Arama sonuçları: *

• Users: Clocker90
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Clocker90

6700XT için psu önerisi

Arkadaşlar 6700xt ryzen 5 5600 için uygun bir psu bakıyorum. 2. el 600w high power HP1-J600GD-F12S 80+ gold bir psu var ama kaç yıl kullanıldıgını bilmiyorum. 1500 tl fiyatı var. En fazla 2-2.5 arası bütçeye en uygun bir 600-750w arası psu önerisi olan var mı ?
  2. Clocker90

Amduw23g başlatılamadı

Amd ekran kartı yeni sürücüsünü güncelledikten sonra aygıt yöneticisinde amduw23g baslatilamadi hatasi aliyordum. 3-4 ay önce bu sorunu yaşayıp eski sürüme geri dönerek çözmüştüm. bugün bilgisayarı formatladim geriye dönük 10 tane driver denememe rağmen ( her defasında ddu yada amd cleanup...
  3. Clocker90

Kingston ram xmp profili yok.

Arkadaslar elimde 2 adet Kingston KF436C18BB/16 ram var. Toplamda 32 gb. gigabyte b450m s2h anakart ve b550m aorus elite v2 anakart ile, ryzen 5 5600 ve ryzen 5 2600 islemcilerle her türlü kombinasyonu, her türlü ram soket kombinasyonunda, dual ve single denememe rağmen hiç bir şekilde xmp...
  4. Clocker90

Pubg mobile hesabım Geri ödeme sorunu sebebiyle banlandı

Arkadaşlar merhaba. 28.05.2025 tarihinde midasbuy üzerinden 12 ay abonelik satın aldım ve hesabıma yüklenmemişti. Bu konuyla ilgili geri bildirimler oluşturdum ve pubg mobile bana 7 iş günü içerisinde para iadesi yapılacağını söyledi. Bugün tam 7. iş günü doldu ve para iadesi gelmediği gibi...
  5. Clocker90

GTA V Enhanced Sorunu

Arkadaşlar epic games üzerinden GTA V enhanced indirdim. "This rockstar games account doesnt own grand thieft auto v enhanced, please ensure you are using the correct account and try again code:7002:1" hatası alıyorum. Rockstar Games Launcher'e daha önce oynadığım hesapla giriş yaptım...
  6. Clocker90

Crucial Ballistix Ram Overclock

Arkadaşlar merhabalar. Crucial Ballistix 8x2=16 gb 3000 mhz cl15 Micron E-die C9bjz çipli ramlere overclock yaptım. 70ns gecikme süresi 60.8'e düştü. Prime95 ve 2 saat memtest sonucu 0 hata. Şuan ki değerler 1.38V Soc voltajı arttırmadım. 3600 Mhz CL:16 tRCDWR: 8 tRCDRD: 19 tRP: 12 tRAS: 21...
  7. Clocker90

Realtek sürücü mikrofon sorunu

Arkadaşlar bilgisayarda jack ayırıcı ile telefon kulaklığı kullanıyorum. Realtek sürücüsü güncelleyince mikrofon gittiği için windowsun kendi sürücüsüyle kullanıyordum. Dün formattan sonra windowsun sürücüsüyle de mikrofon çalışmıyor ( windows varsayılan realtek sürücüsünü güncellemiş). Sürücüye...
  8. Clocker90

Pubg Mobile ram kullanım sorunu

Arkadaşlar merhaba. Pubg mobile birden ram kullanımı %100'e çıkıyor ve bilgisayar kilitleniyor. Fps 2-3'e düştüğünde Emulator üzerinden ön bellek temizlersem sorun düzeliyor fakat sık sık bu hataya düşüyorum. Bios ayarları, temiz kurulum windows, virüs vs kaynaklı değil. Daha önce eski sürüm...
  9. Clocker90

Çözüldü✓ 2K monitöre 4K özel çözünürlük ekleme

Arkadaşlar 2k monitöre 4k çözünürlük eklemek istiyorum amd ekran kartım var ve, vsr+ ekran ölçekleme açık, Bu özel çözünürlük desteklenmediği için eklenemiyor diye uyarı veriyor. 2k'dan daha düşük çözünürlükler eklenebiliyor
  10. Clocker90

PUBG MOBILE RX 6700 XT SORUNU

Arkadaşlar Amd Ryzen 5 5600, Xfx qick RX 6700 XT kombinasyonuyla pubg mobile oynuyorum. 23.12.1 driverindan itibaren çıkan tüm driverlarda pubg mobile oynarken 4-5 oyunda 1 defa fps 3-5 lere düşüp sonra tamamen bilgisayar donup kalıyor, fps düşmeye başladığında bu sorunun olacağını anlayıp görev...
  11. Clocker90

