Arama sonuçları: *

• Users: Koidye
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Traş makinesi önerisi

Yüz ve vücut kullanımı için tahriş etmeyecek hassas bölgelerde kullanılabilecek 0’a yakın alan bir traş makinesi arıyorum 3000TL yi geçmeyecek önerilerinizi bekliyorum
  2. K

Anonymous Çeviri Güvenilir mi?

Bu şekilde çok konu açılmış ekstra bir konu açtığım için kusura bakmayın fakat içim rahat etmedi total virüs taramalarında ve uygulamayı indirdiğim anda virüs uyarı verdi daha önce kullanan ya da aktif olarak kullanan biri beni aydınlatabilirse sevinirim sonuçta sistemlerimize o kadar paralar...
  3. K

Onvo marka tv alınır mı + tv önerisi

[H3 id='onvo+50OVF9001UQ+4K+Ultra+HD+50+modeli+ilgimi+ekti+fakat+onvo+markas+hakknda+bilgim+yok+kullanan+arkadalar+aydnlatrsa+sevinirim+bir+sknts+sorunu+var+m+ayriyeten+13bin+tl+bteye+uygun+baka+nerileriniz+varsa+duymak+isterim']onvo 50OVF9001UQ 4K Ultra HD 50 modeli ilgimi çekti fakat onvo...
  4. K

Samsung LS43DM702UXUF Akıllı Monitör Alınır mı ?

Arkadaşlar monitörü oyun odaklı değil dizi film izlemek için yani TV yerine alacağım eğer daha önce kullanan biri beni aydınlatırsa sevinirim. görüntü kalitesi iyi midir android sistemi yeterli mi büyüklüğü tv standartlarını karşılayabilecek seviyede mi ayriyeten başka tavsiyeniz varsa onları da...
  5. K

İdeolojiler için kitap önerisi

öncelikle merhaba sizlerden ülkücülük, komünizm, milliyetçilik gibi ideolojileri açıklayan çıkış noktalarını anlatan kitap önerileri istiyorum. Şimdiden teşekkürler
  6. K

Çözüldü✓ Rtx4060 r5 8400f sizce alınır mı

Biraz araştırdıktan sonra bu sistemi buldum 25k bütçem var sizce alınır mı https://www.itopya.com/phoenix-4060-v3-amd-ryzen-5-8400f-asus-geforce-rtx-4060-8gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-gef_h27606
  7. K

R5 8400f ya da R5 5600

Bir yakınıma sistem bakıyorum fakat bir konuda kararsız kaldım internette bulduğum bilgilere göre r5 8400f r5 5600den daha kötüymüş ama 8400f’in hakkında çok bilgi olmadığı için sizlere sormak istedim. Ayrıca yakınım sistemi güncellemeyi düşünmediğini söyledi o yüzden soket farkı önemli değil...
  8. K

Çözüldü✓ 4060 bulk ekran kartı

Hazır sistemlere baktığımda ilk defa bulk yani kutusuz ekran kartı ile karşılaştım asus dual rtx4060 bulk olan bir sistem hoşuma gitti fakat bilmediğim için sizlere danışmak istedim bulk olması bir sıkıntı çıkarır mı malzeme kalitesi daha mı kötü çünkü görünüş olarakta kutululardan farklı gözüküyor
  9. K

20-24k bütçe hazır sistem

20-24k arasında hazır sistem arıyorum işlemci amd olursa daha güzel olur. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim
  10. K

GOW ragnarok ve Ghost of thusima

Epic gameste başlayan indirimle bu iki oyunda 1200tl civarında sizce bu paralara değecek oyunlar mı ya da ikisinden birini tercih edecek olsanız hangisini tercih edersiniz oynayan arkadaşlar fikirlerini sunarsa sevinirim
  11. K

Çözüldü✓ 2000TL kulaklık önerisi

Kulaklık için 2000TL bütçem var bütçeyi biraz aşabilirim gamepower markası hariç önerilerinizi bekliyorum. Kulaklığı oyun oynamak için alacağım.
  12. K

36k hazır sistem önerisi

maximum 36k olacak şekilde bir hazır sistem arıyorum ekran kartında öncelikli tercihim nvdia yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  13. K

Çözüldü✓ Asus rtx4070 vs Galax 4070super

Arkadaşlar hazır sistem almak istiyorum ama Galax markası aklımı karıştırıyor eğer galax ekran kartı alırsam 4070superli bir sistem alabiliyorum asus almak istersem az bir fiyat farkı artışıyla 4070 alabiliyorum. Galax marka ekran kartı kullanan biri yardımcı olursa çok sevinirim asusa nazaran...
  14. K

Çözüldü✓ 35-40k arası hazır sistem önerisi

İşlemci amd ya da intel olabilir. Ekran kartı rtx olsun istiyorum. Bir de sizce sistemde sıvı soğutma önemli mi olmasa da olur mu
Geri