Arama sonuçları: *

• Users: zPastwL
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. zPastwL

Marvel çizgi romanları nereden başlanır

Hocamlar selamlar arkadaşla marvel evrenine baya bir ilgimiz var ve çizgi roman almak istiyoruz ilk nerden başlamamız lazım sırayla ilerleyeceğiz
  2. zPastwL

YouTube Müzik İnternet Problemi

Dostlar selam telefonda wifi/mobil veri youtube/music sorunsuz çalışırken bilgisayarda dün sahurdan bu yana internet problemi yaşıyorum şarkı açamıyorum internet yok resmen aynı şekilde youtubede de bu durum söz konusu ki bu sorun hiç yaşamamıştım vpn vs kullanmıyorum uzun zamandır goodbye dpi...
  3. zPastwL

Klavye önerisi 4000₺

Arkadaşın klavye hakkı rahmetine kavuştu isteği hotswap ve kablosuz olması lazım %75 üstü olsun istiyor neler önerirsiniz
  4. zPastwL

Mavi Kolsuz Kot Ceket Önerileri

Dostlar selam üzerine yama ile görsel ekleyebileceğim rockcı işi kolsuz ceket nereden bulabilirim
  5. zPastwL

Gmail Hesabı Kurtarma

Dostlar selamlar yıllar öncesinden 2021 şubatta ilk kez bilgisayarımı aldığımda kurduğum bir gmail hesabım vardı olası şifreleri biliyorum fakat o hesaba daha önce erişimi olan 1 cihaz var oda kırık yapılabilir aslında onun haricinde hiç bir cihaz yok ve bu hesabı kurtarmak istiyorum ama olası...
  6. zPastwL

Steam pazar erişim sorunu

Dostlar gizli sekme tor normal veya direkt client üzerinden hiç biri çalışmıyor ne denesem boş ne envantere girebiliyorum (Sitelerden hariç) ne de pazara girebiliyorum item bile satamıyorum ne yapmam gerekiyor
  7. zPastwL

‼️Zorlu Psm 10-11 Şubat Slaugther to Prevail, Behemot Konser İptali ‼️

Su lavuk beni patlattı şahsen sebebi neymiş ''Epstein tarzı konser'' nerden yola çıkıyor lavukların giyiminden tarzından şarkı tarzlarından kafayı yersin ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  8. zPastwL

Kış için bot önerisi

Hacı hoca efendiler öncelikle gününüz nasıl geçiyor umarım iyi geçiyordur malum izmirde yağmurlar değişik davranıyor yağmaya başladı botum yok bugün spor ayakkabıyla vıcık vıcık okuldan geldim kafama harley davidson riddick yattı aslında varmı böyle bu tipe benzer daha taş taşlı maksimum...
  9. zPastwL

Bilgisayar durduk yere kapanıyor

Dostlar selamlar son birkaç zamandır bilgisayar ben bakmadığım esnada uyurken mesela bazen yapmaz bugün yaptı veya içeride otururken geliyorum kilit ekranına geçmiş açıyorum bilgisayar sıfırdan açılmış gibi her şey kapanmış başlangıç uygulamaları tek tek açılıyor sebebi nedir
  10. zPastwL

10.000₺ Civarı fırın önerisi

Dostlar yaklaşık 3-5 senedir Kumtelin markette satılan ocak fırın aspiratör 3lüsü satın almıştık fırın rahmetli oldu pişirmemeye başladı uzun süreler götürecek maksimum 15.000₺'ye kadar ne önerirsiniz
  11. zPastwL

500 Lira civarına klavye önerisi

Dostlar arkadaşın klavye iflas etti varmı bu civarda öneriniz birşeyler dümenden 1 yıl götürse kafi
  12. zPastwL

Çözüldü✓ Philips SHP2500 Kulaklık ses az geliyor

Dostlar selamlar bu kulaklık hediye geldi stüdyo kulaklığı tarzında malum önce ki konumda da bahsettiğim üzere emektar v2x ne kadar sövsem de rahmetli oldu bu kulaklığı buldum kz dawn kullanıyodum dünden beri acıtmaya başladı artık bu kulaklığında sesi az geliyor üstünde ki tekerlekten açtım pc...
  13. zPastwL

Razer BlackShark V2X Sağ kulak ses gelmeme problemi

Dostlar selamlar pc sabahtan akşamdan beri açık her gün klasiktir soğuk aldığım için sırtım çok kötü ağrıyordu içeride 1-2 saat oturdum pc geri geldiğim de ise sekmeler donmuş klavye çalışıyor imleç çalışıyor fakat tıklayınca işlemiyor du alt tab atabiliyordum sekmeler arası ctrl 1-2-3 ile geçiş...
  14. zPastwL

Yılbaşında ne yapacaksınız ☕

Bakalım kimler neler yapıyor ben başlıyorum :coffee: Her zaman olduğu gibi ailemle sade bir yılbaşı daha geçireceğim ama sırada ki yılbaşı en epik ilk yılbaşım olacak ondan sonra ki daha felaket olacak
  15. zPastwL

Shazam müzik açtığımda bulmuyor

Dostlar selamlar Brave kullanıyorum shazam açıyorum dönüyor arıyor arıyor sonra yazılar gidiyor görselde ki gibi kalıyor sebebi nedir.
  16. zPastwL

Sağlam Dumbell seti önerileri

Dostlar evde takılacağım kollarım zayıf 1.5k 2k civarına adam akıllı sıkıntı çıkarmayacak sakat bırakmayacak kaş göz yarmayacak ne var
  17. zPastwL

🔥Epic Games Her Gün Ücretsiz Oyun🔥

İlk haftadan Hogwarts Legacy ile günü açtık 2000 liralık oyunu ücretsiz veriyorlar. 320 liraya steamden almıştım 1 ay önce hala oynayamadım demek ki bu bir başlangıç için işaret.
  18. zPastwL

Epic Games Fortnite ''Sunucu Çevrimdışı'' hatası

Dostlar selamlar uzun zamandır böyle bir sorun yaşıyorum. Kafasına göre sunucu çevrimdışı hatası alıyordum şu sıralar hiç normal olmuyor ya masaüstünde ki ikondan ya da arkadaşım davet ederse girebiliyordum launcher üzerinden giremiyorum. Nasıl çözebilirim ?
  19. zPastwL

Jackson Js11 Alınır mı

Dostlar selamlar yeni başlıyorum önce ki konuya hiç mesaj gelmedi kendi araştırmalarımla jackson js11 hoşuma gitti 2. el 9k ya alınır mı sizce temiz cihaz her şeyi sıfır temiz rock metal çalmak istiyorum hiç bir telli çalgı hayatımda çalmadım deneyimim yok öğrenmek istiyorum
  20. zPastwL

Düşük bütçe başlangıç için elektro gitar önerisi

Dostlar büyük gün geldi çattı artık bir enstürman çalmak istiyorum ve elektro gitara ilgim var ortamımda bilenler var buraya da sormak istiyorum sadece yorum almak için şimdi seçeneklerim arasında sıfır 2.el ve kendin yap olarak seçenekler var instagram da bir video gördüm lavuk 45$'a kit alıyor...
Geri