Arama sonuçları: *

• Users: hamza emre
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Ubuntu deskop league of legends

windowsun darlamasından sıkıldım ve ubuntu deskop dagıtımını kurdum ama lutris uzerinden lolu yuklediğimde sürekli riot client güncelle diyor güncelliyorum bilgisyarı yeniden başlat diyor başlatıyorum yine güncelle diyor ne yapmalıyım
  2. H

Troll hack program isim

eski videolardan bilenler vardır arkadasının pcsini hackliyo ekrana yazı fln yazdırıyo cd rom açtırıyo o programın ismini bilen varmı
  3. H

Wifi nin kac G oldugu nasil anlarim

Bi proje icin wifimin kac G oldugunu ogrenmem gerekiyor modemin isminin yaninda 2.4/5G yaziyor 2.4g mi 5 g mi bu internet yardim ederseniz sevinirim
  4. H

Witcher 3 once dizimi oyunmu

Witcher 3 once dizimi izlemeliyiz oyunumu oynamaliyiz yada ayni sekildemi izleyip oynamaliyiz bilen yardimci olursa sevinirim
  5. H

türk nett saglayıcısı coktu!!!!

suanda turknet kullanıcıları cogu siteye cogu uygulamaya giremiyor bu genel bi sorun merak edenler için duyurmak istedim
  6. H

klavdeye makro açma nasıl olur

merhaba iyi formlar klavyede bi işlemi surekli yapmam lazım klavyede surekli ctrl+3 lazmam lazım bunu nasıl yaparım uygulama gerekirmi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  7. H

amd ekran kartlarının driverinde onemli anları kayıt alma

hatırladıgım kadarıyla bi ozellik vardı son 15 dkyi (daha kısada olabilir hatırlamıyorum) kayıt alıyordu istediğimizde onu kaydediyorduk o ozelliği driverde nasıl acıcam nerden acıcam bulamadım yardımcı olurmusunuz teşekkürler
  8. H

lol cana gore hasar vuran şampiyonlar

merhaba iyi forumlar lolde rakibin azamı canına gore hasar atan carlar neler nişancı tank vs fark etmez lane fark etmez bu şampiyonları bilen yazabilirmi teşekkürler
  9. H

Çözüldü✓ DDR 5 ram ve ddr1 ram fark olurmu

Ben bu sene bi pc topladim tamamen yeni nesil DDR 5 ram kullaniyorum ama kisa bi sureligine DDR 5 Rami cikartip ddr1 ram kullansam calisirmi veya bi zararı olurmu teşekürler
  10. H

Windows xbox oturum acma

Riota baglamak icin xbox game pass aldim ilk once tarayicidan xboxa giris yapmam gerekiyormus giriş yapıyorum hemen ardindan oturum kapatiliyor diyo sebebi nedir bilen varmi
  11. H

Lol xbox gamepass ayricalikari?

Lol oynuyorum ve xbox game pass hesabinini baglayonca tüm karakterler açılıyormus 1 ay alip deneyecegim bu bilgi dogrumu bilen varmi
  12. H

Amd ryzen 5 7500F 65 derece stres test

Amd ryzen 5 7500F kullaniyorum full yukte 63-65 derece arasi oluyor bu degerler iyi mi? iyise ne kadar iyi
  13. H

Çözüldü✓ Driver silinme sorunu amd Radeon rx 7600 xt

Pcyi bazen acinca driver siliniyor tekrar yuklemek gerekiyor her acip kapatmada olmuyor bazen siliniyor amd Radeon rx 7600xt bunun nedenini bilen varmi Driver guncel
  14. H

Çözüldü✓ Sürekli 65 derecede calismasi sorunmu

Amd ryzen 5 7500F Amd Radeon rx 7600xt Kullaniyorum kasanin fanlarini gece kapatiyorum (islemci sogutucu haric) En fazla ikiside 65 derece oluyor uzun vadede sorun olustururmu 65 derece olmasi Teşekkürler
  15. H

Lol warwick Swain repligi

Merhaba lol oynarken swainin warwicke "kız dusundugunden daha yakindi" diye bu cümle kuruyor burada ne anlatmak istiyor bilen yazabilirmi Teşekkürler
  16. H

powerboost pb-p3308b fan isigi kapatma

powerboost pb-p3308b bu kasayı kullaniyorum gece oyun oynarken fan isigi rahatsiz ediyor rainbow olarak yaniyor manuel degismiyor bunu nasil kapatiriz kablo kesmeden vs yardimci olanlara simdiden teşekkür ederim
  17. H

Sahte termal macun 80derece

Amd ryzen 5 7500F islemciye deepcool ak400 kule tipi kullaniyorum sahte termal macun surdum 80-83 derece arasi gidip geliyo full yukte uygunmu bu sıcaklık degerleri sahte termal macuna gore
  18. H

Sahte termal macun 80 derece

Amd ryzen 5 7500F deepcool ak400 e sahte termal surdum 80-82 derece arası takiliyo full yuk altinda degistirmeme gerek varmi kullanmalimiyim
  19. H

Amd ryzen 5 7500F deepcool ak400 termal macun

Amd ryzen 5 7500f islemciye deepcool ak400 kullanıyorum termal macun onerirmisiniz teşekürler
  20. H

Çözüldü✓ Kasaya led takacagim psu guc

Kasaya ambians ledi takacagim 12 volt ama enerjisi nasıl alacagim anakarttanmi guc kaynagindanmi direk Anakart asus prime 620m-k modeli teşekürler
Geri