Arama sonuçları: *

• Users: Goumju
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Bios Update sonrası Siyah Ekran

B850 Aorus Elite, 9800x3d işlemci, 6400mhz cl32 ram var. Bios uptade sonrası reboot geldi yeniden başlattım siyah ekranda kaldı 5 dk bekleyip kapattım. Tek ram A2 slotunu, bios pili çıkarıp 10 dk bekledim. Tekrar açtım tek ram 20 dk bekledim hala ekran gelmedi son denemediğim q flash kaldı en...
  2. G

Gigabyte rtx 5070ti windforce sff vs İnno3d rtx 5070ti hangisi alınır?

Bu itopya indiriminden Gigabyte windforce sff olan modeli 42 bine aldım. Herkes bir modele laf etmiş iptal edip İnno3d modele veya başka modele geçmeli miyim? 50k bandında asus prime, msi inspire vs var ama kimse önermiyor. 50k altında öneriniz var mı?
  3. G

DRAM IŞIĞI KIRMIZI YANIYOR PC AÇILMIYOR

3 haftadır şehir dışındaydım eve gelip huzurla pc oynayacaktım ancak pc açılmıyor. Dram ışığı kırmızı yanıyor. Bios pilini çıkarmayı, ramleri tüm slotlarda denedim, tek ram olarak denedim ancak açılmıyor yardımcı olabilecek var mı? Anakart B850 Gigabyte Aourus Elite Ram Viper Venom 6000mhz 30cl 16x2
  4. G

Odyssey OLED G6 G60SD alınca yapılması gerekenler neler?

Herkes gibi bende indirimlerden bu monitörü aldım. Kurulum aşamasındaki güncellemelerden windows hdr calibration vb neler yapılması gerektiğini detaylı bilen açıklayabilcek var mı?
  5. G

Samsung G6 OLED 240hz vs 360 hz farkı neler

Bu 2 monitör arasında kaldım. 240 hz olanı satın aldım ama arada sadece 2.5k var nesil teknoloji farkı vs var mı ona göre 360hz olanı alabilirim.
  6. G

20k Monitör Önerisi alabilirim

27 inç Odyssey OLED G6 360 hz monitör 20k alınır mı? ilk tercihim bu ancak farklı öneri varsa alabilirim.
  7. G

Vgn x68 klavye sürücü güncellenirken güç kesildi çalışmıyor

Vgn x68 klavyeyi kullanıyordum uygulamasını kurarken sürücü kurma kısmında sanırım uygulamasını kapattım klavyenin ışıkları vs gitti çalışmıyor. Wireless modda vs bile herhangi bir tepki vermiyor daha önce yaşayan varsa yardımcı olabilir mi klavyenin reset özelliği vs var mı
  8. G

Arctic liquid freezer III 360 Cooler master Td500 kasaya sığar mı

Şu anda Aorus B850, Viper venom ram, Cooler Master ml240 v2 soğutma, Td500 kasa kullanıyorum ve soğutma fanları ucu ucuna ramlere değiyor. Arctic Freezer Liquid III aldım sığar mı, ramlere çarpıp engeller mi diye bir korkum var. Ölçülerine baktığım zaten tek farkın radyatör kalınlığı olduğunu...
  9. G

Viper venom 6000mhz 30cl anakartımla uyumlu değil sorun olur mu

Gigabyte b850 aorus elite ryzen 7 9800x3d viper venom 16x2 gb 6000 mhz 30cl ramleri satın aldım. Elime ulaşmadılar ancak anakartın sayfasında hangi ramleri desteklediğine baktığımda 6200 mhz lik olanı vs var 6000 mhz lik olan yok bu bana bir sıkıntı yaratır mı kargoya verilmeden iptal edeyim.
  10. G

Asrock X870 Pro rs vs Gigabyte b850 aorus elite

Daha ucuz bir öneri varsa onu da alabilirim ancak bütçemi daha fazla aşamam gigabyte b850 aorus elite 10.800 TL Asrock x870 pro rs 11.700 bu fiyatlardan daha düşüğe fiyat performans bir anakart varsa onu da alabilirim Bu ikisinden hangisini almalıyım fiyatlarına değer mi ryzen 7 9800x3d ile...
  11. G

GİGABYTE B850M Aorus Elite anakart alınır mı?

GİGABYTE B850m Bu fiyat bandında bu modeli ve ASRock b850 Pro rs modeli bulabildim. Fiyat performan olarak değer mutlaka al deniyorsa bu anakartı da bütçemi zorlayarak alabilirim. İşlemci olarak Ryzen 7 9800x3d almayı düşünüyorum.
  12. G

Sistem upgrade etmeyi düşünüyorum önerilerinizi alabilirim

işlemciyi ryzen 7 9800x3d ile değiştireceğim 20 bin civarına 5 6 taksit alabilirsem ASROCK B850 Pro RS anakart daha almadım geçende 8100 e düşmüştü indirimde bu fiyatlarda başka tavsiye varsa da alabilirim Viper Venom 16x2 7000mhz cl 32 Ram 4300 e gaming gecesinde aldım sanırım amd expo yok ama...
  13. G

Viper venom 7000 mhz cl32 ram kutuda amd expo yazmıyor

sitesinde amd expo kullanıma hazır diyor ancak kutuda sadece intel xmp logosu var. Sistemimi b850 bir anakart 9800x3d benzeri bir işlemciyle upgrade etmek istiyorum. Amd expo olmaması sorun yaratır mı? amd exponun tam olarak nelerde işe yaradığını bilmiyorum.
  14. G

Çözüldü✓ 9800x3d için b650 anakart uyumlu oluyor mu?

Sistemimi ryzen 9800x3d ve 6000mhz cl 30 amd expo olan bir ram ile upgrade etmek istiyorum. Bunun için b650 anakart yeterli oluyor mu yoksa b850 serisi mi alınmalı?
  15. G

Teşhir Ürünü G pro x Superlight mouse alınır mı?

Teşhir ürünü G pro x Superlight buldum 2000 tl ye alınır mı? kozmetik olarak temiz gözüküyor skateleri sökülmüş ama wraithten değiştiriyorum zaten garanti süreçleri vs nasıl oluyor bilmiyorum kutusunun olmadığını söylediler logitechten garanti süreciyle değiştiriliyor mu?
  16. G

Arctis nova pro wireless kulaklık yedek batarya sarj olmuyor

Daha yeni kutusunu açtım bataryalar normalde yüzde 50 gelirken bana boş geldiler. Kulaklığın üzerindeki batarya sarj oldu sıkıntı yok ancak yedek batarya sarj olmuyor. garantiye gönderip 20 günde beklemek istemiyorum herhangi bir çözüm yolu var mı?
  17. G

Steelseries arctis nova pro xbox edition pc de çalışır mı? dezavantajı var mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-arctis-nova-pro-wireless-x-box-edition.html buradanindirimden 10k ya aldım fırsatlara atamıyorum. Xbox edition aldım pc de xbox kolu olarak algılıyor deniyordu. Herhangi bir problem yaratır mı?
Geri