Arama sonuçları: *

• Users: zPastwL
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. zPastwL

500 Lira civarına klavye önerisi

Dostlar arkadaşın klavye iflas etti varmı bu civarda öneriniz birşeyler dümenden 1 yıl götürse kafi
  2. zPastwL

Çözüldü✓ Philips SHP2500 Kulaklık ses az geliyor

Dostlar selamlar bu kulaklık hediye geldi stüdyo kulaklığı tarzında malum önce ki konumda da bahsettiğim üzere emektar v2x ne kadar sövsem de rahmetli oldu bu kulaklığı buldum kz dawn kullanıyodum dünden beri acıtmaya başladı artık bu kulaklığında sesi az geliyor üstünde ki tekerlekten açtım pc...
  3. zPastwL

Razer BlackShark V2X Sağ kulak ses gelmeme problemi

Dostlar selamlar pc sabahtan akşamdan beri açık her gün klasiktir soğuk aldığım için sırtım çok kötü ağrıyordu içeride 1-2 saat oturdum pc geri geldiğim de ise sekmeler donmuş klavye çalışıyor imleç çalışıyor fakat tıklayınca işlemiyor du alt tab atabiliyordum sekmeler arası ctrl 1-2-3 ile geçiş...
  4. zPastwL

Yılbaşında ne yapacaksınız ☕

Bakalım kimler neler yapıyor ben başlıyorum :coffee: Her zaman olduğu gibi ailemle sade bir yılbaşı daha geçireceğim ama sırada ki yılbaşı en epik ilk yılbaşım olacak ondan sonra ki daha felaket olacak
  5. zPastwL

Shazam müzik açtığımda bulmuyor

Dostlar selamlar Brave kullanıyorum shazam açıyorum dönüyor arıyor arıyor sonra yazılar gidiyor görselde ki gibi kalıyor sebebi nedir.
  6. zPastwL

Sağlam Dumbell seti önerileri

Dostlar evde takılacağım kollarım zayıf 1.5k 2k civarına adam akıllı sıkıntı çıkarmayacak sakat bırakmayacak kaş göz yarmayacak ne var
  7. zPastwL

🔥Epic Games Her Gün Ücretsiz Oyun🔥

İlk haftadan Hogwarts Legacy ile günü açtık 2000 liralık oyunu ücretsiz veriyorlar. 320 liraya steamden almıştım 1 ay önce hala oynayamadım demek ki bu bir başlangıç için işaret.
  8. zPastwL

Epic Games Fortnite ''Sunucu Çevrimdışı'' hatası

Dostlar selamlar uzun zamandır böyle bir sorun yaşıyorum. Kafasına göre sunucu çevrimdışı hatası alıyordum şu sıralar hiç normal olmuyor ya masaüstünde ki ikondan ya da arkadaşım davet ederse girebiliyordum launcher üzerinden giremiyorum. Nasıl çözebilirim ?
  9. zPastwL

Jackson Js11 Alınır mı

Dostlar selamlar yeni başlıyorum önce ki konuya hiç mesaj gelmedi kendi araştırmalarımla jackson js11 hoşuma gitti 2. el 9k ya alınır mı sizce temiz cihaz her şeyi sıfır temiz rock metal çalmak istiyorum hiç bir telli çalgı hayatımda çalmadım deneyimim yok öğrenmek istiyorum
  10. zPastwL

Düşük bütçe başlangıç için elektro gitar önerisi

Dostlar büyük gün geldi çattı artık bir enstürman çalmak istiyorum ve elektro gitara ilgim var ortamımda bilenler var buraya da sormak istiyorum sadece yorum almak için şimdi seçeneklerim arasında sıfır 2.el ve kendin yap olarak seçenekler var instagram da bir video gördüm lavuk 45$'a kit alıyor...
  11. zPastwL

Renkli yazıcı önerileri

Selamlar kırtasiyeye gitmeden evde çıktı almak için renkli çıktı alabileceğim ucuz ne önerirsiniz geçen Canon E414 şuan 1.9k bunu düşünüyorum başka ne gibi alternatifler vardır olabildiğince kaliteli ve maksimum maksimum 2k ve aşağısı olacak şekilde öneri arıyorum
  12. zPastwL

Tarif edemediğim hissi yaşatacak oyun önerileri

Dostlar AC/DC çok tarzım değil fakat Highway to hell gibi şarkıları dinleyip amerikan arabalarıyla gezeceğim ve şarkıyı dinleyip bir yandan manzara eşliğinde kafa sallaya sallaya sürebileceğim oyun önerisi arıyorum ücretliyse şuan için 200 lira eğer oyun güzelse karta para atıp 400 veya 500 -...
  13. zPastwL

Çözüldü✓ Ekran Kartım Yamuk Duruyor

Kart hiç böyle durmuyordu kasa dik pozisyondayken ssd söküp takmak için gpu söktüm taktığımda dp kablosunun zorlandığını gördüm kart yamuk çalışıyor sorunsuz ama içime kurt düştü sebebi nedir
  14. zPastwL

Ekran kartımı yamulttular

Dostlar ekran kartı düzgün ilgi çeksin diye yazdım biraz da sadece kasaya göre yamuk duruyor fotoğraf atacağım birazdan fortnite maçım bitsin
  15. zPastwL

Ucuz plak çalar önerisi

Dostlar anneme hediye olarak Hal Hal plağı almıştım süs olarak duruyor biraz da işlevi olsun istiyorum 2k civarına kaliteli ne gibi alternatiflerim var eğer uyguna var ise İzmir içi 2. el de bakabilirim veya bildiğim plak çalar satan bir kaç dükkan biliyorum bu bütçe civarında ne almalıyım hangi...
  16. zPastwL

Steam bozulmalar oluyor

Dostlar kuduz kapan bir arkadaşımın steam buglanıyor her şey video da var nasıl çözeriz sonda jumpscare var
  17. zPastwL

Deepfake Teknolojisi ve Yapay Zekâ ile Sahte Video Üretimi Konusu için kaynak

Dostlar okulun dijital kitabına ekleyeceğim kaynak bulamıyorum kaliteli Türkçe kaynak önerisi verir misiniz
  18. zPastwL

Spigen 10.000mAh powerbank şarj olmuyor

Dostlar indirimde amazondan 600 liraya spigen 10k mah powerbank aldım yaklaşık 12 saat şarja taktım ve şarj 1 kademe yanıyorken kaldı ilerlemedi akşam komple boşaltmak için taktım saat sürmeden yaklaşık 10-20 dakika sonra kapandı şuanda da saat 3 ten bu yana takılı 4 saat oldu fakat hala 1...
  19. zPastwL

Müzik için kablolu kulak içi kulaklık önerisi

Selamlar hacı efendiler öncelikle gününüz nasıl geçiyor hayat nasıl derdiniz var ise dm atın dertleşelim veya hakkımda kısmında instagram profilim var girin istek atın oradan dertleşelim büyük 10 küçük 5 lira Her neyse konuya gelecek olursak hali hazırda Shein Kz kulaklık indiriminde 150 liraya...
  20. zPastwL

Fl Studio Kurcalamaları hakkında yardım

Dostlar param pulum yok gptden bir kaç plugin aldım 808 kurdum bir tane bpb'nin bedava diye ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum hiçbirşeyin nasıl kullanılacağını bilmiyorum varmı bana yol gösterecek bir alim insan
Geri