Arama sonuçları: *

• Users: Birisii
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Yardım DAREU EK60 HE vs GameRaider K1 HE

Beyler maximum 3300-3500 civarı bir limitim var güzel bir klavye arıyorum Benim için en önemli etken ''HALL EFFECT'' ''Rapid Trigger'' özelliği ve RGB nin boş boş tuşları değilde harfleri aydınlatmasını istiyorum o kadar para veriyoruz gece karanlıkta harfleri göremiyoruz :D . 2 Klavye...
  2. B

RX 9060 XT 16GB VS RTX 5060 TI 16 GB

Arkadaşlar , 7800X3d işlemcim vardı bir arkadaşım ile muhabbet ettik , rtx 5060 ti 16 gb az farkl ile Rx 9060xt 16 GB 'dan önde benimde aklıma şu geldi yapay zekaya sordum fakat emin olmadım sizede sormak istedim Ryzen 7 7800x3d ile PBO ve Rx9060xt 16 GB ile AMD Smart Access Memory (SAM)...
  3. B

Ajazz AK980 Max HE Manyetik alınır mı?

Ajazz AK980 ve Ajazz, 980 pro ya göre bu klavye daha yeni gibi hall effect özelliği ve manyetik olması benim için önemliydi bu klavye hoşuma gitti aranızda kullanan varmı alınır mı?
  4. B

STEAM 'IN SAÇMA BANI HAKKINDA

Arkadaşlar 6 yıldır kullandığım 55 level bir steam hesabım var , Pazarda binlerce işlem yaptım 6 yılda toplasan 4-5 kişiye oyun hediye etmemişimdir her neyse bir arkadaşıma oyun hediye etmek istedim engel ile karşılaştım steam desteğe yazdım adamların yazdığı şeye bakın :D pazarda skin satarak...
  5. B

ASUS RTX 5060 VS SAPHİRE RX 9060XT 16 GB

Şuan sekmeler açık önümde bugün bu iki karttan birisini satın alacağım Saphire Rx 9060xt 16gb : 19.000 ASUS RTX 5060 8 GB : 17100 Ağırlıklı olarak CS2 ve GTA 5 oynarım FORZA da var GTA6 da oynayacağım Bazen cs2 oynarken OBS ile kayıtta alıyorum. Geçmiş konulara baktım herkes rx 9060xt yi...
  6. B

CS2 Premier Boost ?

Arkadaşlar madalyalarım hep mavi kırmızı bir madalyam olsun istiyorum 4. sezon için, Güvenilir şekilde hesap bilgilerimi vermeden Lobby Boosting şeklinde hile kullanmayan , İyi oynayan yüksek elolu oyuncular ile maça gireceğim bunun için güvenilir bir site veya birisi varmı maç başı kaç tl...
  7. B

5-6K Fiyat Bandında Ekipman önerisi

Arkadaşlar ağırlıklı olarak cs2 oynuyorum ,FACEIT 10 Levele kasmaya çalışıyorum sistemde rtx 4060 ti +7800x3d, x670E tomahawk anakart 2k 1 ms 260 hz monitör var arkadaşım bana şöyle bir ekipman listesi attı çok anlamıyorum ekipman konusunda danışmak istedim. ortalama 5-6k civarı bir bütçem...
  8. B

RTX 5050 alınır mı ?

Beyler aylardır para toplamaya çalışıyorum birikmiyor sistemde Ryzen 7 7800x3d + 32 gb ram 2 tb m2 ssd var ağırlıklı olarak cs2 oynuyorum arada bir gta 5 ve nfs felan diğer oyunlar ile pek aram yok 12k var zorlasam max 15 civarı bir bütçem var. Hedefim ikinci elden 3080 veya 3080 ti almaktı...
  9. B

CS2 Budapeste kapsülleri ne zaman indirime girer ?

Beyler , Valve genelde majör turnuvalardan sonra, o turnuvaya ait sticker kapsüllerini %75 indirime sokuyordu. Ancak Budapeşte Major 2025 biteli uzun zaman olmasına rağmen henüz bu kapsüller için indirim gelmedi. 12 Ocak 2026’da Blast Bounty Season 1 turnuvası var. Blast Bounty Season 1...
  10. B

Dil konusunda yardımınız lazım

Beyler kursa gitmeye zaman olmuyor iş dolayısı ile ama sabahları 1-2 saat boş zamanım oluyor gece işte de boş zamanım oluyor bu zamanda İngilizce ve Rusça öğrenmek istiyorum fakat adam akıllı bir kaynak yok, kaynak yok derken şöyle anlatayım yapay zeka çok temelden anlatmıyor praktika yı...
  11. B

Yardım Cs2 Pickemlerden anlayan var mı ?

