windowsun darlamasından sıkıldım ve ubuntu deskop dagıtımını kurdum ama lutris uzerinden lolu yuklediğimde sürekli riot client güncelle diyor güncelliyorum bilgisyarı yeniden başlat diyor başlatıyorum yine güncelle diyor ne yapmalıyım
merhaba iyi formlar klavyede bi işlemi surekli yapmam lazım klavyede surekli ctrl+3 lazmam lazım bunu nasıl yaparım uygulama gerekirmi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
hatırladıgım kadarıyla bi ozellik vardı son 15 dkyi (daha kısada olabilir hatırlamıyorum) kayıt alıyordu istediğimizde onu kaydediyorduk o ozelliği driverde nasıl acıcam nerden acıcam bulamadım yardımcı olurmusunuz
teşekkürler
merhaba iyi forumlar lolde rakibin azamı canına gore hasar atan carlar neler nişancı tank vs fark etmez lane fark etmez bu şampiyonları bilen yazabilirmi teşekkürler
Ben bu sene bi pc topladim tamamen yeni nesil DDR 5 ram kullaniyorum ama kisa bi sureligine DDR 5 Rami cikartip ddr1 ram kullansam calisirmi veya bi zararı olurmu teşekürler
Riota baglamak icin xbox game pass aldim ilk once tarayicidan xboxa giris yapmam gerekiyormus giriş yapıyorum hemen ardindan oturum kapatiliyor diyo sebebi nedir bilen varmi
Pcyi bazen acinca driver siliniyor tekrar yuklemek gerekiyor her acip kapatmada olmuyor bazen siliniyor amd Radeon rx 7600xt bunun nedenini bilen varmi
Driver guncel
Amd ryzen 5 7500F
Amd Radeon rx 7600xt
Kullaniyorum kasanin fanlarini gece kapatiyorum (islemci sogutucu haric)
En fazla ikiside 65 derece oluyor uzun vadede sorun olustururmu 65 derece olmasi
Teşekkürler
powerboost pb-p3308b bu kasayı kullaniyorum gece oyun oynarken fan isigi rahatsiz ediyor rainbow olarak yaniyor manuel degismiyor bunu nasil kapatiriz kablo kesmeden vs yardimci olanlara simdiden teşekkür ederim
Amd ryzen 5 7500F islemciye deepcool ak400 kule tipi kullaniyorum sahte termal macun surdum 80-83 derece arasi gidip geliyo full yukte uygunmu bu sıcaklık degerleri sahte termal macuna gore