Kasanın yan camını kapatamıyorum

bayirci2

80+
Reaksiyon skoru
18
arkadaşlar "gamepower warcry" kasam var ekran kartımda "evga 3080 ftw" kart o kadar büyük ve dışına sıfıra sıfır duruyor ki yan camını kapatamıyorum güç kablolarından dolayı öneriniz var mı kasa olsun başka bir çözüm olsun en son artık flexi kestirip kabloların geldiği yeri boş bıraktırıcam

Kapanmıyorsa kalsın öyle. Daha serin çalışır.

Kapanmıyorsa kalsın öyle. Daha serin çalışır.
Çok toz alıyor ve temizlik yapılınca odada çok sıkıntı oluyor güvenemiyorum silen kişiye ve evet kapanmıyor kapatmam imkansız ekran kartı tamamen sıfıra sıfır genişlik olarak

Çok toz alıyor ve temizlik yapılınca odada çok sıkıntı oluyor güvenemiyorum silen kişiye ve evet kapanmıyor kapatmam imkansız ekran kartı tamamen sıfıra sıfır genişlik olarak
silen kişi ? kendi malını niye sen temizlemiyorsun ?

Yeni kasa en mantıklısı olur gibi

Temizliği sen yap. Kasaya dokundurma. Hatta bütün odayı kendin temizlemen lazım. Ben öyle yapıyorum.

canıma dokun başka bişey yap ama MALIMA DOKUNMA MALIMA DOKUNANIN..
eşylarıma dokundugu için ailemle kavga ediyorum özellikle pc ablamı bıçaklamaya kalktım ve sabıkam var en havalı sabıka kaydı olabilir bu
Temizliği sen yap. Kasaya dokundurma. Hatta bütün odayı kendin temizlemen lazım. Ben öyle yapıyorum.

benım aklıma ekran kartını dık takmak geldı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eşylarıma dokundugu için ailemle kavga ediyorum özellikle pc ablamı bıçaklamaya kalktım ve sabıkam var en havalı sabıka kaydı olabilir bu
bızde dokundurmuyoruzda okadarda degıl :)

içerdeki bilgiler hasas olunca öyle oluyor

umarım ironi yapıyosundur birader öbür türlü acil psikiyatri randevusu al

silen kişi ? kendi malını niye sen temizlemiyorsun ?
Yani temizlikci geliyor kendim temizleme ihtiyacı duymuyorum bende rahatsız oluyorum açık kalmasından bundan dolayı çözüm yolu arıyorum

Evet onu bende düşündüm fakat altında pci4x slotunda kart takılı ondan onuda yapamıyorum

Yani temizlikci geliyor kendim temizleme ihtiyacı duymuyorum bende rahatsız oluyorum açık kalmasından bundan dolayı çözüm yolu arıyorum
hocam temizlikçiye söylemek zor degil şunu şunu temizleme diye ne olup bitigini bilemem ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,597
Üyeler
195,674
Son üye
VIANNÆ
Geri