Arama sonuçları: *

1. R

Yardım MSI G274QPX 27 Ölü Piksel Var .

dostlar başlığa da yazdım amazon uzerınden satın aldım monitor yuksek butceli biliyorsunuz bir yandan uğraşmaya değmez diyorum diğer yandan da uğraşsam mı diyorum en alt sağ köşede bir adet ölü piksel var sizce değişim yaparlar mı ? Ek bırakacağım . 1739980713 Cok ufak
  2. R

Yardım Akko Klavyeler arasından hangisini almalıyım ?

dostlar buraya linkleri bırakacağım şimdi bunlar arasında hangileri farklı veya aynıdır bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim https://wraithesports.com/products/akko-mod007-he-year-of-dragon stokta olmadığı gözüküyor gelecek mi diye mail attım gumruk vs işlemleri olduğundan bahsettiler...
  3. R

Öneri 2-4K 240HZ Monitör önerisi

Arkadaslar merhaba , bana suan 2k veyahut 4k 27" ve en düşük hz 240hz olacak sekilde bir monitor gerekli fiyat konusunda cok bi zorlama yok ama 15-18k yeterli gördüm kendimce suan kullandigim 24 ekran monitorumu 2. Monitor olarak kullanacagim bu sebepten yardimci olursaniz iyi olur ek: VA panel...
  4. R

Mouse Pad İhtiyacım var

Dostlar merhaba , bende bir adet L masa var 200x125 60cm genişlik buna uygun mouse pad alacağım 2 adet qck xxl almayı düşünüyordum bir yatay bir dikey olarak fakat beğenmeyen ve parasına değmeyeceğini söyleyen insanlar gördüm sizler ne önerirsiniz acaba ?
  5. R

Yardım Corsair HS80 Max ? Blackshark v2 Pro ? G Pro X veya X2 ? Cloud 3 Wireless?

Dostlar şimdi dün kedim kablolu kulaklığımı parçaladığı için garantiden de çok bir şey beklemediğim için yavaştan kablosuz da farz olduğu için bir kaç şeye baktım , bunlar tavsiye edilenler bir de nova pro var o gereksiz pahalı geldi 13k çok bir kulaklığa , bu baktıklarım HS80 Max hepsiburada da...
  6. R

Yardım ACİL YARDIM KEDİM KULAKLIK KABLOMU KOPARDI

Ya dostlar 30 dk öncesine kadar oyun oynuyordum geldi hayvancağız bir de razerın yeşil yeşil kablosu anında kemirdi mahvetti ses çok ufak geliyor %99 azaldı , sağ taraf zaten koptu muhtemelen , hayvancağıza bir şey de denmiyor razer blackshark v2 se edition var ses kartı sağlam ancak ek olarak...
  7. R

Yardım Yazıcı Tavsiyesi İstiyorum

selamlar arkadaşlar , eve bir yazıcı alacağım arada hiç kullanılmaz arada da fazla ihtiyaç olabilir ev halini bilirsiniz kimi zaman hiç açılmaz , türlerle pek alakam da yok yani lazer ve tank farkları nedir bilmiyorum sadece renkli olması ve kaliteli yazması gerekli bütçeyi 6.5-7 arası tutsam...
  8. R

Öneri Sıvı soğutma önerisi

Dostlar ryzen 5 7500f kullanıyorum , bi sıvı soğutma alacaktım bugünlere nasip oldu size zahmet kule tipi kullanmama taraftarıyım anakart güçlü pc yi upgrade edebilirim sağlam bi sıvı soğutma önerisi istiyorum sizden bütçem var uçuk bir fiyata gerek yok ama 8-9k arası okeyim. Bir de 240mm...
  9. R

Öneri Koltuk önerisi rica edeceğim

Merhabalar , 7.5-10k arasında bütçem var mutfak sandalyesi beni fıtık edecek bu gidişle sizden ricam güncel alınabilecek sağlıklı ve eli yüzü düzgün bir koltuk önerisi istiyorum , sağolun.
  10. R

PC M2 SSD'yi Görmüyor?

Dostlar b650-s msi anakart var elimde m2 ssd yuvası çiftler bir adet adata bir adette yeni aldığım 990 pro var adata olan gozukuyor fakat samsung ssd yi aygıt yöneticisinde gözüktüğü halde hiç bir yerde göremiyorum sistemi değistireceğim windows yuklemesinde bile gözükmüyor ne yapmam gerek bir...
  11. R

Yardım Kasa ön fan yalpalıyor??

Arkadaşlar dün kargodan aldım kutuyu videolu bir şekilde evde açtım fakat zaten bu benden dolayı olabilecek bir şey değil buna ben ne yapabilirim garantiye koskoca kasayı geri göndermekle uğraşmam gerekiyor mu ? Yeni bir fan yollanır mı ? Elimdeki kasa Cooler Master H500 Mesh (Bu videoları...
  12. R

Çözüldü✓ Bu kadar kablo neyin nesi ??

Dostlar kasayı topluyordum , psunun bu kadar kablosu ne icin boyle bi yardim eder misiniz 3 tane vga kablosu her birinde 2 giris var Ve bir de yaklasik 5 tane su kablo 2 si boyle kalin 2 tanesi ince 1 tane de hem kalin hem de kucuk bir uç var
  13. R

Öneri Amd mi nvidia mı güncel alınmalı ?

Dostlar merhaba , Amd mi Nvidia mı ekran kartlarına bakıyorum. 4070 Ti Super bakıyordum fakat Amd'nin GPU modelleri aşırı bir fark ile daha ucuz ve daha güçlü duruyorlar ta ki RT açılana kadar diğer tarafta FSR ile geliyor , sizden ricam eksi ve artıları ile birlikte hangisi alınsa daha iyi olur...
  14. R

Çözüldü✓ Kulaklık ne almalıyım ? Hp çok mu kötü ?

Kulaklık alacağım JD712 kullanıyordum , kullananlar bilirler kalitesi gerçekten fiyatının çok üstünde bir kulaklık , bunun altına düşmesin yeter , bütçem var fakat 7 bin tl den fazla vermek istemiyorum bu sebepten öneri isteyeceğim mikrofon yine iyi olsun bir süre idare etsin yeter onun dışında...
  15. R

Yardım Ssd takma sırasında problem

Arkadaşlar adata ssd var elimde 500gb legend 800, bunun üst soketi alt soketi ile yapışması gerekiyor mu ? Bantını sökerken hafiften bir ince mavi tabaka bant kaldı ben bu anakartı diktiğim zaman üst soketi kayıp düşüyor bi yardımcı olabilirseniz iyi olur.
  16. R

Çözüldü✓ B650S Wi-Fi anakart için kasa önerisi

Merhaba, şu anda bir sistem topluyorum kasa ve PSU almak istiyorum fiyat konusunda çok fazla çıkmadan (kendi tercihim maksimum 10-11k, daha uygun olursa güzel olur.) Önerilerinizi veya fikirlerinizi isterim. Kendim(PSU belirledim.) Cooler Master TD500 Mesh düşünüyorum. Uygun mudur sizce nasıldır...
Geri