Arama sonuçları: *

1. araskaraors17

internet sorunu için nasıl bir şey almam gerekiyor tavsiye

merhabalar evimdeki modem salonda bilgisayarım ise odamda hiçbir şekilde ethernet kablosuna bağlayamıyorum yetişmiyor ve internetim çok yavaş bir biçime geliyor bunun için bir alet edevat sinyal yayıcı interneti güçlendirecek bir şey varsa önerir misiniz?
  2. araskaraors17

bilgisayarım oyun yayını açmak için nasıl ?

twichde yüksek performans oyun yayınları açmak istiyorum valorant gta rp sim oyunları ve rdr2 forza5 gibi oyunlar oynamak istiyorum yayında sizce sistemim bunun için yeterlimi DONANIM BİLGİLERİ FOTOĞRAFTA
  3. araskaraors17

Yardım bilgisayarımı en hızlı nasıl satabilirim seri tavsiye

arkadaşlar ailevi bir sağlık masrafımız var 1.5 ay önce aldığım sistemimi acil bir biçimde 1 hafta içerisinde satmam gerekli yardım lazım sistem bilgilerini fotografta veriyorum bilgisayarda hiçbir sıkıntı yok üstünde toz dahi yok garanti ve faturaları var. bilgisayarı 42.300e aldım en düşük...
  4. araskaraors17

Microsoft store indirmem yarıda kalan oyunu silemiyorum

merhabalar dün akşam xbox pass ile microsoft stordan forza horizon 5 yüklemeye başladım ama daha demin yanlışlıkla microsoft store penceresini kapattım geri girdiğimde indirmeye devam edemedim fakat c diskine baktığımda 143gb yer kaplamış bir şekilde sanki oyun yüklenmiş gibiydi fakat oyundan...
  5. araskaraors17

bilgisayar ses seviyesi yükseltecek uygulama lazım önerileriniz nelerdir ?

bilgisayaar ses seviyesi kulaklığı taktığımda yeterli gelmiyor ana ses seviyesini yükseltecek uygulamalar varsa isimlerini söylermisiniz ?
  6. araskaraors17

Kulaklıktan Az Ses Geliyor

yeni bir hazır sistem aldım fakat kulaklığımdan az ses geliyor şuan evde deilim ses sürücüsünden kaynaklandığını düşünüyorum eve gidince ses sürücüsü yükleyeceğim bilgisayarda hiç bir sürücü indirili deil
  7. araskaraors17

bilgisayar kulaklıgından az ses geliyor

yeni bir hazır sistem aldım fakat kulaklığımdan az ses geliyor şuan evde deilim ses sürücüsünden kaynaklandığını düşünüyorum eve gidince ses sürücüsü yükleyeceğim bilgisayarda hiç bir sürücü indirili deil
  8. araskaraors17

!!!!!ACİL YARDIM!!!!!

harici harddiskimi bilgisayarıma bağladığım zaman wifi bağlantım kopuyor çözğmü nedir
  9. araskaraors17

HDD takınca wifi bağlantım kopuyor

harici harddiskimi bilgisayarıma bağladığım zaman wifi bağlantım kopuyor çözğmü nedir
  10. araskaraors17

harici disk sorunu acil yardım!!!!!!!

harici harddiskim disk yönetiminde gözüküyor fakat dosya>cihazlar ve sürücülerde gözükmüyor içine oyun kurmam gerekiyor acil yardım FOTOLAR AŞAGIDA
  11. araskaraors17

ANAKART DRİVER NASIL YÜKLENİR

merhabalar yeni bir hazır sistem aldım içinde msi b650-s anakart var fakat bu anakarta nasıl driver yüklenir bilmiyorum acccciilll destek lazım TÜM DRİVERLERİ YÜKLEMEK İSTİYORUM SİSTEM FOTO AŞAGIDA
  12. araskaraors17

4060 Tİ 8GB EKRAN KARTI SİZCE NASIL Alınır mı? ?

Merhabalar msi 4060ti versus 3x ekran kartı olan bir hazır sistem aldım fakat youtube'ta birkaç video izledim vram belleginin ileride sıkıntı çıkaracagını söylüyolardı ben tüm oyun türlerini oynayan bir insanım fakat grafiklerin ultra falan filan olmasına ihtiyacım olmuyor ve ynormal,yüksek...
  13. araskaraors17

İnce Hesaptan hazır sistem aldım ne zaman elime ulaşır?

Merhabalar ben bu akşam ince hesaptan bir hazır sistem siparişi verdim sizce siparişim kaç gün içinde hazırlanıp kargoya verilir ve elime ulaşır bilgilendirirseniz çok ama çok sevinirim şimdiden teşekkürler :D
Geri