Arama sonuçları: *

1. K

Monsgreek fun 60 max ışıkları yanmıyor

Ekran kartımı sattım yaklaşık 2 hafta sonra yenisini aldım bu sürede pc yi hiç kullanmadım ekran kartını takıp sistemi çalıştırdığımda klevyenin rgb si hiçbir şekilde çalışmıyordu ve kablosuz moda geçip fn space yapınca normalde esc tuşunda bi şarj ışığı yanması gerek kırmızı yeşil gibi kablolu...
  2. K

Bu numara sizide aradımı dolandırıcmı

Böyle bir numara beni aradı etiketlerine tıklayınca elektrkçi falan yazıyo kimisi çok samimi geldi etiketleirn kimisi dolandırıcı gibi sizide aradımı dolandırıcmı bu
  3. K

🔥İndirim Epic games %75 e varan indirimler.

[H3 id='Red+Dead+Redemption+2']Red Dead Redemption 2[/H3] -%75 ₺2.299* ₺574,75 İndirim 18.09.2025 saat 18:00'da bitiyor. [H3 id='The+Last+of+Us+Part+I']The Last of Us™ Part I[/H3] -%50 ₺1.099* ₺549,50 İndirim 18.09.2025 saat 18:00'da bitiyor. [H3 id='Grand+Theft+Auto+V+Enhanced']Grand Theft...
  4. K

Santa cruz nomand 4s kadro almak mı direk bisiklet almak mı

santa cruz nomand 4s 2020 kadarosu buldum kırık yerin fotoğrafı var buraya kaynak yapsam tutar mı acaba yoksa sizce direk 25k ya 2 el Bianchi M0011 FS mi alayım hiçbir sorunu yok fiyatı 25k kadronun fiyatı 20k
  5. K

Kaynaklı kadro alınır mı?

Arkadaşlar Santa Cruz Nomad 4 S 27.5 'KADRO kadro buldum sahibdnen üzerinden fiyatı 20k tam arka kaliper kısmında kaynak var bu kaynak olmadan önceki fotoğrafıymış 60 kilo olduğum için kaynağın patlamayacağını düşünüyorum aliminyum kadro alınır mı? sizce
  6. K

Hassans pro 7 göbek sokma mil uyumulu

fotoğraflarda freehub kısmı var göbeğin ama ön göbeğin mil takılan yerdeki plastik sökülünce mor göbekğin ucunda hani plastik parça vara 2 uçta işte onları sökünce sokma mil uyumlu oluyo galiba ölçtüm muhtemelen 15x100 sokma mil uyumlu ama rulman açık kalıyor o plastiği sökünce nasıl yaparım...
  7. K

güvenilir mi? alınır mı?

bu videoyu gördüm acaba bu satıcı güvenilir mi? bana dolandırıcı gibi geldi ama bilemedim sizede soriyim sedim diğer videolarına bakınca baya dolandırıcı gibi geldi ama acaba hanbi ucuz gibi gösterip 3 taksit falanmı diyorlar bilemedim bi incelermisiniz sayfayı
  8. K

Cross motormu enduro bisikletmi

son zamanlarda enduro bisiklete merak sardım ama enduro motorda istiyorum aslında aklımda ilk enduro bisiklet vardı sonradan aklıma cross motorda takıldı ne yapsam bilemedim bisiklette çok istiyorum ama bütçem 2 sinden birine yetiyor sizce hangisini alayım cross motor alırsam ktm nin motorları...
  9. K

Gaming gen tr iade süreci

ben ürünümü iade etmek için bi kod aldım anlaşmalı kargo kodu hangi kargo olduğunu sormayı unuttum gaming gen tr iade sürecinde hangi kargo ile çalışıyor galiba yurt içiydi ama tam bilmiyorum
  10. K

Kaptan kaplan güvenilir mi? c

https://kaptankaplan.com/?srsltid=AfmBOoqSeoF8YAko8yp4aso5pTzlvDjIRVl9d9KBicOd9BEFQCRt0gc7 attığım sitede gta parası satılıyor güvenilir mi? çünkü arkadaşımla gta da oyun oynayacağım 18k param var birikim yapamıyorumn ölüyorum sürekli motorla dağdan uçuyoruz paralar bitiyor bu site güvenilir mi?
  11. K

Asus Rog Strix B850-A Gaming Wi-Fi anakart alınır mı?

