Acer Nitro 16 AN16-42 model bilgisayarım bu sabah açıkken herhangi bir şekilde kullanılmıyorken kendiliğinden kapandı. Kapandıktan sonra bilgisayarın yanında bulunan şarj olduğunu gösteren ışık söndü yanmamaya başladı ve bilgisayar ondan sonra açılmadı. Sorun nedir bilen var mı garantisini...
Acer marka bilgisayarımı teknik servise göndermek için müşteri hizmetlerini aradım, bana UPS kargo ile göndermem gerektiğini söyledi ve bir kod verdi bu kodu nereye giricem ya da direk UPS kargoya mı götürmem lazım.
Yksde 77k sıralama yaptım beklediğimden düşük geldi normalde ybs okumayı düşünüyorumdum bu sıralama ile hangi üniversiteye gidebilir yazılım ağırlıklı olarak veya daha iyi iş imkanı olan bölümler var mı duruma göre onun da tercih edebilirim
Laptopu power tuşuna basıp açınca en başta birkaç saniye donma olup sonra düzeliyor ve ondan sonra daha donmuyor bu durumun herhangi bir zararı olmuyor fakat takıntılı biri olduğum için aklıma takıldı bu durum hakkında bir bilgisi olan var mı ?
Sahibinden de gezerken bu satıcının https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-asus-rog-strix-i9-14900hx-16ddr5-1tb-rtx4070-16-165hz-shrgb-1226670135/detay bu ilanına denk geldim ürünün fiyatı nerdeyse normalden 30 bin felan ucuz pek güvenilir...
Çevremde çoğu kişi 12. Sınırları 2. Dönem erken bıraktıklarını okulun Nisan Mayıs gibi kapandığını söyledi doğrumu araştırdım bununla alakalı bişey bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi
Beyler bilen varsa yardım etsin Google Play'den satın alım yaptığım zaman yaptırdığım para kadar hesabıma para yatıyor 200 TL vardı 1700 TL olmuş niye böyle oluyor.
12. Sınıfım açığa geçmek için lisans gerekiyor lisans nasıl çıkarta bilirim herhangi bir spor faaliyeti yapmadım daha önce herhangi bir kursa felanda gitmedim.
biz 3 kişi bedrockta realms açım mc başladık benim yazdıgım mesajlar 1 arkadaşıma gidiyor birine gitmiyor onunki de bana gelmiyor ama her ikimizde diğer kişiyle mesajlaşabiliyoruz çözümünü bilen var mı
Telefonum redmi not 10s sürekli şarj olmuyor bazen düzeliyor bazen gidiyor telefonun bataryası şişti ondan kaynaklı olabilir mi bataryayı değiştirsem sorun düzelir mi yoksa şarj giriş yerinde mi degistimem lazım
Steamden rust aldım ve 2 saat oynamadan iade ettim 4 günü geçiyor hala iade talebim cevaplanmadı ne zaman iade talebim cevaplanır ve param ne zaman iade olur bilen varmı araştırdım iade talebinin sonuçlanması 1-2 gün sürer felan diyolardı benim 4 oldu bana özel bi sorun mu yoksa normal mi
Gamepower Fujin Pro kulaklığını aldım oyunlarda mikrofonu açtığım zaman kulaklığın sağ kısmı cızırtı yapmaya başlıyor sebebini bilen var mı tek bende mi var bu sorun
piyasanın çok altında sıfır asus rog ally z1 extreme buldum satıcı ürünü amerikadan getirdiğini söylüyor amerikada 2 yıl trde 1 yıl garantisi var diyo araştırdım böyle bişey bulamadım adama sordum bende trde 1 yıl garantisi var gözüküyo dedi uluslararası garanti trde geçerli değil bildiğim...