Arama sonuçları: *

• Users: zero_0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Mosfet soğutucu Sökülür mü

Arkadaslar bilgisayar over current have been deteced hatası veriyor bu yüzden usb portlarinin arkasına bakmam lazım ama mosfet soğutucu var bunu sokmenin bir yolu varmı yada sökülebilen bişey mi
  2. Z

usb portlarım çalışmıyor bilgi biri yardım edebilir mi

arkadaşlar merhaba intenrette bulduğum çoğu şeyi denedim ama yinde usb portlarım çalışmıyor bilgisi olan yardım edebilrise sevinirim. Öncelikle anakartı alalı 2 ay oluyor ama yeni kutusundan çıkardımda topladım bilgisayarı. İlk başlarda sürücülerden kaynaklı olduğunu düşündüm o yüzden çok...
  3. Z

Yardıma ihtiyacım var bu kablo nereye

Arkadaşlar bu kablo nereye
  4. Z

Çözüldü✓ Bilgili birisi yardım edebilir mi

Arkadaşlar bu normal mi fabrikasyon mu yoksa sonradan olmuş bişey mi sorun teşkil eder mi
  5. Z

USB portu çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı yeni kurdum hiçbir sürücü yüklü değil sadece 1 tane usb portu ve bios flash portu çalışıyor sürücüler ile mi alakalıdır yoksa portlar mı arızalı 1712006738 Veya bios ile alakalıysa nasıl yaparım yardım etme şansınız var mı
  6. Z

Hangi kabloyu kullanmalıyım lütfen yardım edin

Ekran kartı ve psu ekte görebilirsiniz hangisini kullanmalıyım ekran kartına her hangi bi zarar gelir mi
  7. Z

3lü güç kablosunu kullanmalı mıyım?

Arkadaşlar merhaba psu msi mag 850gl atx 3.0 destekli tek kablo ile 600w verebiliyor ekran kartında 4080super içinden 3 kabloyu tek yapan bi kablo var kullanmalı mıyım yoksa direkt psu dan çıkan kabloyu mu takayım
  8. Z

Fabric Overclock gerekli mi

Arkadaşlar yurtdışında tanıdık var ekran kartı aldirıcagım 3 tane seçenek var sizce fabric overclocked kart almak için o kadar fark vermeye gereke var mı ve overclock ekran kartı için ne kadar gerekli ömrünü kısaltmaz mı tabii ki fps artışı olur ama 5-10 fps için deger mi Kartlar bunlar sizce...
  9. Z

24pin ATX kablosundaki bu Durum Normal mi?

Arkadaşlar üst satırda sağdan 5. sırada bulunan kısımda bi metal kaplama yok bu durum normal mi yoksa ürünü ifade etmeli miyim Ürün: MSI MAG A850GL
Geri