Arama sonuçları: *

• Users: bayirci2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

R7 7800x3D - Pro B650-S Wi-Fi sisteme PSU ve RAM önerisi

Anakart: Pro B650-S Wi-Fi İşlemci: R7 7800x3D. RAM: Öneri bekliyorum. PSU: High Power 850W 80+Gold Gen5 Ekran kartı: EVGA 3080. Ram konusunda ne alacağıma kararsız kaldım nasıl bir şey önerebilirsiniz veya bundan daha iyisi var mı acaba?
  2. B

144hz 2k 27' monitör ve kol önerisi

Arkadaşlar mümkünse 144hz 2k , 27 inç ve 2 tane 27 inç tutabilecek bir monitör kolu lazım yardımcı olabilir misiniz acaba emin olamıyorum panellerden pek bilgim yok
  3. B

Öneri Yurtdışı satın alım uygulamaları

Arkadaşlar bileniniz vardır telefon uygulamaları var sipariş veriyorsunuz size alıp getiriyorlar ürünü türkiyeye gelirken falan bunları kullanan deneyimleyen veya uygulama bilen var mı acaba?
  4. B

gümrük komisyoncusu FedEX

Merhaba fedex yurtdışında kargom geliyordu 20$ lık bir ürün bugün teslim edileceğini söylüyordu ve şimdi uyarı geldi "Paketinizin uluslararası gümrükleme sürecinde gecikme yaşandı." diyerek mail attılar ve takibe düştü, ardından mailin altını okuduğumda şunu gördüm Önerilen İşlem 1. Şu...
  5. B

Fedex ortalama kargo süresi

Arkadaşlar şimdi benim cumartesi günü kargonun girişi yapıldı "SHANGHAI, CN"den ardından pazartesi harekete geçti kargo ve bugün "ROISSY CHARLES DE GAULLE CEDEX FR" fedex şubesine geldi teslimat tarihi yarın saat 20:00'dan önce görünüyor sizce ne zamana gelir cidden vaktinde gelme ihtimali var...
  6. B

Kasanın yan camını kapatamıyorum

arkadaşlar "gamepower warcry" kasam var ekran kartımda "evga 3080 ftw" kart o kadar büyük ve dışına sıfıra sıfır duruyor ki yan camını kapatamıyorum güç kablolarından dolayı öneriniz var mı kasa olsun başka bir çözüm olsun en son artık flexi kestirip kabloların geldiği yeri boş bıraktırıcam
  7. B

Yardım Samsung CHG70 27' monitörde yatay çizgiler çıkıyor

Arkadaşlar monitörü DisplayPort ile kullanınca bu şekilde yatay garip garip çizgiler gelip gidiyor, ekran kartımdan değil FurMark olsun saatlerce oyun oynuyorum onlar olsun oyunlarda çıkmıyor (HDMI ile oynuyorum) fakat artık HDMI ile de yavaş yavaş çıkmaya başladı. Windows ekranı ve YouTube'da...
Geri