TahinPekmez
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
gizlilik oyunu olduğu için almak istemiyorum , kısalığını bilmiyorumAc mirage alınır mı? Çok mu kısa oyun?
gizlilik oyunu olduğu için almak istemiyorum , kısalığını bilmiyorumAc mirage alınır mı? Çok mu kısa oyun?
İkisinide almaya karar verdim hocamBUNU AL
Dead Island 2 daha çok beğenilmiş.Dead Island 2 alınır mı yoksa Callisto Protocol mu alınır
İkisinide almaya karar verdimDead Island 2 daha çok beğenilmiş.
Oyun türleride bir değil zevk meselesi
Dead Island 2 Reviews
Dead Island 2 is stylish, vibrant and flooded with zombie infection. Explore iconic, gore-drenched Los Angeles. Meet larger-than-life characters. Slay countless foes in exquisitely bloody detail. And evolve to become the ultimate Zombie Slayer! A deadly virus is spreading across Los Angeles...www.metacritic.comThe Callisto Protocol Reviews
Set on Jupiter's moon Callisto in the year 2320, The Callisto Protocol is a next-generation take on survival horror. The game challenges players to escape the maximum security Black Iron Prison and uncover its terrifying secrets. A blend of horror, action, and immersive storytelling, the game...www.metacritic.com
sıkıcı artık diyorlarrdr 2 online için alınır mı?
aga bannerlord alınır mı?gizlilik oyunu olduğu için almak istemiyorum , kısalığını bilmiyorum