keyfine bağlı,bende ikisinin arasında kaldım ama cyberpunk aldım animesini vs sevdiğim içinGod of War mı Cyberpunk mı önerirsiniz
keyfine bağlı,bende ikisinin arasında kaldım ama cyberpunk aldım animesini vs sevdiğim içinGod of War mı Cyberpunk mı önerirsiniz
BF2042 benim en çok zevk aldığım online BF oldu valla baya oynadım. Artık yeni oyun çıkacak diye saldım ancak halen daha oynayan çoktur eminim. Fiyatta iyi al gitsinbf 2042 alınır mı? daha önce ücretsiz verdiği oyunlardan mıydı hatırlamıyorum karıştılar iyice .d
İkisini de oynadım, tercihim cyber olurduGod of War mı Cyberpunk mı önerirsiniz
cyberpunkta vuruş hissiyatı çok iyiydi diye hatırlıyorumİkisini de oynadım, tercihim cyber olurdu
Hocam bir suru build yapma sansiniz var. Istersen katana oyna istersen hacker ol istersen taramali kullan fark etmiyor yani karakteri kafana gore kurabiliyorsun. Hikayesi de guzel. GoW da cok iyi oyun hikayesi falan cok surukleyici ama asiri bir ozgurluk yok. Belli bir gorev zinciri var onda ilerliyorsun. Tabii yari acik dunyasi ve yapilacak tonla sey var onda da ancak cyber kadar degil.cyberpunkta vuruş hissiyatı çok iyiydi diye hatırlıyorum
Cyberpunk bana daha çok hitap ediyor. GTA seven birisi olarak şehirde gezip tozmayı, yeri gelince kaos çıkartıp görevlere dalmayı sevdiğim içinde olabilir.God of War mı Cyberpunk mı önerirsiniz
Oynamadıysanız Batman ve Tom Raider oyunları epey uygun fiyatta.almak şart dediğiniz indirim var mı