Arama sonuçları: *

• Users: efedesouza
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Out of memory hatasi

daha 1 hafta oncesinden pubgde hic sorun yoktu bi kac gun oynamayip dun tekrar girdim ekran karti ve ram kullanimina bakiyorum oncekiyle ayni bir degisiklik yok ama 2 3 mac sonra out of memory diyip oyundan atti dedim neyse zaten cok oynamiyorum oyunla alakalidir denemek icin fragpunk...
  2. E

Valorant secure boot hatasi

valoranti daha 3 gun once oynuyordum dun girerken bu hatayi verdi sistemimde tpm 2.0 var gozukuyor secure boot acmak icin biosa girdigimde csm diye bir sey var o acikken uefi ayari gozukuyor 2 tane csm kapatinca secure boot yerin gidebiliyorum ama secure boot acip ayarlari kaydet cik dedigim...
  3. E

Valorant secure boot hatasi

valoranti daha 3 gun once oynuyordum dun girerken bu hatayi verdi sistemimde tpm 2.0 var gozukuyor secure boot acmak icin biosa girdigimde csm diye bir sey var o acikken uefi ayari gozukuyor 2 tane csm kapatinca secure boot yerin gidebiliyorum ama secure boot acip ayarlari kaydet cik dedigim...
  4. E

Dvd player calisma sorunu

dvdli filmleri biriktirmek istedigim icin dvdplayer aldim ve calisiyordu 1 hafta sonra eve donerken yanimda getirdim bi tane film takip izledim sorun cikmadi 2 gun sonra siparis verdigim cdleri denemek icin basina gectim ama sadece o denedigim tek filmi aciyor baska disk taktigim zaman herhangi...
  5. E

Yeni ram takinca mavi ekran

2. slotuma ram taktigim zaman goruntu gelmiyordu bozuk diye varsayip panther 8gb 3000mhz ram yerine 16gb game master ram aldim o da 3200mhz ama taktigim zaman kurtarma moduna atiyor ve masaustune gelemiyorum bir an normal acildi ama sonra mavi ekran yedim sebebi nedir bilmiyorum bi yardimci olun...
  6. E

Eski laptop parca yukseltmesi

laptoplar hakkinda pek bilgim yok masaustu kullanicisiyim ama bazen sehir disina cikiyorum ve rahat kullanmak istiyorum islemci ve ram yukseltmeyi dusunuyorum ama her laptopta oluyor mu bilgim yok cpu z den cektigim fotograflari koyacagim bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi
  7. E

Baslangic motoru onerisi

bu yaz ise girip 50k biriktiricem fiyata gore de kalan kismi aileden alicam ilk motorum olacak. su an kocaelinde yasiyorum ayda 1 2 kere istanbula bazen de afyona gitmem gerekiyor istanbula giderken sorun yaratmaz gibi sanki ama afyona gidis gelis icin de uygun bir motor lazim. bir de a1 ile a2...
  8. E

Monitor golge? sorunu

dizi film izlerken cenesinde ve dudsginin ustunde oldugu gibi devamli boyle goruntuler olusuyor ozellikle karanlik yerlerde ve film izledigim sitelerdeki bos siyah barin oldugu kisimlarda asiri dikkat dagitiyor hareketli sekilde oluyor sebebi nedir
  9. E

Valorant yuklenmiyor

guncelleme yapilamiyor hatasi verdi kurcaladim olmadi dedim silip yeniden yukleyeyim acelem yok bu sefer de boyle kaliyor gram ilerleme yok
  10. E

Yardım Sistemim icin psu onerir misiniz

butce max 1k rx 5600xt ryzen 5 3600 1x 8gb ram b450m s2h bulduklarimi yorumlarsaniz sevinirim uyumlu olur mu vesaire psu konusunda bilgim hic yok
  11. E

Oc sonrasi pc start almiyor

ryzen 5 3600u 3.6ghzden 4e cektim sikinti yoktu fpsye etkisini gormek icin 10 15dk valoda test ettim sonra days gone actim ve yarim saat kadar yukari cikip geldim geldigimde kendi kendine kapanmisti stsrt almiyor islemci fani donmuyor klavye mouse isik yok kasa fani ilk 2 kere bastigimda azicik...
  12. E

Cs2 oyun aniden donuyor

eski sistemimde rx 550 3470 vesaire vardi onunla cs2 oynarken aniden donuyordu pcyi yeniden baslatmak gerekiyodu ben de sistem dusuk oldugu icindir diue dusundum ama yeni topladigim pcde rx 5600xt 3600 vesaire var yine aynisini yasiyorum amd kartlarla alakali mi bi sorun var acaba
  13. E

Laptop max ram ogrenme

arkadaslar bu sisteme max ne kadar ram takabilirim 1 tane daha 8gb mi alayim yoksa bulursam 16 mi
  14. E

Evin icinden internet nasil baglanir

arkadaslar kurulum parasi vermeden bu is nasil yapilir tasinmadan obceki evimde gelen adam prizi acip cikan kablolari ethernetin ucundakilere baglamisti o sekil mi yapmam gerekiyor ne yapmaliyim hic gonlumden 600 lira vermek gelmiyor becerebilsem kolay oldugunu biliyorum cunku - bazi videolarda...
  15. E

Yeni Ekran Kartı Sonrası Bilgisayar Açılmıyor

yeni sistemi toplayana kadar uzay montaj kullaniyordum normal sekilde calisiyordu sonra eski ekran kartini sattim ve aldigim 8pin cevirici kabloyla yeni ekran kartini ayarlayip acmaya calistim ama acilmadi fazla takmadim cunku 2 gun sonra aldigim anakart grliyordu o gelince de kablolari duzgunce...
  16. E

Asrock b550m hdv anakart

ekran kartim rx 5600xt islemci ryzen 5 3600 islemciyi ileride yukseltirsem daha rahat olur diye dusundum ve ekran karti girisi b450lere gore dsha iyiymis eger ekran ksrti degisirsem oradan da isime gelir bir de oc yaptirmayi dusunuyorum sizce genel olarak alinir mi iyi midir
  17. E

Ddr4 anakart onerisi

ekran kartim rx 5600 xt islemcim ryzen 5 3600 tek eksik anakart kaldi a520ler ucuz ve is gorur gibi ama b450 oneren cok b450 ve baslangic seviye b550ler arasinda da pek fark yok hangisini tercih etmem lazim arada kaldim
  18. E

A320 anakart pin degisimi

arkadaslar yeni sistem topladim kendime tek eksigim anakart kaldi 800tlye a320 anakart buldum sikintisi pinleriymis degisirse sorunsuz calisir diyor maliyeti ne kadar olur idarelik dusunuyorum zaten ucuza kapatir miyim
  19. E

tek ram slotlu anakart alinir mi

buldugum anakartin ram slotlarindan birisi bozuk oldugu icin uyguna alabilirim daha az verecegim icin diger parcalari da hizli alirim bana artisi bu ama tek slot 16gb ram performans olarak ne gibi eksi yaratir
  20. E

ddr3 sistemimi en iyi ve ucuz nasil yukseltirim

benim ekran karti rx 550 4gbydi onu satip ustune biraz ekleyip 580 8gb aldim anakart ddr3 destekliyor simdi ddr4e yukseltmek istiyorum 2. el olarak ryzen 5 3600 buldum uyguna onun yerine baska islemci onerisi varsa da alirim en uyumlu ne olacaksa intel islemci falan ona gore de anakart onerir...
Geri