Arama sonuçları: *

• Users: MCHNST
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MCHNST

Çözüldü✓ Bu Monitörlerden HANGİSİNİ ALMALAYIM ?

Arkadaşlar selam. FPS oyunları oynuyorum ve yeni bir bilgisayar aldım dün bir konu daha açmıştım ve 2 monitör arasında kaldım. birisi benq diğeri ailenware, diyatlara çok takılmayın 2. el olarak alıcam zaren sizce hangisi? 1...
  2. MCHNST

Yardım 240hz mi? 360hz mi? Aradaki fiyat farkına değer mi?

Arkadaşlar selam, biliyorum başlık biraz komik ve cevabı belli. Ancak benim merak ettiğim her ikisinide deneyimlemiş bir insanın bana yardımcı olması, daha yeni bir bilgisayar aldım ve şu anda ki monitörüm 144hz, daha hızlı bir monitöre geçmek istiyorum, ancak bazı arkadaşlarım 240hz le 360hz...
  3. MCHNST

Yardım Thunderbolt 4,usb-c hub önerisi

Arkadaşlar selam, daha yeni laptop satın aldım ancak laptopu ben evde monitörüme bağlayarak kullanıyorum, hdmi portu var ancak 360hz alamayacağımı biliyorum hdmi ile,bana dp çıkışı olan ve 360hz verebilecek bir kablo veya hub lazım, sadece 2 tane normal usb çıkışı olduğu için hub önerirseniz...
  4. MCHNST

Yardım Laptoba 360hz monitörü nasıl bağlayabilirm?

Selamlar, bildiğiniz üzere yeni laptoplarda dp portunu bırakın miniDP bile bulunmuyor artık, onun yerine usb-c üzerinden DP çıkışı alabilirsunuz. Benim sorunum ise ne kadar araştırsam da düzgün bir kaynağa ulaşamadım, bu çıkıştan 360hz alabilmem mümkün müdür? eğer alabiliyorsam bunu destekleyen...
  5. MCHNST

Yardım Hangi Laptopu tercih ederdin?

selamlar bu 2 laptoptan hangisini seçmem gerektiğine karar veremedim, birinde ekran kartı iyiyken, diğerinde işlemci ve ekran özellikleri daha iyi siz hangisini alırdınız 1-...
  6. MCHNST

Yardım Bu laptoba 360hz monitör takabilirmiyim?

Selamlar bu laptopa 360hz monitörümü bağlarsam 360hz ü kayıpsız alabilir miyim? monitor FHD https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g17-g713pi-ll047-amd-ryzen-9-7845hx-16gb-1tb-ssd-rtx4070-freedos-17-3-wqhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00004P2A81
  7. MCHNST

Çözüldü✓ Usb çoklayıcının zararı olur mu?

Arkadaşlar selamlar, almayı düşündüğüm laptopta sadece 2 tane usb çıkışı var ancak bu bana yetmez örneğin klavye ve mouse taktığımda normal usb çıkışı olmuyor elimde, bu attığım ürünle bir problem yaşarmıyım, mesela kulaklıkda gecikme olur mu? usb çoklayıcı öneriniz varsa link atarsanız...
  8. MCHNST

Çözüldü✓ Laptop önerisi 70k-80k arası

Arkadaşlar selam. Başlıkta da göreceğiniz üzere 70k ile 80k arası laptop önermenizi rica ediyorum. Bütçemi çok aşmayacak şekilde 80k üzerinde de laptop önerebilirsiniz laptopu işim gereği AutoCAD 3D, Sketch Up gibi çizim programlarında kullanıcam, boş zamanlarımda oyun da oynayacağım o yüzden...
  9. MCHNST

Öneri 60k-80k laptop önerisi

Arkadaşlar selam. Başlıkta da göreceğiniz üzere 60k ile 80k arası laptop önermenizi rica ediyorum. Bütçemi çok aşmayacak şekilde 80k üzerinde de laptop önerebilirsiniz laptopu işim gereği AutoCAD 3D, Sketch Up gibi çizim programlarında kullanıcam, boş zamanlarımda oyun da oynayacağım o yüzden...
Geri