Arama sonuçları: *

• Users: Klayjre
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Klayjre

Yardım Yemek kartlarını nasıl nakite çevirebilirim - Setcard -Multinet Vs

İş yerinden multinet üzerinden 15.000 Tl yemek kartı alıyorum extra yemek ücretimi de karşılıyorlar ben bu kartın içerisinde ki parayı nakite çevirebilir miyim böyle bir seçeneğim var mı ?
  2. Klayjre

Öneri 300.000 - 350.000 TL Arası alınabilecek ideal arabalar ?

Herkese selam, Motorumu satıp üzerine ekleyip araba almak istiyorum, ekleyeceğim parayla birlikte totalde max 350.000 civarı bir bütçem oluyor. İlk arabam olacak (daha önce araç kullandım tabi) çok çakal işi bmw vs takıntım yok tipi ve motoru olabildiğince düzgün olabilecek genç işi bu fiyatta...
  3. Klayjre

Yardım Kısmen arızalı Laptop alacağım mantıklı mı ?

Cihaz Asus rog strix Cihazın özellikleri ryzen 9 5900hx - rx 6800m 12 gb (bozukmuş ama cihazın içerisinde) 1080p 300hz ips ekran - 256gb nvme m2 ssd - 16gb ddr4 ram Bir süre alıp ryzen 9 5900hxin içinde ki Vega 8 igpu ile idare etmeyi düşünüyorum sonrasında harici kartı yaptırırım diye...
  4. Klayjre

Öneri Termal ped önerisi 1.5mm

Kaliteli termal ped lazım e.kartı modeli evga gtx 1080ti 11gb ftw 2 Pedler yumuşacık olmuş ve bayağı kirlenmiş muhtemelen yıllardır değişmiyor ve suyu çıkmış. Kaliteli 1.5mm termal ped link var ise çok sevinirim.
  5. Klayjre

Öneri Monitör stand - tutucu önerisi

Monitörüm 24 inç sabit durmasını sevmiyorum istediğim gibi yukarı aşşağı öne oynayabilsin istiyorum sağlam uzun süre kullanacağım bir ayak istiyorum monitör ağırlığı yaklaşık 2-2.5 kg Bütçe : 1500-2000
  6. Klayjre

Yardım Laptop ram upgrade sonrası ekran kartının gitmesi

Lenovo legion Y530 aldım rami tek 16gbdı aynı marka model ramden alıp 16x2 32gb yaptım ancak takıp çalıştırdığımda harici olan gtx 1060 6gb ekran kartını görmüyor sadece dahili hdu 630 olan görünüyor. ne yapmam gerekli ?
  7. Klayjre

Öneri Wireless kulaklık önerisi

Bütçe : 2000-3500 civarı Mikrofonun kalitesi önemli ve wireless kısmında batarya kullanım süresi. Marka model takıntım yoktur teşekkürler.
  8. Klayjre

Öneri KTC 4500TL' ye bu monitör alınır mı ?

2k 27 inç monitöre ihtiyacım var en uygun fiyat bu monitörde çıkıyor 100hz ips görünüyor ama marka bilindik bir marka değil sizce alınır mı kullanan var mı ...
  9. Klayjre

Öneri Kaliteli mikrofon önerisi

Kendi kulaklığımın mikrofonunu beğenmiyorum ve sesleri kısık iletiliyor. Discord ve sesli oyun üzerinden sesin tok ve kaliteli ileten bir mikrofon tavsiyesi olursa çok sevinirim. Bütçe : 1000 Max
  10. Klayjre

1500 tl klavye önerisi

isteğim başlıktadır teşekkürler.
  11. Klayjre

Ajazz AK820 Pro 3 alınır mı ?

Sorum başlıktadır, mekanik klavye arayışındayım bu ürünü baya beğendim. Ömürlük olsun istiyorum 2700 tl gibi bir fiyatı var hak eder mi ? ve hangi switch olarak satılıyor.
  12. Klayjre

Öneri Bilgisayarım için Ryzen işlemci tavsiyesi.

Bütçe: 6.000 - 10.000 işlemci fanım : Arctic Freezer 34 eSports DUO Anakart asus b450MK-II sistemde darboğaz yüksek seviyede 2k ekran almayı düşünüyorum. Ancak şu an ki işlemciyle 2kda bile darboğaz yapacak muhtemelen "Ryzen 5 3600" kullanıyorum. Ekran kartı RTX 3080Tİ 12GB - 2Kda...
  13. Klayjre

Öneri Hava akışı iyi olan kasa önerisi

Kasa bileşenlerim serilerinin en sıcak çalışan parçaları ve kasam sharkon 100 önü cam olan model yan kapağı kapatınca içerisi cehenneme dönüyor 85+ derecelere çıkıyor işlemci Ryzen 5 3600 + dark freezer 34espor fan takılı E.kartı Ventus Rtx 3080ti 384b 3x fan var ancak fanlar %100 devirde 83...
  14. Klayjre

Ekran kartımın biosu diğer kartlara göre farklı görünüyor.

Rtx 3080ti e.kartım var tam modeli " MSİ VENTUS 3X RTX 3080Tİ 12GB 384 BİT " techpowerup üzerinden bios sürümüne bakıyorum. Sonuç bende ki ile farklı çıkıyor bir eksisi olur mu ? kısa süreli minning yapmıştı arkadaş ve biraz sıcak çalışıyor kart.
  15. Klayjre

Yardım Ekran kartım furmarkta düşük fps alıyor.

Ventus rtx 3080ti 12gb kullanıyorum. Farklı kullanıcılar 250+ fps alırken furmarkta 150fps de görünüyor bu normal midir ?
  16. Klayjre

Bilgisayar parçalarını yüksetlmeyi düşünüyorum öneri

şuanki sistem parçaları Ryzen 5 3600 xpg 3200 8x2 16gb ram asus b450mk-2 ventus rtx 3080ti freezer e34 esports sharkon v650 bronze sharkon 100 camlı kasa Yükseltme için tavsiye varsa alabilirim bütçe olarak 6-12k olarak ayırabilirim.
  17. Klayjre

Öneri Mekanik klavye önerisi

Bütçe : 1000-1500 Red switch - mümkünse yay sesi gibi kronik sorunu olmayan. Rgb, rainbow fark etmez. Marka - model takıntım yok.
  18. Klayjre

Yardım Ekran kartım çok sıcak çalışıyor.

RTX 3080Tİ ventus modelini kullanıyorum 3x fanı var ancak boşta 50 derece civarında yük altında 300w civarında güç tüketirken 82 derecelere kadar çıkıyor. Fanlar %100 olarak ayarlı msi afterburner üzerinden. not. Kasamın hava akışı iyi değil ön tarafı cam ve 2 adet 120mm fan var arka tarafta...
  19. Klayjre

Yardım SSD disk sağlığında sorun görünüyor.

Yeni bir M2 SSD alacağım zaten ancak bunu da yanında kullanmak isterim ssd olduğu için ama sağlık için test yaptığımda sonuçlar bu ve görev yöneticisinden bakınca boş halde bir anda %100 olup geri düşüyor saniyelik olarak. Sorunu nedir ve kullanılır mı bu halde ?
  20. Klayjre

Alacağım M2 SSD / alınır mı ?

Ürünün linki budur. aktif olarak sata ssd kullanıyorum 3 yıldır, sağlığı vs azalmış durumda bu m2ssd kronik sorunu var mı alınır mı ? PCİ 3.0 destekliyor H610M K ile tam performans alır mıyım...
Geri