Arama sonuçları: *

• Users: monacodoom
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. monacodoom

Yardım 30 EURO MUAFİYETİ İÇİN CİMER'E YAZIYORUZ!

Arkadaşlar aşağıya taslak metin attım, ticaret bakanlığı olarak seçin ve gönderin. Ne olur demeyin milyonlarca insan karşısında hiçbir şansları yok, herkes toplu bir şekilde gönderirlerse gelen tepkiden dolayı geri çekmek zorunda kalırlar.
  2. monacodoom

6 Taksitle telefon satan bir yer biliyor musunuz?

Anlık güncel kampanya falanda olabilir, easycep sıfır telefon taksitle telefon satıyormuş ama faiz çok atıyor ve 3 taksit olduğu için uygun gelmedi.
  3. monacodoom

Bilgisayar açılırken anakart bazen dram ışığında kalıyor boot olmuyor

asus b850 anakart kullanıyorum, internette bu durumu araştırdım fakat bu durumu yaşayan insanlar sürekli boot edememe sorunu yaşamış ve ramleri arızalıymış. bende şöyle bir durum var; ramler arızalı değil, yani en azından memtest ile 2 defa test ettiğim halde herhangi bir error almadım. anakart...
  4. monacodoom

Rx 9070 xt bazı oyunlarda crash problemi

650w (648 12w kanalından veriyor) güç kaynağım var, 9800x3d kullanıyorum işlemci olarak, ekran kartım sapphire 9070 xt pure, battlefield 1 ve marvel rivals açtığım zaman directx crash hatası alıyorum, driver'ı ddu ile kaldır kur, format at, temiz kurulum yap vs vs her şeyi denedim, ne yapmak...
  5. monacodoom

🔥İndirim Hepsiburada spigen şarj ürünlerinde indirim (premium özel)

Ürünler piyasaya göre iyi fiyatları, sepettede ek indirim yapıyor. iPhone ve Samsung cihazı olanlar için PD3.0 hızlı şarj desteği var, ben bu ikisini aldım ama başka Spigen ürünlere de bakabilirsiniz...
  6. monacodoom

Am5 secure frame garanti dışı bırakıyor mu?

Beyler birine ana kart sattım anakartta am5 frame kullanıyordum satarken orijinal soketi taktım manyak mıdır nedir gitmiş vidalara bakmış bu cihaz sökülmüş garanti dışı diyor. Yahu niye garanti dışı olsun diyorum anlatamıyorum sizce napayım iade alayım mı?
  7. monacodoom

400k bütçe otomatik araç tavsiyesi

beyler bütçem bu, araç otomatik olsun ve masraf çıkarmasın tek kriterim. ne alabilirim önerileriniz var mıdır?
  8. monacodoom

Aula f75 tarzı şarjı uzun giden klavye tavsiyesi

aula f75 aldım fakat sürekli şarja takmaktan gına geldi, şarjı anladığım kadarıyla 15 saat falan gidiyor ışıklar açıkken, bu da bana yetmiyor. 4000 mah bataryası varmış sanırım, 8000 ya da daha üstü bataryalı bildiğiniz model var mı?
  9. monacodoom

Dolphin gibi tarayıcı lazım windows için

izlemem gereken videolar var ve chromium tabanlı tüm tarayıcılarda kodla engellemişler videoları saramıyorum, dolphin androidde bunu yapabiliyordu diye hatırlıyorum ama windowstayım telefonla uğraşmak istemiyorum öneriniz var mı?
  10. monacodoom

Çözüldü✓ Asrock a-rgb ayarlama sorunu

merhaba, asrock x870 pro rs wifi anakartı satın aldım almadan önce bu kadar sorunlu bir yazılımı olduğunu bilmiyordum, xpg ramlerin rgbsini bile zar zor değiştirebilirken şimdi rgb ekran kartı aldım (sapphire 7700xt) ve kartı değiştiremiyorum. aynı sorunu yaşayan ya da çözüm bulabilen var mı...
  11. monacodoom

Epic hesabım çalındı ve epic hesabımı geri vermiyor ne yapmam lazım?

hesabı geri alabilmek için alışveriş yaptığım kredi kartının son 4 hanesini verdim, aldığım oyunları söyledim, hesabın kullanıcı adını söyledim, eski mail adresini söyledim fakat yine de yetersiz bulunduğu için aşağıdaki gibi bir hata veriyorlar, ne yapmam lazım daha önce çözüme kavuşturan varsa...
  12. monacodoom

Amazon iade edilen ürünü imha etme sorunu

Merhaba, amazon.com.tr'den bir ürün alıp kargoyu kardeşime gönderttiğim için yanlışlıkla başka bir ürün iade etmiş oldum, durumu farkedince de doğru ürünü yolladım fakat arkadaşlar hatalı gönderdiğim ürünün imha olabileceğini, eğer imha olursa hiçbir hak iddia talep edemeyeceğimi söylüyor...
  13. monacodoom

am5 soket koruyucu aldım ama hatalı geldi

aliexpressten am5 contact frame aldım fakat tam oturmuyor, alüminyum alaşımla yapmışlar nasıl bir yol izlemem lazım oturtabilmem için?
Geri