Bugün arayıp sorduğum zaman anakart değişimi için parça bekleniyor dendi işleme alınmış ancak anakart yurt dışından gelecekmiş o ne kadar sürer bilgisi olan...
Acer Nitro 16 AN42 model laptopumu teknik servise 2/4/2026 tarihinde kargoya verdim 3/4/2026 tarihinde oraya ulaştı. Sürekli aradım geçiştirdiler kayıt bile...
Birde şey sorucaktım ürünü teknik servisin teslim almasından baya bir süre geçmesine rağmen nasıl daha yeni teslim alındı bilgisi geliyor ve bana temsilci...
Teknoserin cihaz durum sorgulama sistemi çalışmıyor ancak teslim alındı mesajı geldiyse aynı gün kaydı açılır servis süreci başlar. Bir sıkıntı olduğunda...
Acer Nitro 16 AN42 model laptopumu 2/4/2026 tarihinde kargoya verdim 3/4/2026 tarihinde sabah saatlerinde servise ulaştı.
İlk ulaştığı zaman aradığımda...
Faturayı çıkartmaya vaktim olmadığı için faturasını e arşiv fatura olarak yazdım ordan bakarlarsa 32 GB şekilde satın alındığını görebilirler ama evet Acer...
Trendyoldan Teknorya isimli satıcıdan acer nitro 16 AN42 cihazını aldım , satın alım üzerinden 1 yıldan az zaman olmasına rağmen geçenlerde durduk yere...
Acer Nitro 16 AN16-42 model bilgisayarım bu sabah açıkken herhangi bir şekilde kullanılmıyorken kendiliğinden kapandı. Kapandıktan sonra bilgisayarın...
Acer marka bilgisayarımı teknik servise göndermek için müşteri hizmetlerini aradım, bana UPS kargo ile göndermem gerektiğini söyledi ve bir kod verdi bu...