Arama sonuçları: *

• Users: Micx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Micx

PC için 2700TL Gamepad Önerisi

Hiç oyun kolu kullanmadım ama şu sıralar bir kafamı yaslayıp kol ile hikayeli oyunlara atılmak istiyorum uzun süre götürecek xbox,steam,epic uyumlu kol lazım şimdiden teşekkürler Not: Xbox tuş dizilimi olması şart
  2. Micx

Kargo Nasıl Gönderilir

Monitörüm arızalandığından garantiye verecem sinerji tarafına sorduğumda depo adresi ve anlaşmalı kargo kodu verdiler sürat kargo şart eklediler yakınımda sürat kargo şubesi yok o yüzden kurye çağırmayı düşünüyorum aklımda kalanlar Kuryeyi çağırdım diye ücret ödeyecekmiyim yoksa kodu verince...
  3. Micx

Kasanın metal kısımlarından elektrik çarpması normal mi?

Başlıkta belirttiğim gibi sorun bu bide kasanın arka tarafına telefon kulaklık vs.. şarj etmek için Type-A to Type-C kablo taktım type c ucuna dokununca elektrik çarpıyor sebebi ne bileşenlere zarar verir mi 1 yıl önce aldım sistemi geldiğinden beri böyle sorun yaşamadım ama bu durum rahatsız...
  4. Micx

Medimarkt Flexible Nano Koruyucu Nedir?

Medimarkt sitesinden s24fe sipariş edeceğim bildiğiniz gibi içinden sadece kablo çıkıyor seçeneklere baktığımda Şeffaf Kılıf+Flexible Nano Koruyucu var açıkçası Nano koruyuculara pek sıcak bakmıyorum o yüzden temperli cam kullanmayı tercih ediyorum bu yüzden başka bir yerden sipariş etmek...
  5. Micx

Hs80 Max yapmam gerekenler

Dün elime kargosu ulaştı ama oyun ve müzik için EQ ayarı bulamadım. Bir de stero moduna tıklayamıyorum sizce ne yapmam gerek? Dolby acces var. Yapmam gerekenleri yazarsanız çok yardımcı olursunuz.
  6. Micx

SteelSeries Nova Pro X farkı ne

Normal Wireless ile X olan modeli arasındaki fark sadece konsol farkı mı sadece x modeli fiyat olarak daha uyguna geliyor ben sadece pc için kullanacağım
  7. Micx

Arctis Nova Pro vs Razer BlackShark V2 Pro Hangisi tercih edilir

Genel olarak Oyun ve Müzik dinleyen birisiyim bu ikisi arasından hangisini almak daha mantıklı nedenleri nelerdir?
  8. Micx

Öneri 1000 TL Gaming Kulaklık Önerisi

En fazla 100-200 çıkabilirim
  9. Micx

Dying Light Stay Human Indirimde Alınır Mı?

Epic de şuan %60 indirimde 434 TL fiyata değer mi yoksa yeni çıkacak The Beastı almayı düşünüyorum. 1. oyunu bitireli çok oluyor benim şuan The Following bölümünü oynuyorum ve bitmek üzere 2. oyuna videolardan izlediğimde grafik anlamında 1. oyundan tartışmasız kat be kat daha iyi ama hala...
  10. Micx

MSI Center Storage Boost zararlı mı?

MSI Center PC hızlandırma kısmında USB Boost vs Storage Boost bulunmakta. İkisi açılmalı mı? Hangisi açılmalı zararı var mı? Bir de sadece işlemcimi gösteriyor sıcaklık ve kullanımı ekran kartımı nedense göstermiyor GPU: Palit 4060 Ti 16 GB
  11. Micx

Adaptive sync açılmalı mı

Geçenlerde GameON markasının GOPS24180IPS adında bir monitör aldım ve gayet memnunum Monitör ayarlarından Sync açık-kapalı diyor açmalımıyım bu ayarı ekran yırtılmalarını önlediğini biliyorum ama eksi ve artılarını yazarsanız çok yardımcı olursunuz
  12. Micx

MSI Center Nasıl Bir ayar olması gerek

Sistemi 1 ay önce aldım msı center uygulamasında fan hızı hep %100 boşta dahi bende fanlar arızalanmasın diye uygulamaya bir göz attım 3 modu bulunmakta sessiz,Ekstrem ve Dengeli şimdi ben dengeliye alırsam yüke girdiğinde fanları gerektiği şekilde kullanımını kendi haliyle yükseltir mi?
  13. Micx

DP ve HDMI tek bir monitöre beraber kullanılır mı?

Yeni bir sistem aldım monitör dahil içinden HDMI ve DP kablosu çıktı tek monitöre ikisini taksam bir sorun olur mu?
  14. Micx

Sizce hangi ikili daha mantıklı

İ5 13400f+RX7700XT 12GB 280Hz Monitör ile beraber 37K veya R5 7500f+RTX4060Ti 16GB 180Hz Monitör ile beraber 38.5K
  15. Micx

Bu Sistem alınır mı??...

https://www.incehesap.com/warrior-gold-oyuncu-bilgisayari-fiyati-45606/ DDR5 olması güzel ama 8GB Vram olması üzdü almaya değermi kaç yıl idare ettirir bu 8GB
  16. Micx

22K sistem önerisi..

22k üstüne en fazla 1K çıkabilirim önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim
  17. Micx

İntel Ekran Kartlı Sistem Alınır mı?

Sitede gezerken bu sistemi buldum https://www.incehesap.com/neron-silver-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50705/?utm_source=instagram&utm_medium=influencer&utm_campaign=ModArtPC&utm_term=24.03.2024-neron-silver-hazir-sistem i5 12400f olması ve fiyatın 15K olması güzel fakat intel kartlarıyla aram soğuk...
  18. Micx

RTX 4060 8GB vram kaç yıl götürür

Şimdi dostlar RTX4060 8GB Low,Medium,High,Ultra 1080p ayarlarda sırasıyla tahmini kaç yıl götürür? (Sizi de uğraştırdım KB) :)
  19. Micx

Sizce Bu Sistem Alınır mı?

Gönül isterdi ki i7 14700K sistem almayı ama bütçem ancak https://www.gaming.gen.tr/urun/384229/raptor-4060-intel-i5-13400f-asus-dual-geforce-rtx-4060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Buna yetiyor özellikle i5 13400f seçtim sizce alınır mı? yoksa daha iyi bir öneriniz varmı...
Geri