Arama sonuçları: *

• Users: northyxd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. northyxd

Şu iki monitörden sizce hangisi daha iyi

İlki: Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör ikincisi: ASUS TUF GAMING VG249QM1A 23,8 Gaming Fast IPS ikisi arasında kaldım, daha iyi önerileriniz varsa onlara da açığım forumlarda bu iki model arasında baya tartışma çıktığını gördüm o yüzden tekrar konusunu...
  2. northyxd

Oyun için monitör önerisi

Bütçe 6k civarında, 240hz civarlarında monitör öneriniz varsa bekliyorum. Belki referans olması açısından şöyle bir model buldum bunu da değerlendirirseniz sevinirim...
  3. northyxd

Kulaklığımı iade etmeli miyim(Razer BaraccudaX 2022)

Kulaklık pek beklediğim gibi çıkmadı, Daha oturaklı oyuncu kulaklığı gibi hayal etmiştim ama bildiğiniz dışarda kullanmalık bluetooth kulaklık imajı var resmen. Ayrıca çok hafif kafamı arkaya yaslayınca bile kulağımdan düşüyor bazen. Onun haricinde çok kısık sesleri kesik kesik veriyor, mesela...
  4. northyxd

Üniversite için laptop önerisi

Selamlar kendim hali hazırda 4060 lı sistemim var, laptopu dönem dönem kullanmak ve okul için alıyorum aslında ama almışken iyisini mi almalıyım diye düşünüyorum 4050, 16gb ram, 144hz falan gibi tam emin değilim bu konuda bütçe ortalama 25k biraz daha üstü veya altı kabuldür hem ürün hem tavsiye...
  5. northyxd

2. Ekranı taktığımda mouse kasıyor

Bugün 2. monitörümü aldım 2. el küçük bir monitör ve ana monitörüm 144hz fakat 2. monitörü taktığım an mouse takıla takıla hareket etmeye başlıyor sanki hz düşükmüş gibi ama 144 de yani kontrol ediyorum 144 olduğundan eminim ama 2 ekranda da takıla takıla gidiyo ve 2. monitörün kablosunu söküp...
  6. northyxd

win11 Microsoft Edge nasıl silinir?

Microsoft Edge nasıl silebilirim? win11 home
  7. northyxd

Yeni bilgisayar aldım oyun tavsiyesi

Selamlar 4060lı sistem aldım bu yüzden yeni oyun tavsiyeleri istiyorum size belli başlı başlıklar vereceğim ki sizin de işiniz kolaylaşsın. Hoşuma gitmeyen kriterler: İzometrik kamera açısı, pixel oyun, görece yeni oyunlar olursa daha iyi olur. Önceden beğendiğim oyunlar: AC...
  8. northyxd

Hazır sistemlerden hangisini seçmeliyim

3 farklı hazır sistemin linklerini ve yaptığım özelleştirmelerini detaylı bir şekilde bırakacağım sizce en mantıklısı hangisi https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-vok-trooper-v2-ryzen-5-5600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-gainward-geforce-python-ll-8gb-rtx4060-oyun-bilgisayari-p-51047 değişiklikler...
  9. northyxd

Çözüldü✓ Hazır sistem için anakart seçimi

Dostlar selam, kısa kesiyim hazır sistem bakıyorum ve görseldeki sistem bütçeme de uygun isteklerime de tek sorum sizce anakart seçimim iyi midir bütçemin yeteceği diğer seçenekleri de bırakıyorum buraya tavsiyeniz olursa bekliyorum. Diğer parçalarda beğenmediğiniz kesinlikle alma dediğiniz...
  10. northyxd

toplama sistem için parça önerisi

Dostlar selam konuya pek hakim değilim bu yüzden engin bilgilerinize ihtiyacım var ekran kartı 2. el 3080 almayı düşünüyorum kalan tüm parçaları 0 alıcam işlemci için kafamda ryzen 5 5600 var kendisi fanlı bir şekilde geliyo diye biliyorum bu yüzden ekstra soğutucu alma planım yok yani...
Geri