Neler Yeni

Bu klavye mantıklı mı?

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Yavuz
Arkadaşlar öncelikle ürünü Ali expressten aldım biraz korktum ilk alışverişim bu siteden sormak istediğim sorular var:

Klavyeyi 1.indirimde kaçırdığımdan 80 TL fazla ödedim beklemem mi gerekiyordu?(iptal edebilirim isterseniz ama bence bidaha bu kadar inmez)

Mousepadle iyi gider mi?

Kaç güne gelir tahmini?

İlk alışveriş indirimini bulamadığımdan yapmadım forumlarda biri otomatik oluyor demişti doğru mu?

Ek olarak: gamepower overlord vardı ama bu çok güzeldi almak istedim saçma olmuş mu?(Hot swap filan yokta pek anlamadım)
IMG_20240706_150042.jpg

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
843
İsim
Ege
Arkadaşlar öncelikle ürünü Ali expressten aldım biraz korktum ilk alışverişim bu siteden sormak istediğim sorular var:

Klavyeyi 1.indirimde kaçırdığımdan 80 TL fazla ödedim beklemem mi gerekiyordu?(iptal edebilirim isterseniz ama bence bidaha bu kadar inmez)

Mousepadle iyi gider mi?

Kaç güne gelir tahmini?

İlk alışveriş indirimini bulamadığımdan yapmadım forumlarda biri otomatik oluyor demişti doğru mu?

Ek olarak: gamepower overlord vardı ama bu çok güzeldi almak istedim saçma olmuş mu?(Hot swap filan yokta pek anlamadım)Alıntıyı görüntüle
Güzel fiyattan kapmışsınız hayırlı olsun. Klavye 900 1000 civarı dolaşıyordu normalde. Ortalama 1 hafta 2 hafta arası gelir.

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel fiyattan kapmışsınız hayırlı olsun. Klavye 900 1000 civarı dolaşıyordu normalde. Ortalama 1 hafta 2 hafta arası gelir.
Teşekkürler mouse pad hakkında bilginiz var mı?

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can

Mousepadle iyi gider mi?

Kaç güne gelir tahmini?

Ek olarak: gamepower overlord vardı ama bu çok güzeldi almak istedim saçma olmuş mu?(Hot swap filan yokta pek anlamadım)Alıntıyı görüntüle
başka uygun fiyatlı mousepad var mıydı baktın mı

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çakmadır büyük ihtimalle ama
Ya ben 400x900 aldım sanıyordum 290x250x2 sipariş etmişim ve nedense gene 34 TL olmuş para iadesi istiyorum kargoda olduğu için 10 gün sonra iade ediniz diyor kaldım ortada.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
Ya ben 400x900 aldım sanıyordum 290x250x2 sipariş etmişim ve nedense gene 34 TL olmuş para iadesi istiyorum kargoda olduğu için 10 gün sonra iade ediniz diyor kaldım ortada.
Bisi olmaz ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 kdan fazla satışı vardı yorumlarda güzeldi açıkçası kargo falan da ücretsiz olunca bir dürüm parası deyip aldım.
Bende alayim ozmn

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berke Koray
Boyutu yanlış yapma benim gibi 🙃 inşallah sağlam gelir 34 şuan ilk alışverişe sanırım tüm boyları
Genelde fiyatlar en ucuz olan modele göre gözüküyor. İstediğin boyutlardaki mousepadler genelde 250 tl filan oluyor. Eğer tekrar almayı düşünürseniz dikkat edin.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
Top Bottom