TqCNZ isimli üyenin son içerikleri

1. TqCNZ

Acer Laptopum Garanti Kapsamı Dışında Bırakılır mı??

Faturayı çıkartmaya vaktim olmadığı için faturasını e arşiv fatura olarak yazdım ordan bakarlarsa 32 GB şekilde satın alındığını görebilirler ama evet Acer servisinin sağı solu belli olmuyor o yüzden sormak istedim.
  2. TqCNZ

Acer Laptopum Garanti Kapsamı Dışında Bırakılır mı??

Trendyoldan Teknorya isimli satıcıdan acer nitro 16 AN42 cihazını aldım , satın alım üzerinden 1 yıldan az zaman olmasına rağmen geçenlerde durduk yere kapandı ve tekrar açılmadı bende bu durum üzerine teknik servise gönderdim , 3 iş günü geçti cihazdan haber gelmedi ve araştırdığım kadarı ile...
  3. TqCNZ

Laptop Kendi Kendine Kapandı Açılmıyor

Yok knk sorun o değil baktim bende ona 1775065525 Öyle yapicam aradım teknik servisi söyledim olanları direk kargo kodu verdi gönder dedi
  4. TqCNZ

Laptop Kendi Kendine Kapandı Açılmıyor

Acer Nitro 16 AN16-42 model bilgisayarım bu sabah açıkken herhangi bir şekilde kullanılmıyorken kendiliğinden kapandı. Kapandıktan sonra bilgisayarın yanında bulunan şarj olduğunu gösteren ışık söndü yanmamaya başladı ve bilgisayar ondan sonra açılmadı. Sorun nedir bilen var mı garantisini...
  5. TqCNZ

Kargo kodunu nereye giricem

Tamamdır teşekkür ederim
  6. TqCNZ

Kargo kodunu nereye giricem

Acer marka bilgisayarımı teknik servise göndermek için müşteri hizmetlerini aradım, bana UPS kargo ile göndermem gerektiğini söyledi ve bir kod verdi bu kodu nereye giricem ya da direk UPS kargoya mı götürmem lazım.
  7. TqCNZ

Yks Tercihimi Nasıl Yapmalıyım

Eşit ağırlık ta başka bölümler yok mu veya 77 bin sıralama ile %100 burs alır mıyım özel üniversitelerde
  8. TqCNZ

Yks Tercihimi Nasıl Yapmalıyım

Yksde 77k sıralama yaptım beklediğimden düşük geldi normalde ybs okumayı düşünüyorumdum bu sıralama ile hangi üniversiteye gidebilir yazılım ağırlıklı olarak veya daha iyi iş imkanı olan bölümler var mı duruma göre onun da tercih edebilirim
  9. TqCNZ

Acer Nitro 16 Açılışta Birkaç Saniye Donma Sorunu

O zaman laptopu açınca en başta ekran değiştiği için birkaç saniyelik donma oluyor olabilir gene de tam emin değilim ama
  10. TqCNZ

bende ekran birden fazla gözüküp 60 hz sabitleme sorunu yok ama ayarlara girip ekrandan baktım bende de 2 tane ekran var diye gözüküyor aynı şey mi bilmiyorum ama
  11. TqCNZ

Laptopu power tuşuna basıp açınca en başta birkaç saniye donma olup sonra düzeliyor ve ondan sonra daha donmuyor bu durumun herhangi bir zararı olmuyor fakat takıntılı biri olduğum için aklıma takıldı bu durum hakkında bir bilgisi olan var mı ?
  12. TqCNZ

YKS SON 10 GÜN NE YAPMALIYIM ?

Bencede öyle yapmak daha mantıklı
  13. TqCNZ

YKS SON 10 GÜN NE YAPMALIYIM ?

Yksye 10 12 gün felan kaldı , tyt 70 , ayt özdebir gelsim izleme denemeleri yaptım 3 tane kolay mı zormu bilmiyorum onlarda 55 60 deneme çözmeye devam mı ediyim yoksa son 10 gün eksik olduğum yerlere bakıp tekrar mı yapmalıyım?
  14. TqCNZ

Gsr Bilişim Computer System Güvenilir mi?

asus garantisi mi bilmiyorum satıcıyla iletişime geçip soriyim
  15. TqCNZ

Gsr Bilişim Computer System Güvenilir mi?

peki gidip mağzadan baksam öyle alsam gene bir sıkıntı çıkabilir mi çünkü dediğim gibi normalden 30 küsür bin ucuz
Geri