İlk kez diamond madalya almaya çalışıyorum ama mantığını anlamadım, benim pickem sonucu bu ne oluyor şimdi bu halen hakkım devam ediyor mu çevremde anlayan pek birsii yok ondan size sordum o alttaki 2 kırmızı ne oluyor ?
  12. B

Ekran Kartsız Bilgisayarıma 50k Teklif geldi sizce satılır mı ?

Bilgisayarın ekran kartını aylar önce maddi sıkışıklıktan dolayı satmıştım, şuan 10K nakitim var ve elimki sistemi satıp yeni bir pc almayı düşünüyorum kampanya ile rx9070xt + 7800x3d li bir sistem alma derdindeyim fakat ram fiyatları çok fena uçtu ek olarak birde %20 vergi muhabbeti vs sizce...
  13. B

RAM Fiyatları Neden Böyle Oldu?

Aylardır piyasaya bakmıyordum bir bakayım dedim sinir oldum bu fiyatlar ne böyle ne kadar daha böyle devam eder acaba ? :D şaka gibi yav ülke kafayı yieyeğim hergün farklı bir sıkıntı yaşıyoruz ülkede yakında vergileri ödemek için gelip evimizde bizi Sevmeseler iyidir.
  14. B

Yardım VODAFONE kısıtlamaya girmiş hat Turkcell e taşınır mı ?

Beyler Ay boyunca telefonla toplasanız 100dk konuşmam WhatsApp kullanıyorum, Evde iş yerimde fiber sınırsız İnternet var yani mobil İnterneti de kullanmıyorum SMS aynı şekil onuda kullanmıyorum. Aylardır paket yüklemiyorum kısıtlamaya girmiş hattım Parasından dolayı değil Telekomünasyon...
  15. B

Yardım 15K ya 2. El Rtx 3080 veya 3080ti bulamıyorum.

Yav arkadaş 2-3 ay öncesine kadar piyasa bu kartlar ile doluydu şimdi kart yok piyasada var olanlara da adamlar 18-20k diyor miningli kartlara, 15k ya bulunan kartlarda sıcak çalışıyor 80 - 85 dereceyi görüyor veya sahibinden de param güvende seçeneği ile uyguna satan yok. GWT den baktım...
  16. B

Hile Satışı Yapan Youtuberların Kanalını kapatmak

Alttaki linkteki ( küfür yasak olmazsa çok fena söveceğim kendimi zor tutuyorum) kanalını nasıl kapatabiliriz yemin ederim sanki para kazanmışımda biri gelip elimden almış gibi hissediyorum hilecelere aşır kıl oluyorum sokakta görsem bıcaklamazsam adam değilim hatta para ile aranızda kanal...
  17. B

Beyler Gitar Çalmayı iyi Bilen birisi bakabilir mi?

Şu şarkıda 0:15 ile 0:22 saniye arasındaki solonun tabını bir türlü çıkaramadım yav adam felaket çalıyor aranızda çıkarabilecek varmı bu kısmı
  18. B

CSFloat.com rezilliği

Yav arkadaş sabah bir uyandım hesabıma Desert Eagle Printstream (mw) teklfi gelmiş kabul ettim bir arkadaştan teklif bekliyordum o sandım teklifi kabul ettikten sonra CSFloat tan geldiğini anladım csfloat.com da yaklaşık 100 dolarım vardı, satın alma emri vermemiştim ona rağmen Csfloatın botu...
  19. B

CS2 STICKER PİYASASINDAN ANLAYAN VARMI ?

Arkadaşlar yaklaşık 150 dolar civarı bir para harcamıştım stickerlar için alttaki resimdeki gibi güzel sticklerlar var acelem yok 2-3 ay sonrada gitse olur fiyatları ortalamanın iki katına hatta bazılarını daha fazla fiyata koydum neden derseniz kapsül indirimleri biteli 15 gün olmadı çok iyi...
  20. B

Yardım 13-15k Arası Ekran Kartı Önerisi

Beyler 15k param var hikayeli oyularla gram aram yok, Oynadığım oyunlar yüzde seksen oranda Cs2, arasıra gta 5 ve Nfs felan başkada oyun oynamıyorum. Sistemimde 7800x3d var max zorlarsam 15k ya felan çıkarım. Dlls ile felanda işim yok zamanında AMD RX 9070xt kullandım defalarca NFS de amd...
Geri