Arama sonuçları: *

• Users: HeiMef
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Unity 2D Mobil Oyun Geliştirme

2d Unity üzerinden mobil oyun geliştiriyoruz. Karakter Animasyonları, Karakter Tasarımları ve Mekan Tasarımları hakkında bilgilendirmeye ve yarıma ihtiyacımız var. Bu konuda bilgisi olan, geliştirmiş olan var ise bize yardımcı olabilir mi ?
  2. H

Bu Sıvı Soğutma Hakkında Fikirleriniz?

Ryzen 7 7800x3d işlemcime sıvı soğutma arıyorum ona görede bir işlemci soğutucu arıyorum. Bunlar seçenekler(alıntıları ekte) 420mm olan uygun fiyatlı fakat kasa da önermeniz gerekiyor ona göre.
  3. H

Bu Kasa ve Sıvı soğutma nasıl?

Hepsiburada dan bu iki ürünü almayı düşünüyorum sistemim ryzen 7800x3d, rtx 4080 super ve atx bir anakarttan oluşuyor. Hepsiburadadan hepsiburada satıcılı ürünlerde 3 ay ertelemeli taksit imkanı vardı ama sadece msi ürünleri satıyor hepsiburada. En olabilecek bunlar sanırım.( Daha iyi...
  4. H

Kasa Ve Sıvı Soğutma Tavsiye

Rtx 4080 super ve ryzen 7 7800x3d işlemcimli atx sistemimi koyacağım bi kasa ve işlemci soğutucu lazım. Tavsiyeleri bekliyorum.
  5. H

Bu MSI Kasa Hakkında Fikriniz Nedir ?

Uzun süredir topladığım sistem için kasa arıyorum kasanın şekli ve estetiği çok hoşuma gitti. Sizin düşünceleriniz neler ? https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mpg-gungnir-300p-airflow-4x120mm-argb-fanli-midt-atx-kasa.html
  6. H

Sistem nasıl olmuş ?

Ekran kartı, İşlemci ve anakart indirimlerden alındı bende şu an. Fakat kalan parçaları şimdi sipariş vereceğim. Kasa eklemedim güzel bi kasa tavsiye ederseniz sevinirim.
  7. H

Çözüldü✓ MSI PRO B650-S nasıldır ?

Selamlar herkese. Ryzen 7 7800X3D ve Rtx 4080 super sistemime anakart olarak msi b650-s wifi anakartı aldım, vatan bilgisayar da 5800 tl bandına düşmüş fiyatı çok uygun geldi. Fakat ekran kartım ve işlemcim ile toplanan hazır sistemler ve youtube da toparlanan sistemler arasında bu anakart ı hiç...
  8. H

Rtx 4080 Sistem Tavsiyesi

Merhabalar, rtx 4080 super ekran kartı, msi pro b650-s wifi anakart ve ryzen 7 7800x3d işlemciyi aldım. Kalan parçalarda çok kararsızım. Tavsiyelerinizi bekliyorum…
  9. H

Çözüldü✓ Rtx 4080 Super Sistem Tavsiyesi

Herkese iyi forumlar, rtx 4080 super ekran kartım var, daha diğer parçaları tedarik etmedim. Bana 2k bir adet monitör ve 2k da darboğaz yapmayacak işlemcili bir sistem lazım. Ekran kartım MSI olduğu için MSI bir sistem düşünüyorum ama dışına da çıkılırsa çok sıkıntı etmem. R7 7800x3d li sistem...
  10. H

Çözüldü✓ MSI RTX 4080 Super Expert Sistem Önerisi

Merhabalar, yakın bir tarihte hediye olarak tasarımını çok şık bulduğum ek resim olarak bıraktığım; MSI RTX 4080 Super Expert ekran kartı edindim (Gaming.Gen.Tr den alınmış). Kalan kasa parçaları ve monitörüm yok. Sistem toparlamam lazım 2k için yeterli bir monitör ve sistem istiyorum sistemin...
  11. H

Çözüldü✓ MSI RTX 4080 Ventus 3x nasıldır ?

Merhabalar, Bulgaristan’dan hediye olarak MSI RTX 4080 Super Ventus 3x ekran kartı geldi. Diğer parçaları da 1 hafta içinde toparlayacağım fakat şöyle bir tereddütte kaldım, internetteki kaynaklardan bu ekran kartının bu modelenin detaylı sıcaklık ve performans testlerini bulmadım. Ventus...
Geri