TRENDYOL.COM TUKETICI HAKEM HEYETI RAPORUNU UYGULAMIYOR. KANUNLARA UYMUYOR

Arkadaşlar merhabalar. 24.03.2023 tarihinde Trendyol üzerinden satıcısı trendyol olan Steelseries Sensei Ten mouse almıştım. Mart 2024'te arızalandı. Ürün arızalandığı için trendyolun yönlendirmesi sonucu ürünü servise gönderdim ve değişim istediğimi belirttim. Yaklaşık 2 hafta sonra Servis...
  12. Clocker90

Anakart Üzerinde ki USB 3.0'lar telefonu görmüyor

Arkadaşlar Telefonu kasa üzerinde ki usb 3.0 2,0 nereye bağlarsam görüyor. Arka tarafta ki usb 2.0 ile de sorunsuz telefonu görüyor. Fakat arka usb 3.0 lar telefonu görmüyor. Telefon hariç her şey sorunsuz çalışıyor. iphone bağladığımda iphone görüyor sadece xiaomi telefonu görmüyor. Chipset...
  13. Clocker90

Vestel 65ua9090 vs 65ug9630

Arkadaşlar garantiden değişim için bu 2 cihazdan birini alacağım. Arada ne gibi farklar var
  14. Clocker90

Hotspot ve gpu sıcaklığı arasında ki fark

Arkadaşlar merhaba. Sistemi occt ile power testine soktuğumda 30 dakika sonra Gpu sıcaklığı max:65 , hotspot:98 derece'ye ulaşıyor. Normalde hotspot en fazla 15-20 derece fazla oluyordu. Sizce bu değer normal mi?
  15. Clocker90

itopya

merhabalar
  16. Clocker90

Tüketici hakem heyeti sonucu

Arkadaslar Aralık 2022"de trendyoldan kamera seti almıştım. 4 kameranın 1 tanesi bozuk çıktı ve metal kasa diye yazmasına rağmen plastikten kasa çıkmıştı. Adama hiç bir şekilde ulaşamadım ve iade için gönderdim kabul etmedi geri gönderdi. Trendyol vs. yardımcı olmadı. Tüketici hakem heyetine...
  17. Clocker90

Razer Viper V3 Hyperspeed kullanan arkadaşlar bakabilir mi

Arkadaşlar merhaba. 2 hafta önce Razer Viper V3 hyperspeed mouse almıştım. Uyku modundan 20-30 saniyede uyanıyordu sürekli bağlantı kopuyordu. Ürün serviste değişti bugün aynı mouse geldi. Bu mouse 20-30 saniye sürmüyor fakat 10 kez uykuya giriyorsa 2 tanesinde 3-4 saniye sürüyor kendine...
  18. Clocker90

Bilgisayar CPU ve Ram kullanımı %100 olup kilitleniyor

Arkadaşlar merhabalar. Yine çözülmesi imkansıza yakın saçma bir sorun yaşıyorum. Pubg Mobile oynarken 2-3 günde bir aşırı fps drop oluyor 2-3 fps düşüyor. Bu durumda görev yöneticisine baktığımda işlemci ve ram %100 oluyor ve 2-3 saniye içinde bilgisayar tamamen kilitleniyor tek çare psu...
  19. Clocker90

Sıfır Razer Kablosuz Mouse Sorunu

Arkadaşlar cuma gecesi incehesap üzerinden razer viper v3 hyperspeed mouse satın aldım. Ürünü bugün teslim aldım ve ürün birden uyku moduna geçmiş gibi donuyor ve 10 saniye tepkisiz kalıyor imleç hareket etmiyor sonra düzeliyor. Firmware güncelledim düzelmedi, synapse arka planda çalışırken de...
  20. Clocker90

Monitör değiştirince klavye ghosting yapıyor.

Arkadaşlar Razer Ornata V3x klavye kullanıyorum. Normalde ctrl+w kısayolu çalışıyor fakat bugün yeni bir monitör almıştım onu taktım. ( AOC q24g2a ) Ctrl ve W ayrı ayrı basıyor fakat aynı anda basınca ghosting yapıyor ctrl+w kısayolunu kullanamıyorum. Yeniden başlatında arada düzeliyor arada...
Geri