Arama sonuçları: *

• Users: sarkilar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Yardım Telefon kiralamak kiralabunu kiralarsın

merhabalar ben 1-3 ay arası iphone 16e kiralamak istiyorum 2 tane site buldum kiralarsın ve kiralabunu diye nasıl oluyor süreç acaba birazcık baktım bankada findex raporu vb bakıyorlarmıs ve benım kredi kartım vb yok findex de cok düzgün cıkcagını sanmıyorum banka kartım var kiralarken sıkıntı...
  2. S

Youtube Para Kazanma Hakkında

Hocam 2 Ay Once Bir Youtube Kanalı Açtım Para Kazanmak İçin 3000 Saat İzlenme 500 Abone Gerekliymiş 1000 Abone 3300 Saat İzlenme Oldu Kanal Para Kazanma Açıldı Katıl VB Fakat Videolardan Para Kazanma Nasıl Oluyor Bilmiyorum Bilen Birileri Varmı? 1000 İzlenme Başına Kazanılan Paradan Bahsediyorum...
  3. S

WEB SİTESİ NASIL EDİTLENİR

https://lariontedarik.com.tr/ Sitem bu farklı bir smm panel den bayilik kiraladım bunu verdiler bişeyler eklicem ama 0 bilgim var yardımcı olurmusunuz?
  4. S

Valorant random hesapları nereden tedarik edebilirim?

valorant random hesapları nereden tedarik edebilirim? ve steamda satılan örnek 1-10 dolar random kodları nereden tedarik edebilirim bilgisi olan varmı?
  5. S

Chrome oyunlar kasıyor

chrome oyunlar kasıyor sistemim kötü deil 16 gb ram i3 12100f işlemci rtx 3060 ekran kartım var normal oyunları rahatca oynayabiliyorum ama chromeden acılan oyunları oynayamıyorum yardımcı olurmusunuz?
  6. S

After Effects Programından Anlayanlar Yardımcı Olabilirmi?

Shake efekti eklediğimde böyle oluyor nasıl düzeltebilirim?
  7. S

Çözüldü✓ Teşekkür ederim donanimarsivi

Sayenizde kaziklanmakdan kurtulup 17000TL Ye 3060 li sistem aldım tesekkurler
  8. S

Rtx 3060 12gb i5 12400f

Rtx 3060 12gb i5 12400f li bir sistem satın alıcağım amacım yayın açmak oyun yayınları Outlast resident evil csgo valorant ETS 2 iblis vb oyunlarda bu sistem olurmu önceden 66bine 4060 i5 14400f almıştım iptal ettim gelmeden taksitle evkurdan almıştım çok pahalı dediler forumda bu alcagin suanki...
  9. S

arkadaşlar bu nasıl oluyor

bugün internet cafe ye gittim cafe de valorant oynadm ve 400-550 arası fps aldım sistemi inceledigimde ryzen 5 5600 işlemci gtx 1050ti vard 1050ti okadar iyi deil diye biliyorum nasıl bu kadar yüksek fps alıyordu orta yüksek ayarlarda bir bilginiz varmı?
  10. S

instagram nasıl para kazanılıyor

hocam instagramda 5000 takipçim var para kazanmam açık gözüküyor bazen video atıorum onlarda izlenıo biraz demın attığm 17k izlenmiş 2bin like almış para kazanmam açık gözüküyor nasıl kazanıyoruz neye göre yani araştırdım birazda bulamadım
  11. S

evonline oyuncu koltuğu iyi mi??

evkur üzerinden evonline oyuncu koltuğu satın aldım yt de videosunu falan bulamadım elden taksit yapan tek yer evkur diye ordan almak zorunda kaldım iyi mi? sizce iş görürmü
  12. S

i5 14400F Rtx 4060 Hazır Sistem

i5 14400F Rtx 4060 16gb DDR 5 ram 1tb m2 ssd li bir hazır sistem siparişi verdim evkur üzerinden bu sistem ile piyasadaki oyunları rahatlıkla kasma donma problemı olmadan oynayabilirmiyim yani mesela bir oyun buldum sistem gereksinimlerine bakmadan can you run it testi yapmadan oynayabilirmiyim...
  13. S

Sizce Onaylanıcakmı Siparişim

öncelikle merhabalar demin evkur üzerinden masaüstü bilgisayar satın aldım i5 14400f rtx 4060 öncesindede koltuk almıştım onay sürecinde size bir sorum olucak öncesinde aldığım koltukda sms gelmedi ödeme planı için ama bu bilgisayarda ödeme planı geldi taksit ile bu sizce iyi bir habermi yanı...
  14. S

Çözüldü✓ casper nirvana n2h 1240

casper nirvana n2h 1240 i almayı düşünüyorum oyun oynamak için bütçem şuanda nakite el vermiyor taksit ile vodafone den bunu alıp ekran kartını yükseltebilirmiyim bu bilgisayarın vodafone dışında taksit yapabileceğim herhangi bir yer yok maalesef oyuzden en mantıklı bu bilgisayar geldi aklımda...
  15. S

Arc 750 İ3 12.Nesil alınır mı?

Arc 750 8GB İ3 12100F 16GB Ram Böyle Bir Sistem Buldum 12999TL Acaba Bu Sistemi Alsam Ets 2 Valorant Csgo İnternet cafe simulator vb simulator oyunları outlast serisi resident evil 7 vb tarzındaki oyunların youtube videosunu çekip twitch üzerinden yayın açabilirmiyim sorun çıkartırmı sistem...
  16. S

yayıncı ve youtuber pc setup toplamak istiyorum

hocam şimdi aklmdaki tum herseyin linkini buraya koyuorum mikrofon bilgisayar webcam işte arkadaşlar bu bilgisayar ile oyun yayınları yapılır mı? csgo valorant uncharted 4 falan korku oyunları iblis outlast resident evil 7 ve webcam mikrofon işimi görürmü bütçeme en uygun bu birde monıtor...
  17. S

Razer Kiyo X alınır mı?

razer kiyo x alınır mı? oyun yayınları yapıcağım yeni başlıcağım profesyonel olmak zorunda deil ama işimi görürmü cok kasmadan ve cok kotu kalitesi olmadan kullanabilirmiyim o webcami
  18. S

Logitech G G435 alınır mı?

Logitech G G435 alınır mı? almayı dusunuyorum içerisinden çıkan usb ile bilgisayara bluethootsuz bağlayabiliyormuyuz+olarak normal bluethoot özelliği varmı sorun çıkartıyormu telefona bağlarken
  19. S

bu sistemle twitch kickde oyun yayını açabilirmiyim

16 ram i5 12400f rtx 4060 vatan oem sistemlerde 21999tl ye satılıyor amacım resident evil 7 4 village devour pacify outlast 1 2 trials gibi korku oyunları csgo 2 valorant call of duty ve internet cafe simulator tarzında oyunlarda yayın açmak istiyorum fiyatı bütçemi bir tık zorluyor ama...
  20. S

Bu Sistemler İşimi Görür Mü Arkadaşlar?

1. sistem 2.sistem sistemi toplama amacım twitch üzerinden oyun yayını yapmak uncharted 4 internet cafe simulator ets 2 super marketing simulator vb simulator oyunları cs 2 valorant fivem iblis outlast devour pacify gibi korku oyunları kısaca oyunlarda yayın yapmayı planlıyorum bu 2 sistem işime...
Geri