Neler Yeni

🔥İndirim Epic Games Aralık 2024 Yılbaşı İndirimleri

Satriani

80+ Bronze
steam aile dışında bi eksisi yok ki onu da aynı anda kullanamadığın için pekte bi olayı yok bana kalırsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

battlefield 2042 çok sallanan bi oyundu diye hatırlıyorum pek sevilmemiş yani eğer tek o kaldıysa seriden ve denemek istiyorsanız keyfiniz bilir ama pek önerilmiyordu need for speed de gene güzel indirim ama aldığınıza değmez bence hastası değilseniz
Battlefield ve NFS gibi oyunları sırf fiyattan koyuyorum ya, bisküvi parasına düşmüş o yüzden.
Days Gone pek ısındığım bi' oyun tarzı değil belki onu da çıkaracağım. Tüm ücretsiz oyunlar belli olsun, daha sonra sepeti netleştiririm ama TLOU, Uncharted, Cyberpunk gibi oyunları bu fiyatlardan stoklarım. Yeni senede daha da alınmaz hale gelir bunlar...

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Furkan Görür
rdr2 ultimate rockstar launcherde 505tl arkadaşlar alabilirsiniz

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Erdem
Battlefield ve NFS gibi oyunları sırf fiyattan koyuyorum ya, bisküvi parasına düşmüş o yüzden.
Days Gone pek ısındığım bi' oyun tarzı değil belki onu da çıkaracağım. Tüm ücretsiz oyunlar belli olsun, daha sonra sepeti netleştiririm ama TLOU, Uncharted, Cyberpunk gibi oyunları bu fiyatlardan stoklarım. Yeni senede daha da alınmaz hale gelir bunlar...
TLOU'yu almışken deluxe sürüm ile mi almak lazım? Aslında steam'den almak istiyordum ama çok ciddi fiyat farkı var.

Satriani

80+ Bronze
TLOU'yu almışken deluxe sürüm ile mi almak lazım? Aslında steam'den almak istiyordum ama çok ciddi fiyat farkı var.
Deluxe sanırım bazı item ve skill'leri önceden açık olarak sunuyor. Ben çok ekstrem bi' şey görmedim, amacım da zaten hikaye ve ona bi' etkisi yok diye düşünüyorum.
Steam $ kurundan sonra özellikle büyük yapımlar arasındaki fark çok açıldı maalesef, öyle olmasa tabii ki Steam'den alınır ama bu şekilde yarı fiyatına, hatta daha altına geliyor sepet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,636
Üyeler
163,859
Son üye
bunstep
Top Bottom