Arama sonuçları: *

• Users: Reapt0r
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Reapt0r

İlişki Hakkında , Psikologlar gelsin

Arkadaşlar
  2. Reapt0r

Mezun Olabilirmiyim? 3 DC Notum Var

Ön lisans 2.sınıf öğrencisiyim son senem tüm sınavlarım bitti. Notlarım gördüğünüz gibi, 3 tane DC notum var. Mezun olur muyum. Mevzuatta; Ganosu 2.25 ve üzeri olan öğrencilerin DC harf notları başarılı sayılarak mezun olurlar yazıyor. dc notunun kaç tane olduğunun önemi var mı? Bütlere girmem...
  3. Reapt0r

200K Araba Önerisi Veya İş

135k param var 200'e tamamlayabilirim ne araba alınır Bu paraya yada toplayıp satılabilecek bir şeyler de olur. Kaar ettirecek şeyler lazım. araba önerileri lazım +Babam oto kaporta boya ustası , +Amcam da motor mekanik ustası. Elimde böyle bir fırsat var değerlendirmek istiyorum. Bir de...
  4. Reapt0r

İphone ile çekilmiş görüntüyü nasıl en kaliteli şekilde paylaşabilirim?

Elimde iphone ile çekilmiş çok kaliteli videolar var fakat benim telefonum android, instagram'a attığım zaman çok büyük kalite kaybı yaşatıyor , android in optimizasyonu olmadığı için bu sorun yaşanıyor. nasıl en kaliteli şekilde atabilirim? iphone optimizasyonu ile atmam gerek
  5. Reapt0r

CSGO AK-47 Skini 160.000 dolara satıldı!

AK-47 için gıpta ile bakılan bir CS:GO silah kaplaması çevrimiçi olarak yaklaşık 160.000$'a satılarak oyun tarihindeki en büyük halka açık satışlardan biri oldu. Değeri on binlerce olan birçok CS:GO görünümü vardır . Bu öğeler tamamen kozmetiktir ve hiçbir oyun avantajı sağlamaz, ancak...
  6. Reapt0r

Telefon önerin lütfen

Telefonumu suya düşürdüm ,sadece dokunmatiği çalişmiyor , full ekran icin 1.4k fiyat verdi tamir için , ---->4-5 max 6 k bandında telefon önerir misiniz?, en iyi verimi alabileceğim ,2.el sıfır farketmez , (kamera iyi olsun, ) Ek soru yurtdisi cihaz alinir mı ? Açtırılabiliyor mu süre...
  7. Reapt0r

Forum Hangi Aracı Kullanıyor?

Forum Hangi Aracı Kullanıyor? Motor Kullananlar Kullandığı Motoru yazsın.🏍️ Araba Kullananlar Kullandığı Arabayı yazsın.🚗 Bir de top speeds alalım.⏱️ İsteyenler extra özelliklerini v.s yazabilir. + Görsel ile buraları zenginleştirebilirsiniz. Aracı olmayan arkadaşlar umarım bir gün en...
  8. Reapt0r

Apu Vega7 hangi ekran kartlarına Denk?

Ryzen 5 5600G apu sistemim var, vega 7 gpu var bu işlemcinin içinde, vega 7 ,hangi ekran kartlarına denk bilmek istiyorum ,bilgilendirirseniz sevinirim. Bir de vega 7 kaç gb ?
  9. Reapt0r

Frekan TV Apu Sistem mi Yada Öneri?

Merhaba arkadaşlar bir pc alma düşüncesindeyim , photoshop kullanmak için, bir de csgo valo vs gibi oyunlar oynuyorum. Netten baktığımda Frekans TV nin Apu sistemi ni gördüm video da ryzen 5 4650g kullanmış ama şuan sitede ryzen 5 4600 koymuşlar sisteme. Sitede ki güncel sistem özellikleri şu...
  10. Reapt0r

Cepte Şok'tan Üniversitelilere 25 TL Hediye!

Cepte Şok'tan Üniversitelilere 25 TL Hediye! Merhaba formun değerli bir o kadar da naçizane üyeleri. Cepte şok uygulamasını indirip, ilk kayıt oluyorsanız , okulunuzun verdiği edu uzantılı mailiniz ile kaydolursanın 25TL cüzdan hesabınıza nakit veriliyor. Kayıt olduktan 1 hafta sonra cüzdan...
  11. Reapt0r

Yazlık Yerde Ne Ticareti Yapılır ?

