Bu klavye mantıklı mı?

Dokei

80+
Reaksiyon skoru
42
Arkadaşlar öncelikle ürünü Ali expressten aldım biraz korktum ilk alışverişim bu siteden sormak istediğim sorular var:

Klavyeyi 1.indirimde kaçırdığımdan 80 TL fazla ödedim beklemem mi gerekiyordu?(iptal edebilirim isterseniz ama bence bidaha bu kadar inmez)

Mousepadle iyi gider mi?

Kaç güne gelir tahmini?

İlk alışveriş indirimini bulamadığımdan yapmadım forumlarda biri otomatik oluyor demişti doğru mu?

Ek olarak: gamepower overlord vardı ama bu çok güzeldi almak istedim saçma olmuş mu?(Hot swap filan yokta pek anlamadım)
IMG_20240706_150042.jpg

Arkadaşlar öncelikle ürünü Ali expressten aldım biraz korktum ilk alışverişim bu siteden sormak istediğim sorular var:

Klavyeyi 1.indirimde kaçırdığımdan 80 TL fazla ödedim beklemem mi gerekiyordu?(iptal edebilirim isterseniz ama bence bidaha bu kadar inmez)

Mousepadle iyi gider mi?

Kaç güne gelir tahmini?

İlk alışveriş indirimini bulamadığımdan yapmadım forumlarda biri otomatik oluyor demişti doğru mu?

Ek olarak: gamepower overlord vardı ama bu çok güzeldi almak istedim saçma olmuş mu?(Hot swap filan yokta pek anlamadım)Alıntıyı görüntüle
Güzel fiyattan kapmışsınız hayırlı olsun. Klavye 900 1000 civarı dolaşıyordu normalde. Ortalama 1 hafta 2 hafta arası gelir.

Mousepadle iyi gider mi?

Kaç güne gelir tahmini?

Ek olarak: gamepower overlord vardı ama bu çok güzeldi almak istedim saçma olmuş mu?(Hot swap filan yokta pek anlamadım)Alıntıyı görüntüle
başka uygun fiyatlı mousepad var mıydı baktın mı

Ya ben 400x900 aldım sanıyordum 290x250x2 sipariş etmişim ve nedense gene 34 TL olmuş para iadesi istiyorum kargoda olduğu için 10 gün sonra iade ediniz diyor kaldım ortada.
Bisi olmaz ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4 kdan fazla satışı vardı yorumlarda güzeldi açıkçası kargo falan da ücretsiz olunca bir dürüm parası deyip aldım.
Bende alayim ozmn

Boyutu yanlış yapma benim gibi 🙃 inşallah sağlam gelir 34 şuan ilk alışverişe sanırım tüm boyları
Genelde fiyatlar en ucuz olan modele göre gözüküyor. İstediğin boyutlardaki mousepadler genelde 250 tl filan oluyor. Eğer tekrar almayı düşünürseniz dikkat edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,541
Üyeler
197,711
Son üye
donanımdogu
Geri