Arama sonuçları: *

• Users: Mr.Berlin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yardım Omen gaming hub yazılımı

Omen gaming hub yazılımını microsoft üzerinden silip tekrar yüklersek herhangi bir sorun ile karşılaşır mıyım?
  2. M

Çözüldü✓ Hp omen gaming hub gpu sıcaklığı göstermiyor

Merhaba hp omen laptobunu ilk aldığımda omen gaming hub uygulamasında widget kısmında gpu sıcaklığı gözüküyordu ancak şimdi gözükmüyor ne yaptıysam gözükür yapamadım uygulamayı silip yükledim yine olmadı yardımcı olabilir misiniz bi de omen gaming hubu silip yüklersek bir sorun çıkar mı
  3. M

Yardım Hp omen i5 13500hx rtx4060 alınır mı alınmaz ise hangi laptopu almalıyım

Merhaba bu aşağıdaki hp omeni almayı düşünüyorum normalde excalibur g870 alacaktım ama ekran kartı wattı 105 olduğu için almaktan vazgeçtim denebilir zorda kalırsam alabilirim neyse omenin ekran kartı wattıma baktığımda 120/140 olarak yazmışlar forumlarda bu laptopu almam benim için doğru...
  4. M

Yardım Asus tuf fx50 i7 12. Nesil rtx4060 mı asus rog strix G16 i7 13. Nesil rtx 4050mi?

Merhaba bu iki laptop arasında kaldım daha iyiler varsa önerebilirsiniz ama bunların üzerine yorum yapıp daha sonra önerirseniz güzel olur iki laptopta da yer sorunu var onu çözeceğim yeni bir m2 ssd alıp. Sizce hangisi aşağıya bırakıyorum...
  5. M

Yardım Hp victus 16 rtx 4060 amd ryzen 7 7840HS li sistem alınır mı

Merhaba amd hakkında çok fazla bilgiye sahip olmadığım için bu laptobun nasıl olduğunu size sorma gereği duydum araştırmalarıma göre güzel bir laptop ama kullanmış deneyimlemiş arkadaşlar varsa bana yol gösterebilirse sevinirim 😊...
  6. M

Yardım RTX4060 ekran kartı en az kaç watt olmalı?

Merhaba casper excalibur marka bir laptop alacağım linkini aşağıya koyarım ama ekran kartının watt değeri hiçbir yerde yazmıyor RTX4060 ekran kartı bu laptopda kaç watt? Ve normalde laptopların ekran kartları kaç watt olması bizim için iyi söyleyebilirseniz sevinirim...
  7. M

Yardım Monster tulpar rtx 4060 mı yoksa casper excalibur rtx 4060 mı

Monster tulpar veya casper excalibur almayı düşünüyorum hangisini almalıyım sizce ikisini de almayın derseniz 45k lık bir bütçeye laptop önerebilir misiniz mümkünse mağzalarfan alabileceğim bir laptop olsun 😊 Casper excalibur...
  8. M

Yardım Casper excalibur g870 i7 12. Nasıl rtx4060 alınır mı

Bu aşağıdaki laptobu almayı düşünüyorum alınır mı? Alınmaz ise 45k ya daha iyi bir laptop önerebilir misiniz mediamarkt vatan veya teknosadan alacağım...
  9. M

Yardım Casper excalibur i7/rtx 4050 olan sistem 40K ya alınır mı

40K bütçem var aşağıdaki linkte olan laptobu almayı düşünüyorum ama excaliburu hiç önermiyorlar bunu almalı mıyım almamam gerekiyorsa daha iyi bir laptop önerebilir misiniz sizlere soruyorum excalibur gerçekten bu kadar kötü mü bu fiyata başka ne bulabilirim ki...
Geri