyorum oyun nasıl demedim, daha düşük fiyata varır mı onu soruyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden kankam ?
Steamde oyun yok.İlla oynamak istiyorsan steam hesabı satın al oyna bitirince tekrar yüzüne bakılacak oyun değil bunlar kullan at oyunları.
Steam hesabı almak yerine Cr*ck oynayın paranıza yazık paralı korsan diyoruz hesap olayına.İlla oynamak istiyorsan steam hesabı satın al oyna bitirince tekrar yüzüne bakılacak oyun değil bunlar kullan at oyunları.
Merhaba bana kalırsa oyunun ilk 1 saatini izle saracağından emin olduktan sonra fiyat konusunda param var dersen alabilirsin ama param çok değil dersen arkadaşların dediği gibi yaz indirimlerini bekleyip yine aynı indirimin üstüne 33 kupon ile 400 e kadar iniyor öyle alabilirsin ben şahsen öyle aldım geçen kış indirimlerinde. Henüz fırsat bulup oynayamadım ama olsun ayrıca nays platformunu kullanırsan ekstra ucuza da gelir. Benim nays da o ayki hakkım bittiği için kullanamamıştım.Arkadaşlar Epic Büyük İndirimi ile Alan Wake II 900TL den 730 TL ye düşmüş ilerideki indirimlerde daha düşük fiyat görür müyüz yoksa bu fiyata alınmalı mı ?
sistemin ultra grafiklerde 70 üstü vermiyor biliyorumArkadaşlar Epic Büyük İndirimi ile Alan Wake II 900TL den 730 TL ye düşmüş ilerideki indirimlerde daha düşük fiyat görür müyüz yoksa bu fiyata alınmalı mı ?
Kesinlikle katılıyorum. Ben param çok olsa da yaz indirimlerini beklerdim çok uzakta değil zaten.Merhaba bana kalırsa oyunun ilk 1 saatini izle saracağından emin olduktan sonra fiyat konusunda param var dersen alabilirsin ama param çok değil dersen arkadaşların dediği gibi yaz indirimlerini bekleyip yine aynı indirimin üstüne 33 kupon ile 400 e kadar iniyor öyle alabilirsin ben şahsen öyle aldım geçen kış indirimlerinde. Henüz fırsat bulup oynayamadım ama olsun ayrıca nays platformunu kullanırsan ekstra ucuza da gelir. Benim nays da o ayki hakkım bittiği için kullanamamıştım.