🔥EPİC GAMES İNDİRİM KATALOĞU AYRINTILI LİSTESİ👍👍👍

The Crew Motorfest de indirimde.

Gösteriyor da steamdeki gibi değil arayüzü o yüzden benimde pek oyanayasim gelmiyor
Vallaha arayüz fln umrumda değil, oynayın oyunu geçin. Steam tabi daha iyi, iki oyun arasında uçurum fiyat farkı yoksa Steam'den alırımda, epic games kurtarıcımız gibi bir şey (bu indirimleri saymıyorum, çoğu oyun Steam fiyatı ile aynı)

Ne takmışlar arayüze arkadaş. Hadi koleksiyon yapıyorum deseler anlayacağım da oda yok. Ben epic de koleksiyon yapıyorum. Elbet değerlenir. Şuan neredeyse bütün oyunlar var. Yeni çıkanlar hariç. Şimdi bir kaç tane daha ekleyeceğim. Oyun oyanamak isteyen alır geçer.

Vallaha arayüz fln umrumda değil, oynayın oyunu geçin. Steam tabi daha iyi, iki oyun arasında uçurum fiyat farkı yoksa Steam'den alırımda, epic games kurtarıcımız gibi bir şey (bu indirimleri saymıyorum, çoğu oyun Steam fiyatı ile aynı)
PS Store'deki The Crew Motorfest fiyatıyla Epic'ten üç tane alınabiliyor şu an. :)

Detroit 142TL alınır mı? İndirimsiz gözüküyor ilerde indirim gelir mi acaba?

Hocam baktım da iki platformda da 600 TL gibi bir fiyatı var.
Standart sürüm o fiyattır. Ben PS5 kullanıyorum. İstek listemde diğer sürümlerin fiyatının indirimli hali biri 1400 TL biri 950 TL.

Tekrar indirimler gelmiş galiba Fallen order 27 tl

Geri