Arama sonuçları: *

1. B

15 20k arası telefon önereirmisiniz

merhaba iyi akşamlar şuan aktif olarak redmi note 12 kullanıyorum yükseltmeyi düşünüyorum max 20k bütçem var 2.el veya 0 fark etmez önerdiğiniz telefonlar var mı aklımda düşürebilirsem iphone 13 veya samsung s22 ve üzeri var sizin önerileriniz neler benim için önemli olan batarya ve kamera bir...
  2. B

Telefonumu yükseltmek istiyorum 2.el mantıklı alternatifler neler

merhaba aktif olarak redmi note 12 kullanıyorum telefon arayüzde günlük kullanımda aşırı yavaşlamaya başladı özellikle ısınınca ekran donuyor kalıyor yükseltmek istiyorum çok bütçem yok telefonu satıp üstüne para koyup alacağım aklımda s20 ve 21 serisi var sizin önerileriniz neler benim için...
  3. B

Bakımdan sonra karta görüntü gelmedi fan dönüyor duruyor tekrar dönüyor

Kart msı armor oc RX 470 uzun süre açılmadığı için bakım yapmak istedim kartı açtım macunu yeniledim macun olarak mx6 sürdüm pedlerin durumu iyiydi oyüzden ellemedim sonra sistem açtım fan dönüyor duruyor tekrar dönüyor böyle sürekli devam ediyor sistem kendini reset liyorum ne yaptıysam olmadı...
  4. B

Uygun fiyatlı kaliteli antistatik fırça seti önerir misiniz

bilgisayar bileşenlerini temizlemek için kullanacağım sertifikaları tam olursa sevinirim
  5. B

Maks 5k bütçem bana sadece internette vakit geçirmelik bir lptop önerir misiniz

biraz düşük bir miktar ama bütçem bu önerilerinizi bekliyorum tablet bilgisayar gibi bir şey de olabilir ama tablet olmaz klavye şart
  6. B

Uzun süredir al sat yapıyorum sormak istediğiniz sorular varsa sorun

sormak istediğiniz sorular varsa bekliyorum (cevaplar ağır olabilir)
  7. B

Gtx 1080 vs rtx 2060 2025 de hangisi alınmalı

iki kart arasında kaldım sizce hangisini alayım 2060 6gb bir sorun çıkarır mı hangisi daha uzun gider
  8. B

Sizce takas etmem mantıklı mı

elimde asus prime b450m k 2 anakart var şuan satılık bir takas teklifi geldi İşlemci i3-9100f anakart h310m 8gb ddr4 üstüne 300 tl alacağım takas yaparsam aldığım bileşenleri kullanmam al sat yapıyorum genelde sizce takası kabul etsem aldığım bileşenleri satsam kaara geçer miyim
  9. B

2025'te GT 420 hâlâ kullanılır mı

arkadaşlar arkadaşımın eski kasasını uyguna satın aldım içinde bu ekran kartı vardı bence çok ucuza bulunmadığı sürece almaya deyecek bir ekran kartı değil gündelik işler için yeterli ama oyun oynanacak bir ekran kartı değil cs2 de low ayarlarda 15 fps süşük güç tüketiyor ısınmıyor 50 dereceyi...
  10. B

Ryzen 5 5500 vs ryzen 5 3600

arkadaşlar öncelikle şunları söyleyeyim bu bilgileri teker teker kendim test ettim ama ekran kaydı almayı unuttuğum için değerleri görsel olarak paylaşamayacağım 2 si arasında kalanlar için bu konuyu açtım ryzen 5 5500 ile ryzen 5 3600 aynı ortamlarda eşit şartlarda test ettim test sırasında...
  11. B

2.el playstation 3 piyasasına hakim birilerine ihtiyacım var

merhaba elimde playstation 3 slim 320gb 2 orjinal kol 5 cd li oyun var cihaz temiz daha önce içi açılmadı piyasaya çok hakim değilim çok pahalı veya çok ucuz koymak istemiyorum sizce fiyatı ne yazmalıyım ve tahmini ne kadar sürer satılıması fikirlerinizi bekliyorum
  12. B

Fotoğraflarımı depolamak için taşbilir ssd önerisine ihtiyacım var

en az 500gb olsun ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur önerilerinizi bekliyorum
  13. B

Taşınabilir ssd önerisi lazım en az 500gb

önerilerinizi bekliyorum
  14. B

3 bin tl altı motorsiklet kaskı önerilerinizi bekliyorum

max 3k bütçem var bu fiyata alabileceğim en konforlu ve sağlam model hangisi 2. el veya 0 fark etmez
  15. B

Youtube Sonunda uzun süredir düşündüğüm youtube projemi gerçekleştirdim

öncelikle iyi forumlar önceden belirteyim KESİNLİKLE REKLAM YAPMA GİBİ BİR AMACIM YOKTUR normalde anlatmak istediğim çok şey var ama hem sizin vaktini çalmamak için hem de pek fazla insanın ilgi göstermediğini düşündüğüm için çok uzun yazmayacağım forumdaki insanların desteği ile youtube kanalı...
  16. B

Internet upload hızım 0 mbps bilgisi olan yardım edebilir mi

internetim son birkaç gündür çok yavaş türk telekom kullanıyorum dowland hızım normal ama upload hızım 0.00 birkaç kez müşteri hizmetleri ile görüştüm sorunu çözemediler denediğim çözümler modemi kapatıp açmak modemi resetlemek müşteri hizmetlerinin talimatı doğrultusunda telefon üzerinden belli...
  17. B

2000tl altı işlemci soğutucu önerir misiniz

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-phantom-spirit-120-se-fiyati,634899527.html?_gl=1*1uf77mx*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjwwe2_BhBEEiwAM1I7sSywL-r2NgEeC1B-0h8syy_u2-sI37JGnS5FnA6i2wfGEwkV_SF0eBoCWBcQAvD_BwE şuanlık aklımda bu var overclock yapıyorum o yüzden 2000 tl altına...
  18. B

5750 tl ye ps4 slim buldum al sat a gider mi

piyasa hakkında çok bilgim yok ps4 slim 500gb daha önce içi açılmamış 2 orjinal kol 1 tane gta 5 premıum edition cd si sizce al sat gidermi giderse kaçtan satabilirim
  19. B

Termal macun kaç yıl dayanır

8gr mx6 almak istiyorum bana 3 4 sene yeter diye tahmin ediyorum bu süre içinde bozulur mu yoksa ilk günkü gibi kalıtr mı
  20. B

Forumda youtube kanalı paylaşmak yasak mı

sabah açtığım bir konu vardı youtube kanalı açmakla ilgili kanalda performans testleri detaylı overclock rehberi gücüm yettiği kadar ürün incelemeleri ve kendi tavsiyelerim ile ilgili çekmeyi düşünüyorum sağolun birkaç arkadaşta beni bu konuda çok destekledi eğer yasak değilse sizinle kanalımı...
Geri