Arama sonuçları: *

• Users: w00w
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. w00w

Yardım İphone'nin şifresini unuttum acil yardım

Arkadaşlar cihazım 16 pro telefon şifremi giriyorum giriyorum açılmıyor. Telefonu yeniden başlattım olmadı şifremi girdim olmadı telefon 1 saatlik kilitli şuanda içinde önemli verilerim var sıfırlamadan açmam gerek yardımcı olabilirmisiniz? acil yardımınıza ihtiyacım var
  2. w00w

YouTube reklam engelleyici öneri

arkadaşlar brave nin reklam engelleyicisi çalışıyordu normalde şuanda çalışmıyor çalışan youtube reklam engelleyici bildiğiniz varmı
  3. w00w

Öneri Mchose A5 Ultra Vs Glorious Model O V2 Wirelles

Arkadaşlar bütçem 2000 tl sizce hangisi daha iyidir? A5'in sanki malzeme kalitesi kötüymüş hantalmış gibi geliyor. Daha önce glorious model o kullandım çok zarif çok rahat konforlu ve kaliteliydi bu yüzden acaba tekrar glorious mu alsam diye düşündüm mchose daha önce hiç kullanmadım. Sizce ne...
  4. w00w

Starlink Türkiye'ye nezaman gelecek?

Arkadaşlar 2024'te geleceği söyleniyordu 2025'e ertelendi. Ancak hala gelen giden yok sizce nezaman gelecektir? Ve tahmini fiyat ne olur
  5. w00w

Yardım Setupumu nasıl daha iyi gösterebilirim?

Arkadaşlar ben şuan bi monitör kolu almayı düşünüyorum başka bişey aklıma gelmiyor ve duvarda çok boş ne önerirsiniz
  6. w00w

Amazon Prime pazar günü kargo gelirmi?

Arkadaşlar kolay gelsin ile gönderilecekmiş bugün geleceğini söylüyor ama hala dağıtıma çıkmadı bugün dağıtım olurmu?
  7. w00w

Öneri Razer Barracuda X 2022 İncelemesi

Arkadaşlar acaba alsammı almasammı diye diye aldım ve dün geldi. Kutu içeriği gerçekten dolu dolu adamlar her şey için kablo koymuş şimdi gelelim kulaklığın incelemesine: Artıları -İyi malzeme -Temiz ve net ses(Mükemmel değil) -Uygun fiyat (2800 tl amazon) -Ortalama şarj süresi Eksileri...
  8. w00w

Bu mouse pad alınır mı??

Arkadaşlar merhaba. Benim masa için altlık olarak bir mouse pada ihtiyacım vardı hemde bi süre idare edebilecek bir mouse pad, İnternette şu ürünü gördüm amazondan fiyatı 870 den 550 tl ye düşmüş kuponlarla beraber 299 TL'ye satın aldım tasarımı pek hoş değil ama bence çok çirkin değil sanki 2015...
  9. w00w

Hangi kulaklığı tercih etmeliyim? (lütfen bakın artık)

Arkadaşlar merhaba, Normalde kablosuz kulaklık istiyordum ancak biraz kafam karıştı. İlk öncelikle benim için çok önemli olanlar: Temiz ve net ses , Boğukluk olmaması , Rahat ve konforlu olması. -Razer Barracuda X 2022 Wirelles : Bu kulaklığı beğenmeyen görmedim genelde malzeme kalitesi dandik...
  10. w00w

Razer Barracuda X 2022 vs SteelSeries Artict nova 1

Arkadaşlar bütçem 3000 hadi olsun 3200 3300 normalde MCHOSE V9 Pro almıştım ama gerçekten sevemedim bana çok tuhaf geldi kulağımı terletti bir türlü ısınamadım onu iade edeceğim şu anda bu iki kulaklık arasında kaldım. Ama Razer kablosuz SS kablolu normalde kablosuz istiyordum ama eğer...
  11. w00w

Amazon iadesi nasıl yapılır?

arkadaşlar kulaklık aldım ve memnun kalmadım ayrıca kulaklığın sağ kulağının plastiğinde iki tırnak izi gibi iz vardı iade edebilirmiyim?
  12. w00w

Razer Barracuda X 2022 Almalımıyım?????

Arkadaşlar dün Mchose V9 Pro aldım ve kullandığımda şişirilmiş bir ürün olduğunu anladım. Bütün eq ayarlarını denememe rağmen oyunlarda ses boğuk temiz ve net değildi. Gerçekten rahatsız ediciydi bende bugün iade edeceğim iyiki amazondan almışım. Sizce Razer Barracuda X almalıyım? Ses kalitesi...
  13. w00w

Razer Barracuda X alınır mı??

Arkadaşlar merhaba, Bugün Mchose V9 Pro aldım ve kesinlikle memnun kalmadım çünkü sesi insanı daraltıyoru bunaltıyor ses temiz ve net değil. Taktım kulaklarım terledi sanki kafama kova geçirmişi gibi hissettim konforlu değildi. İade talebi oluşturdum zaten sırf bu yüzden amazondan satın aldım...
  14. w00w

Mchose V9 Pro sesi berbat

Arkadaşlar yaklaşık bi kaç saat önce geldi. Ama ses çok kötü gerçekten 7 yıllık daha modeli belli olmayan mf markalı bir kulaklığım var çok dandik olmasına rağmen onun sesi bile bundan daha iyi daha net. Bunun sesi çok boğuk temiz net değil gerçekten berbat, İade falanmı edeyim ne yapmalıyım?
  15. w00w

Mchose V9 Pro en iyi eq ayarı

Arkadaşlar kulaklık az önce geldi ama eq ayarı ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olabilecek varmı?
  16. w00w

Hepsiburada indirim kodu varmı?

Arkadaşlar hepsiburada'dan 600 tl lik mousepad alacağım ama belki daha ucuza almak için indirim kodu falan vardır diye sormak istedim
  17. w00w

Xrades mouse pad alınır mı??

Arkadaşlar masama altlık olarak bu markanın siyah 120x60 mousepadını alacağım. Daha sonra mouse için bunun üstüne farklı bir mousepad koyacağım sizce ürün nasıldır zımpara hissi olurmu sürtünme olurmu
  18. w00w

Oyuncu koltuğu belimi ağrıtıyor

Arkadaşlar rofth oyuncu koltuğum var. Konforu kalitesi güzel ama sol kalçamın üstündeki kemiğim çok ağrıyor. Hangi pozisyonda oturucağımı bilmiyorum bel desteğide var
  19. w00w

2000 TL BÜTÇE MOUSE ÖNERİSİ

Merhaba bütçem 2000 TL. Şuan Mchose A5 Ultra düşünüyorum sizce alınır mı?? Yada ne tercih etmeliyim açıkçası 1 2 saat önce mchose v9 pro aldım gönlüm x9 daydı ama olsun amazon reisten aldık gerekirse iade ederim herneyse kulakıkla markası aynı olursa güzel olur diye düşündüm aynı driverden kontrol...
  20. w00w

Sizce hangi kulaklığı alayım? ACİL!!

Arkadaşlar 3k falan bütçem vardı normalde Mchose V9 Pro alacaktım tam alacağım gün Razer Barracuda X 3000 tl ye düştü sizce hangisini tercih edeyim?? https://www.amazon.com.tr/dp/B09X5G16ZM?th=1...
Geri