araskaraors17
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
teşekkürler
fakat kurulumu nasıl bilmiyorum
ileri ileri dicen kurcan kanka bişi yokteşekkürler
fakat kurulumu nasıl bilmiyorum
knk 2si dosya halinde birisi installer halinde iniyoileri ileri dicen kurcan kanka bişi yok
chipset olanı indirip kuraaksın sadeceknk 2si dosya halinde birisi installer halinde iniyo
knk bende hiçbir sürücü yok hangilerini yüklemeliyim bunun dışındachipset olanı indirip kuraaksın sadece
Ekran kartı için geforce sürücusu indircen. Ram isiklarini vs ayarlamak için de MSI center indirebilirsinknk bende hiçbir sürücü yok hangilerini yüklemeliyim bunun dışında
knk biostan ram mhz yükselttim exit and save bastım pc çalışıyor ama ekran yokEkran kartı için geforce sürücusu indircen. Ram isiklarini vs ayarlamak için de MSI center indirebilirsin
bilgisayarın kasa düğmesinden kapatıp açmama ragmen aekran yokkEkran kartı için geforce sürücusu indircen. Ram isiklarini vs ayarlamak için de MSI center indirebilirsin
Bios resetleknk biostan ram mhz yükselttim exit and save bastım pc çalışıyor ama ekran yok
Post automatically merged:
bilgisayarın kasa düğmesinden kapatıp açmama ragmen aekran yokk
nasıl oluyorBios resetle
Pcyi elektrikten çekip anakarttaki bios pilini çıkar 2-3 dk bekle tekrar taknasıl oluyor
ekran gelmiyor
cpu ve dram kırmızı olu
ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN BİLADER ÇOK SAGOL OLDU VALLAHAPcyi elektrikten çekip anakarttaki bios pilini çıkar 2-3 dk bekle tekrar tak