Arama sonuçları: *

• Users: justpubs
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Ethernet kablosu önerisi

Merhaba, buat hattından geçireceğim Ethernet kablosu arıyorum. 20metre olacak Dayanıklı yapıda ve parazitlere karşı dayanıklı olursa çok iyi olur elektrik hattının yakınından geçecek. Cat6a veya cat7 düşünüyorum. Önerdiğiniz markalar ve ürünler varsa öğrenmek isterim.
  2. J

Router ile kablolu bağlantı.

Merhabalar yeni eve taşınıyorum, fakat evde fiber kablosu oturacağım odaya biraz uzak. Fiber kablo taşıması kirli görüntü vereceği ve zahmetli olacağı için alternatif çözümler arıyorum. Modemi fiber hattının oraya koysam ve oturacağım odaya router alarak TV ve PS cihazlarını routerdan kablo...
  3. J

Mavi Ekran Hatası ve Çözüm Önerileri

Merhaba, bilgisayar uzun süre kapalı kaldıktan sonra açtığımda sürekli mavi ekran hatası alıyorum ilk masaüstü görünüyor 5-10 saniye sonra mavi ekran alıyorum. Fakat mavi ekran hata toplaması %0'dan fazla olmuyor sonra sistem kendini yeniden başlatıyor ve bu sefer anakart reklamında kalıyor. Bu...
  4. J

55” Televizyon önerisi

Merhabalar Şubat sonu Mart başı gibi televizyon almayı düşünüyorum. Bu süreçte indirimleri takip edebilmek için öncelikli olarak model belirleme kararı verdim. Boyut olarak 55 inç alacağım. Samsung, LG, TCL markalaları bana daha güvenli geliyor. OLED teknolojisinde yaşanan ekran yanığı olayı...
  5. J

Oyundan fare imleci nasıl kopyalanır?

Merhaba, xdefiant adlı oyunun mouse imleci çok hoşuma gitti bunu Windows'a nasıl uyarlayabilirim?
  6. J

Windows 10 için ses kontrol uygulama önerisi

Arkadaşlar merhaba, durumu kısaca özetlemek istiyorum. 2 ekran kullanıyorum bazen bir ekranda video izlerken diğer ekranda oyun oynayabiliyorum. Bazı durumlarda videonun sesini kısmam gerekiyor fakat videoya geçiş yaptığım zaman oyun alta alıyor ve zaman kaybı anlık ping gibi durumlar...
  7. J

1000-1500 TL Modem önerisi

Merhaba, evde kullanacağım bir bilgisayar ve 4-5 adet telefonun bağlanacağı Türk Telekom VDSL2 (30-50 Mbit paketi) kullanacağım orta halli bir modem arayışındayım. Keenetic Extra DSL kullanıyordum yandığı için yeni modem arayışındayım. Bütçe olarak en fazla 1000 TL düşünüyorum. Eğer çok fark...
  8. J

Mouse, mouse pad, kulaklık tavsiyesi (kablosuz)

Merhaba, oyunculara uygun mouse, mouse pad ve kulaklığa ihtiyacım var. Bütçe: 12.000 TL. Oyun tarzı: FPS. Mouse tutuşu: Claw grip, palm grip. Mouse pad: Çok büyük olmasına, RGB gibi ek özellikler içermesine gerek yoktur. Fiyat/Performans bir ürün yeterli olacaktır. Kulaklık: Mikrofon ve ses...
  9. J

60.000 TL KASA ÖNERİSİ.

Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi maksimum bütçe 60.000 TL olacak şekilde kasa toplamak istiyorum. Kullanım amacı : Oyun Genellikle oynanacak oyun : Pubg Mobile Beklenen Özellik : Geleceğe dönük ve sorun çıkartmayacak bir sistem olması. Gerek olmayan özellik : Kasanın görünümü, kasa...
Geri