O oynama saati gözükmedikten, kütüphane de o oyun durmadıktan sonra...bende de öyle. yakın zamanda steam ea epic hepsini sileceğim.
Epic oynama saatini gösteriyor.O oynama saati gözükmedikten, kütüphane de o oyun durmadıktan sonra...
Gösteriyor da steamdeki gibi değil arayüzü o yüzden benimde pek oyanayasim gelmiyorEpic oynama saatini gösteriyor.
Vallaha arayüz fln umrumda değil, oynayın oyunu geçin. Steam tabi daha iyi, iki oyun arasında uçurum fiyat farkı yoksa Steam'den alırımda, epic games kurtarıcımız gibi bir şey (bu indirimleri saymıyorum, çoğu oyun Steam fiyatı ile aynı)Gösteriyor da steamdeki gibi değil arayüzü o yüzden benimde pek oyanayasim gelmiyor
PS Store'deki The Crew Motorfest fiyatıyla Epic'ten üç tane alınabiliyor şu an.Vallaha arayüz fln umrumda değil, oynayın oyunu geçin. Steam tabi daha iyi, iki oyun arasında uçurum fiyat farkı yoksa Steam'den alırımda, epic games kurtarıcımız gibi bir şey (bu indirimleri saymıyorum, çoğu oyun Steam fiyatı ile aynı)
Hocam baktım da iki platformda da 600 TL gibi bir fiyatı var.PS Store'deki The Crew Motorfest fiyatıyla Epic'ten üç tane alınabiliyor şu an.
Standart sürüm o fiyattır. Ben PS5 kullanıyorum. İstek listemde diğer sürümlerin fiyatının indirimli hali biri 1400 TL biri 950 TL.Hocam baktım da iki platformda da 600 TL gibi bir fiyatı var.
Gelse de gelmese de 142 TL'nin son kuruşuna kadar değer.Detroit 142TL alınır mı? İndirimsiz gözüküyor ilerde indirim gelir mi acaba?
ortalama kaç saatte biterGelse de gelmese de 142 TL'nin son kuruşuna kadar değer.