Arama sonuçları: *

• Users: Dokei
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Ders için tablet önerisi

Ders için alacağım, hafif oyunları oynatsa yeter genellikle YouTube'da kalacağım. Biliyorum bu bütçeye pek bir şey yok ama beni 3 4 sene idare ederse memnun olurum bütçem pek yok çünkü. Bütçe: 7K eğer çok fark yaratacaksa zor da olsa 9 k(maksimum) yapmaya çalışacağım. Taksit olursa sevinirim...
  2. D

Manevi değeri olan pcyi satmalı mıyım

Küçükken çok isterdim olmadı, işte en sonunda zorluda olsa babam sayesinde aldım yani hem ilk bilgisayarım hem de babamın çabasıdır benim için. şuan sınav senesi(yks) pcyi satıp tablet ya da laptop alma fikri var aklımda çünkü kullanamıyorum pcyi ve masamda çok yer kaplıyor monitör. Eski bir...
  3. D

İptal

SteelSeries Rival 3 RGB Oyuncu Mouse - PttAVM https://share.google/mvSNBNJI54DhTptpb hata mı var bilmiyorum ama baya ucuz duruyor
  4. D

3'lü akım korumalı priz önerisi

kasadan ses geliyor ve bence prizle alakalı eski bir priz çünkü. iyi bir tane akım korumalı önerir misiniz fiyatı abartı olmayan sadece pc için 2 kablo bide wifi kablosu bağlıcam. başlık sayısı min 3 olmalı ama daha fazla da olsa problem yok.
  5. D

Temu iem kulaklık önerisi

vergisiz maks 250-300 arası iem kulaklık önerir misiniz az bir miktar kredim var kullanmak istiyorum...
  6. D

Temudan hangi iem kulaklık alınmalı

arkadaşlar bir iem kulaklık alıp denemek istiyorum öneriniz var mı? 250 i geçmesin vergisiz aklımdakiler...
  7. D

Kablosuz kulaklık önerisi

öncelikle kulaklık ihtiyacım vardı forumlarda bir arkadaş baya övdü diye Baseus bowie MA10 TWS aldım ama şimdi endişelendim çünkü benim için önemli olan dipses boştayken olmasın, gecikmesi fazla olmasın bide sağlam olsun diğer özellikler önemli değildi aklıma sonradan p20i gene 700 e düşer...
  8. D

Halo masterchief collection alınır mı?

microsoft store da 27 TL'ye düşmüş hatalı fiyat mı girmişler anlamadım ucuz duruyor sizce alınır mı? steamde 43 gb deniliyor bu oyuna ama mcde 137 diyor neden?
  9. D

Ajazz apex kullanımla alakalı yardım

arkadaşlar elime bugün ulaştı mouse fakat cpu tuhaf derecede yani normalde boşta yüzde 7 falandı şuan apexle yüzde 40 ta(sistem 12400f kullanıyor) neden böyle? yazılımına nerden uılaşabilirim? bide gıcırdıyor clickleri
  10. D

Redmi buds 6 play neden böyle

Öncelikle selamlar ürün 400tllik 250 e aldık zaten pek bişi beklememek lazım ama dip sesi yok dediler çoğu kişi bazıları da var dedi ve bende var. Müzik dinleyince falan rahatsız etmiyor ama ses yokken sesi arttırınca bile kulağıma dip ses geliyor ve bu çok can sıkıyor, uygulama içinden düşük...
  11. D

Ajazz 159 apex için öneri

Arkadaşlar bir şekil almayı becerdim fakat biri forumda renkli almayın siyah alın diğerleri sorunlu gibi bişi demişti ben aula f75in yanında güzel gider diye almıştım mavi olanı şimdi biraz endişelendim haklı mı? Aula f75 e siyah mı iyi gider mavi mi? Beyaz stoğa gelir mi?
  12. D

Aula f75 ışık neden kapalı kalıyor?

arkadaşlar klavye ile soru sorduğum bir konu mevcut ama bu soruna ait başka bir konu açmak istedim çünkü tuhaf baya. arkadaşımla oyundaydım ve klavye wireless modunda kullanıyordum birden ışıklar gitti ama klavye çalışıyordu sonra bt moduna geçirdim baktım açılış ışığı yandı uyku moduna kadar...
  13. D

Aula f75 nasıl kullanılır?

arkadaşlar bugün klavye geldi ve çok güzel ama birkaç sorum olacak ben bu klavyenin yazılımını nerden bulabilirim ve indirmeme gerek var mı? nasıl sarj edecem(kablolu kullanırken şarjı dolar mı)? pcyi kapatınca klavyeyi nasıl kapatabilirim şarjı gitmesin diye?(kablosuz kullanıyorum) klavyeyi...
  14. D

Bu klavye mantıklı mı?

Arkadaşlar öncelikle ürünü Ali expressten aldım biraz korktum ilk alışverişim bu siteden sormak istediğim sorular var: Klavyeyi 1.indirimde kaçırdığımdan 80 TL fazla ödedim beklemem mi gerekiyordu?(iptal edebilirim isterseniz ama bence bidaha bu kadar inmez) Mousepadle iyi gider mi? Kaç güne...
  15. D

12400f ile 4060 ti sistem de zararda mıyım?

Arkadaşlar öncelikle peşin para olmadığından bir yakınımızın kartından 21.500 a 12400f ile 4060 ti 8 gb hazır sistem almıştım ucuz bularak o döneme göre fakat şimdi fiyatlar ucuzluyor gibi duruyor kötü bişey mi yaptım yoksa zararda değil miyim? anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü...
Geri