Arama sonuçları: *

• Users: w00w
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. w00w

Elektronik puff önerisi

Arkadaşlar puff alacağım ama şu ana kadar hep arkadaşlardan içtim. Bir tane Puff'um oldu, o da Elf Bar kalitesiz bir şeydi. Şu an Vozol 40k ve nasty 40k arasında kaldım. Ne önerirsiniz? En çok dumanı hangisi verir?
  2. w00w

Yıpranmış ve kuru saçlar için bakım önerisi

Arkadaşlar saçım eskisi kadar canlı değil, çok yıprandı, kuru ve daha az hacimli. Gerekirse fotoğrafta atarım. Ne önerirsiniz? Şampuanlar bence daha da kötü yapıyor.
  3. w00w

Papara'yı kullanamıyorum

Arkadaşlar kartımdan bugün Burger King'den ve starbuckdan alışveriş yapmayı denedim ikisi de reddetti. Az önce de yemek siparişi vermek istedim ama sistem hatası diyor. Kartımda bir bloke yok bütün izinleri açtım ama kullanamıyorum.
  4. w00w

Kaliteli çorap önerisi

Arkadaşlar desenli olmasına gerek yok. Bileğide kapsayacak bir şey istiyorum şuana kadar hep çakma nike çorap giydim ve hepsinin hemen altı kararıyor hava almıyor tüyleniyor yani çok kalitesiz markası hiç önemli değil markasızda olur yeterki kaliteli olsun altı kendi kendine kirlenmemesine rağmen...
  5. w00w

2k wirelles mouse önerisi

Arkadaşlar şuan Glorious model o 2 almayı düşünüyorum. Bu markayı isteme sebebim daha önce model o yu kullandım ve çok memnun kaldım sizce almalımıyım? veya ne önerirsiniz? siyah olursa sevinirim
  6. w00w

En etkili creatin hangisi?

Arkadaşlar en çok etkisini göreceğim creatin hangisidir? hıq öneriyorlar sizce nasıldır daha iyisi varmı
  7. w00w

1.5 2k mouse önerisi

Arkadaşlar sizce ne almalıyım glorious model o wirelles alınır mı?
  8. w00w

Backwoods puro istanbulda nereden bulunur

Arkadaşlar bu puro istanbul anadoluda nereden bulabilirim
  9. w00w

Bu tarz pantolon önerisi

Arkadaşlar bu tarz pantolon almak istiyorum ne dar ne çok bol tatlı bi bedeni olsa iyi olur bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
  10. w00w

Traş makinesi önerisi

Arkadaşlar ben saçımı taper fade yapıyorum ama her iki üç haftada berbere gidip 500 tl ödemek çok çok gereksiz geliyor. Zaten taper fade basit bir traş kendim yapabileceğimi düşünüyorum traş makinesi önerir misiniz??
  11. w00w

DHL eCommerce gönderilen kargo teslim alınınca bildirim gelirmi

Arkadaşlar farklı bir şehire şubeden teslim kargo gönderdim. Kargo alınınca bana bildirim gelirmi?
  12. w00w

Sevgilimden ayrıldım

arkadaşlar sevgilinmden ayrıldım hani okadar uyuşuyordukki okadar mutluydukki yemin ederim gerçekten sevildiğimi hissettim oda hissetti 5 aylık bi ilişkimiz oldu son 2 ayında ben çok takıntılı morali kolay bozulan biri olduğum için kötü geçti en sonda ben onun kısa kıyafetler giymesini...
  13. w00w

Hangi kediyi sahiplenmeliyim?

Arkadaşlar merhaba. Evet biliyorum eşya almıyoruz bir canlı alıyoruz farkındayım böyle seçmek pek hoş olmayacaktır, Ancak yaklaşık 7 8 yıldır ailemden kedi için yalvarıyorum ve almışken tatlı oyuncu kendini sevdiren biraz hareketli ve bağ kurabilen bir kedi olsun istiyorum bir kaç kedi buldum...
  14. w00w

Evde kedi beslemek??

arkadaşlar yaklaşık 6 7 yıldır çok kedi beslemek istiyorum en sonunda ailemi ikna ettim sayılır ama perdelere koltuklara zarar vermesinden korkuyorum. Kedi yaparmı? Engellemek için neler yapmalıyız? Ayrıca tüy dökümünü azaltması için bir takviye yöntemi gibi bir şey varmı?
  15. w00w

Yardım İphone'nin şifresini unuttum acil yardım

Arkadaşlar cihazım 16 pro telefon şifremi giriyorum giriyorum açılmıyor. Telefonu yeniden başlattım olmadı şifremi girdim olmadı telefon 1 saatlik kilitli şuanda içinde önemli verilerim var sıfırlamadan açmam gerek yardımcı olabilirmisiniz? acil yardımınıza ihtiyacım var
  16. w00w

YouTube reklam engelleyici öneri

arkadaşlar brave nin reklam engelleyicisi çalışıyordu normalde şuanda çalışmıyor çalışan youtube reklam engelleyici bildiğiniz varmı
  17. w00w

Öneri Mchose A5 Ultra Vs Glorious Model O V2 Wirelles

Arkadaşlar bütçem 2000 tl sizce hangisi daha iyidir? A5'in sanki malzeme kalitesi kötüymüş hantalmış gibi geliyor. Daha önce glorious model o kullandım çok zarif çok rahat konforlu ve kaliteliydi bu yüzden acaba tekrar glorious mu alsam diye düşündüm mchose daha önce hiç kullanmadım. Sizce ne...
  18. w00w

Starlink Türkiye'ye nezaman gelecek?

Arkadaşlar 2024'te geleceği söyleniyordu 2025'e ertelendi. Ancak hala gelen giden yok sizce nezaman gelecektir? Ve tahmini fiyat ne olur
  19. w00w

Yardım Setupumu nasıl daha iyi gösterebilirim?

Arkadaşlar ben şuan bi monitör kolu almayı düşünüyorum başka bişey aklıma gelmiyor ve duvarda çok boş ne önerirsiniz
  20. w00w

Amazon Prime pazar günü kargo gelirmi?

Arkadaşlar kolay gelsin ile gönderilecekmiş bugün geleceğini söylüyor ama hala dağıtıma çıkmadı bugün dağıtım olurmu?
Geri