Arama sonuçları: *

• Users: MiroSeto
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MiroSeto

Sony Alpha a6400 mü? yoksa Nikon Z50 mi?

Sony Alpha a6400 le Nikon Z50 arasında kaldım ikisininde kit lensli hali olacak ekstra olarak lens de alablirim dha çok astrofotoğrafçılık ile uğraşıcam sizce hangisi Sony Alpha a6400 : https://www.vatanbilgisayar.com/sony-alpha-a6400-16-50mm-24-2-mp-4k-aynasiz-dijital-fotograf-makinesi.html...
  2. MiroSeto

Carrera M9 2000 Alınır mı?

https://bikestore.com.tr/carrera-m9-2000-29-jant-v-fren-21-xl-kadro-dag-bisikleti-siyah-st16792 boyum 173 bu bisiklet iyi olur mu
  3. MiroSeto

Yardım Minecraft Geçerli Uygulama Lisansı Bulunamadı

oyun yüklü xboxdan veya microsoftstoreden başlatınca hatası veriyor ne yapmalıyım bilen varsa yardımcı olabilir mi 1717996774 pcyi yenidn başlattım düzeldi
  4. MiroSeto

Sadece minecraft oynarken bilgisayarım ısınıyor

Arkadaşımın rx6600 ryzen 5500 16gb ramli pcsinde valorant falan oynarken 80 dereceyi görmeyen pcsi minecrafta girince 100 derecelere dayanıyor sebebi ne olabilir termal macun yenilemeyei düşünüyoruz
  5. MiroSeto

Arkadaşlar Fatih Akıllı tahta OCCT testi

OCCT testi 1717061554 test 1717061555 test
  6. MiroSeto

Casper Servis Gerçektem İyi Mi?

Casper Excalibur G870 model laptopumun batarya ve anakart sorunlarından dolayı servise yolladım daha önceden sıvı temaslı olduğu ve kasayı açtığımdan dolayı ücret talep ederler diye tahmin etmiştim fakat gerek gönderim de gerek de tamirde çok hızlı bir servis yaptılar daha önceden bahsettiğim...
  7. MiroSeto

Aynasız Hangi Fotoğraf Makinesi Almalıyım

aklımda Sony A7 (Mark 1 olan) ve a6100 var ama tam karar veremedim canon ve sony tarafından bu makinelere benzer makineler de önerebilirsiniz sizce hangi makine bütçem için uygundur Bütçe:21000
  8. MiroSeto

Arkadaşlat zeybek önerisi lazım 18 mayıs gösteri

arkadaşlar hoca bunu yaptırıyor yapamıyoruz çok zor geliyor başka zeybek bulun onu yaptırıyım diyor şöyle 19 mayıs için uygun var mı
  9. MiroSeto

Yardım Excalibur Laptopumda güç tuşuna basınca açılmıyor

Bugün excalibur bilgisayarımı kullanırken fişten çektim ve bilgisayar kapandı geri fişe takıp çalıştırdığımda pil yüzdesini ve şarj olduğunu görebiliyordum geri söktüm kasayı açıp pilin konnektörüni incelediğimde kızrmızı kablolardan birinin konnektörü kararmıştı bu işi nasıl çözerim garantiye...
  10. MiroSeto

ekranı 4k yaptım garip hallere girdi valorant

arkdaşlar yardım edin makarasına 4k yapim dedim geri düzeltemiyorum olmuyor olmuoyr olmuyor bu ayarları nasıl sıfırlayacaz yardım
  11. MiroSeto

adware yedim ve kaldıramıyorum

Adware var eset kurdum taradım bulmuyor adwcleaner yükledim tarattım olmuyor ne yapmam lazım operagx tarayıcı
  12. MiroSeto

Çözüldü✓ Microsoft Edge'de Ekran Glitchleniyor

rtx 3060 ti ekran kartını kullanırken böyle glitchler oluşmaya başladı yarım saniye falan sürüyor yardımcı olur musunuz düzelir mi ZOTAC 3060Ti i5 13400
  13. MiroSeto

2024'de DDR4 Sistem Alınır MI?

2024 Yılında DDR4 Sistem toplanılır mı toplanmazsa neden
  14. MiroSeto

7700xt için am4 işlemci

7700xt sistem topluyorum am4 işlemci önerisine ihtiyacım var darboğaz yapmayacak bi işlemci olarak ne önerirsiniz
  15. MiroSeto

Excalibur 2K monitör alınır mı

https://www.casper.com.tr/monitor/excalibur-27-monitor Bu monitör iyi midir gosthing oluyor mu
  16. MiroSeto

Laptopumu satıp masaüstü almalı mıyım?

Laptop olarak Elimde Excalibur G870 var teknik özellikleri RTX4060 i5 12450H 32 GB RAM 2TB SSD satıp masaüstü bilgisayar almalı mıyım? Eğer almalıysam kaç TL'ye satmalıyım?
Geri