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle , şehrimden biraz uzakta bir tatil beldesi var ,ulaşım vs biraz zor dağların Arkasında gizli bir tatil yeri gibi bir şey Tisan diye geçiyor(bu arada dünyanın en güzel 13.koyu olarak geçiyor) , yazlık evler ,apartlar var. Burada 1 adet migros bir adet bakkal...
  12. Reapt0r

Ev Tutacağım (Kiralık) Nelere Dikkat Etmeliyim

Merhabalar öncelikle , bu sene Antalya da 2.senem üniversite okuyorum , 3 kişi ev tutmaya karar verdik 4bin civarında , 1+1 ev tutacağız, Antalya ya ben yakın olduğum için diğer arkadaşlar ev tutma işini bana bıraktılar , Bende sahibinden de falan ilanlardan ev bakıyorum , beğendiklerimi...
  13. Reapt0r

Üniversiteye Gideceklere Altın Değerinde Tavsiyeler

Üniversiteye gideceklere altın öğütler: 1. Y(A)nınıza size kart vereyim mi diye gelen düzgün giyimli birini görürseniz koşarak kaçın ordan. 2. Size kitap seti satmaya çalışanlarla karşılaşırsınız kesinlikle almayın. 3. Her kıza yazmayın, kendi sınıfınızdaki kızlara kesinlikle yazmayın. 4...
  14. Reapt0r

Çiçek Sepeti Çiçek Nasıl Gönderilir?

Merhaba arkadaşlar ilk kez birisine çiçek göndereceğim bende bilindik diye Çiçek sepetini seçtim de göndermek için şimdi buradan nasıl sipariş veriyoruz nasıl Çiçek göndereceğim, bu çiçek sepeti mantığı nasıl işliyor nasıl birisine çiçek gönderebilirim , adresi yazıyorum olmuyor yakın yerleri...
  15. Reapt0r

Pc Açılmıyor Fanlar Dönüyor

Pc böyle açılırken kalıyor,açılmıyor, fanlar vs dönüyor ama hiç görüntü vermiyor, her şey sorunsuz takılı ama, bir tetikleme almıyor gibi bir şey var, pc ilk fanlar hızlı dönüyor sonra yavaşlıyor, öyle kalıyor fanlar normal dönmeye devam ediyor, sorunun neyden kaynaklı olduğunu tespit edemedim ...
  16. Reapt0r

Windows Başlatılıyor'dan Sonra Siyah Ekran Alıyorum

Merhabalar tüm forum üyelerine. Sorunumu öncelikle belirteyim ,olay şöyle gelişti, akşam csgo oynuyordum , sonra Chrome a girdim bir şeylere bakıyordum pc birden dondu ne yapsam düzelmedi, bekledim düzelir diye yine düzelmedi. Bende pc yi power dan kapattım. Sonra açmaya çalışınca açılıyor...
  17. Reapt0r

Garsonluk ve Komilik Hakkında Sorularınız Varsa Buyrun

Arkadaşlar yazlık bir yerde alakart restaurantta ve beach club da bir süre komilik ve garsonluk yaptım. Garsonluk ve komilik hakkında sorularınız varsa buyrun sorabilirsiniz , hepsini cevaplamaya çalışacağım.
  18. Reapt0r

Türkiye'de Garajda Saklanan Bir Supra Daha (BURSA)

Arkadaşlar biliyorsunuz Türkiye'de Supra çok az sayıda var. Bilinenlere göre 30 a yakın supra var, bu sadece bilinenler , ve birde bu araçtan olup ta garajda saklananlar var hiç gün yüzüne çıkartılmamış Supra lar var, galiba bu araçta onlardan birisi, çünkü bu aracı daha önce herhangi bir yerde...
  19. Reapt0r

PC Açılmıyor ? Sorun Nerede

pc açıldı, kendiliğinden, konu kapanabilir.
  20. Reapt0r

ETS2 Alıcam Online Nasıl Oynarım?

Merhabalar herkese, steam indirimlerinde ets 2 almayı düşünüyorum. Online oynamak için steamden + bir şey almam gerekiyor mu yada + program yüklemem gerekiyor mu. Bir de dlc almalımıyım yoksa sade oyunu alsam olur mu? dlc lere + para vermek istemiyorum pek. Online oynamak istiyorum eğlenceli...
Geri