Bu anakartı almayı düşünüyorum öncelikle incelemesini bulamadım türkçe f ve e serisi incelemeleri var nasıl bu anakart iyi mi? anaklart önerecekseniz am5 soket rog strix anakart istiyorum birde beyaz olucak bende marka takıntısı var internette birkaç yorum okudum asusun ram sorunu varmış ve am5...
  12. K

İsteyen varsa elimde acil satılık Evga xc3 rtx 3080 black var

[H3 id='fiyat+konusunda+anlarz+Asus+Rog+Strix+B850-A+Gaming+Wi-Fi+anakart+ile+takas+olur+stne+para+verebilirim+sfr+veya+sfra+yakn+ile+takas+olur+sadece']fiyat konusunda anlaşırız Asus Rog Strix B850-A Gaming Wi-Fi anakart ile takas olur üstüne para verebilirim sıfır veya sıfıra yakın ile takas...
  13. K

Gaming gen tr iade nasıl işliyor

ben bi kuılaklık aldım ama mikrofon kalitesi berbat iade etmek istiyorum bu kulaklığı burdan aide talebi oluşturdum kabul ederlerse iadeyi kargo parası banamı ait olacak farklı kulaklıkmı gönderirler aynı fiyatta bana sorup yoksa para iadesimi alırım olaylar nasıl işliyor bilen varmı...
  14. K

AKKO MONSGEEK FUN60 Max yön tuşları ayarlama

[H3...
  15. K

ASUS TUF GAMING H1 7.1 Surround Kablosuz Siyah Gaming Kulaklık alınır mı?

bu kulaklığı aldım daha gelmedi ancak incelemeri biraz daha inceledim ve videolar pek iç açıcı gelmedi ama 2. el temiz bir logitech g733 ile takas edeyimmi yoksa performansı bana yetermi öyle aham şaham birşe beklemiyorum
  16. K

AKKO MONSGEEK FUN60 Pro 8k klevye alınır mı?

alınır mı? güzelmi fiyatına göre almayı düşünüyorum hemen hızlıca cevap verirseniz iyi olur fps oyunu ve günlük kullanım için alacağım kablosuz olarak kullancağım gecikme nasıl kopma falan nasıl oluyormu
  17. K

Havit Gamenote Fuxi-H3 alınır mı?

bu kulaklığı almak istiyorum ama yorumları yarısı çok iyi yarısı çok kötü ben arkadaşlarımla oyun oynarken mikrofonunu kullanıcam çok kaliteli olmasıan gerek yok iş görsün bide hani kulağa biraz güzel geldin bide çok ses kasmam iyi kötü fps oyunlarında ses kastırıcak kadar olsun birde gecikmesi...
  18. K

M2 ssd yi pc bazen görmüyor

Arkadaşlar Asus rog strix b550 e gaming anakartım var m2 ssd dim XPG SX8100 512gb bu model ve anakart bazen m2 ssd yi görmüyor pc yi bi ara satayım dedim ilanın altına biri yazdı sx8100 lerde kronik çıkabiliyor böyle sorunlu ssdler dedi ürünü aldıktan 1 yıl sonra falan oldu ürünün kutusunu...
  19. K

Atx den Micro ıtx e geçmeye deyermi

Merhaba benim sistemimde ASUS ROG B550'e Gaming Wi-Fi var Ryzen 5 5600X var ASUS ROG RX470 var 32 GB G.Skill RAM var ama aklımda Micro ITX PC'ye geçmek var kendi PC mi satıp mcro ATX'e geçersem 2tbssd 512 GB M.2 SSD işlemci olarak muhtemelen i3 10100F veya i5 11400F alacağım ekran kartı daha...
  20. K

meraba arkadaşalr sistem altre ekranında kalıyor

meraba ben bi pc topaldım parçaları i5 2400 gt730 falan neyse bi tane windows 10 kurulu sdd aldım sahibinden den ama bilgisayara takıcna altre şeklinde bi işaret çıkıyor ve ne yaptıysam gitmiyor ama ssd de sorun yok başak bi bilgisayar adah var bende onda denedim windows taş gibi çalışıyor sizce...
Geri